Masturbatie tips voor vrouwen

masturbatie tips voor vrouwen

Vooral onder vrouwen heerst er nog steeds een taboe op masturberen. Nergens voor nodig, want masturberen heeft juist veel voordelen! Het is leuk om te doen, goed voor je gezondheid, je kunt er beter van slapen en soms helpt masturberen je om meer te focussen. Toch masturbeert een groot deel van de vrouwen (nog) niet omdat zij het plezier ervan nog niet hebben ervaren. Daarom geven wij je 5 masturbatie tips voor vrouwen om het nog fijner te maken!

Lees ook: “6 redenen waarom masturberen goed voor je is”.

Hoe masturberen vrouwen?

Voordat we je vijf tips geven over hoe je masturberen voor vrouwen lekkerder kunt maken, nemen we je mee in hoe vrouwen kunnen masturberen. Zo kan een vrouw masturberen met haar vingers of hand, maar kun je ook een attribuut gebruiken om te masturberen. Zo vinden veel vrouwen masturberen met een vibrator erg fijn. Hiervoor vind je diverse soorten vibratoren. Over masturberen met een vibrator bij vrouwen leggen we je later in dit artikel meer uit. 

Wil jij als vrouw masturberen op een andere manier? Dan kan bijvoorbeeld ook de douchekop wonderen doen.

Hoe vaak masturberen vrouwen?

Uit onderzoek blijkt dat de Nederlandse vrouw gemiddeld zo’n twee keer per week masturbeert. Een redelijk gemiddelde als je het ons vraagt. Toch is iedere vrouw hier anders in. De ene masturbeert meer dan de andere. Één op de 10 Nederlandse vrouwen tussen de 18 en 34 jaar masturbeert namelijk meer dan één keer per dag. Ja, je leest het goed: meerdere keren op een dag. Er is dus geen goed of fout wanneer het over masturberen bij vrouwen gaat. Masturbeer vooral zo vaak jij er zin in hebt!

5 tips voor masturberen vrouwen

Nu je weet wat masturberen is en hoe vrouwen kunnen masturberen, geven we je vijf tips om masturberen nog fijner te maken. Let erop dat masturberen voor iedere vrouw anders is en je vooral moet doen waar jij je fijn bij voelt.

1. Zorg dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt

Onze belangrijkste masturbatie tip voor vrouwen is dat je er een echt me-time moment van moet maken. Het is voor vrouwen moeilijker om opgewonden te raken dan voor mannen. Daarom is het goed om ervoor te zorgen dat je je een situatie creëert waarin jij je fijn voelt. Veel vrouwen voelen zich extra vrouwelijk en zelfverzekerd wanneer zij mooie lingerie dragen. Trek dus zeker ook een mooi lingerie setje aan voordat je aan je solo-sessie begint! Zorg voor een fijne sfeer in de ruimte waar jij wilt gaan masturberen. Maak het bijvoorbeeld gezellig in de slaapkamer of zorg voor een heerlijk schuimend bad.

Vervolgens kun je jezelf gaan opwarmen voor het masturberen. Ga daarbij niet direct op de clitoris of de vagina af, maar betrek je hele lichaam bij je solosessie. Je kunt wat glijmiddel gebruiken om je erogene zones te strelen zodat je snel in de stemming komt. Ook kun je een stimulerende gel of crème aanbrengen voor extra prikkelingen.

2. Gebruik je fantasie en creativiteit bij het masturberen

Om als vrouw goed in de stemming te komen voor het masturberen, kan het helpen om erotische films te kijken. Misschien heb je wel eens van porna gehoord? Dit zijn films die vrouwvriendelijker zijn dan porno. De beelden en verhalen van porna zijn net zo intens, maar meer gericht op wat vrouwen fijn en opwindend vinden.

Een andere optie is om bij het masturberen voor vrouwen een erotisch verhaal te lezen of te luisteren. Het voordeel van erotische verhalen is dat er hier nog veel ruimte is voor je eigen verbeelding en fantasie. Hoe ziet de spannende locatie er precies uit? Welke looks heeft de knappe minnaar uit het verhaal? Fantaseer er maar op los!

Verder vinden sommige vrouwen fijn om te masturberen bij hun favoriete muziek of juist erotische muziek op te zetten tijdens het masturberen. Probeer eens of dit iets voor jou is. Er zijn mogelijkheden genoeg om je fantasie te prikkelen!

3. Ontdek je eigen lichaam

Masturberen wordt voor de vrouw pas écht lekker als zij zelf goed weet wat ze fijn vindt. Het is dan ook belangrijk dat je je eigen lichaam goed leert kennen. Daarom willen we je graag als tip geven om bij het masturberen zeker niet om de erogene zones te stimuleren. Dit zorgt er voor dat je nog meer opgewonden raakt en intenser zult genieten. Ga bij het masturberen dus niet meteen voor je vagina of clitoris, maar masseer je gehele lichaam. Laat je handen over je lichaam glijden en vergeet ook niet om je tepels te stimuleren. Dit kun je doen door de tepels te strelen of er zacht in te knijpen. Vervolgens kun je je handen verder naar beneden bewegen over je heupen, je billen en langs de binnenkant van je dijen. Stel het aanraken van je vagina zo lang mogelijk uit zodat je erg opgewonden raakt.

Hierna ben je klaar om de verschillende genotsplekjes van het vrouwelijk lichaam te gaan ontdekken, zoals de clitoris, G-spot en zelfs de A-spot dieper in de vagina. Geen vrouw is hetzelfde, dus welke spot het lekkerst is om te stimuleren kan ook per vrouw verschillen. Speel zelf met de verschillende plekken en ontdek wat jij lekker vindt.

4. Masturbeer met een vibrator

Sextoys kunnen je helpen om het masturberen als vrouw nog lekkerder te maken. Een vibrator zorgt voor intensere stimulatie door de trillingen en neemt ook een deel van het werk over, terwijl jij wel de controle hout om de vibrator te bewegen naar de plekken die jij het fijnst vindt. Hieronder vertellen we je over een aantal toys die je kunt gebruiken om het masturberen nog spannender te maken!

De luchtdruk stimulator

De luchtdruk stimulator is een van de populairste speeltjes om te masturberen bij vrouwen. Dit type vibrator is bedoeld om de clitoris mee te stimuleren en kun je dus niet voor inwendige stimulatie gebruiken. Door middel van luchtdruk golfjes wordt als het ware aan de clitoris gezogen. Veel vrouwen komen met een luchtdruk stimulator tot een ongekend orgasme bij het masturberen!

G-spot vibrator

Een g-spot vibrator is een wat langere, vaak gebogen vibrator die zo gevormd is dat deze de g-spot precies weet te raken. De g-spot bevindt zich op ongeveer 3 centimeter diep aan de voorzijde van de vagina. Met de hand kun je deze stimuleren door tijdens het masturberen een soort “kom hier”-beweging te maken. De g-spot vibrator neemt deze manier van stimuleren perfect van je over en wordt dan ook vaak gebruikt bij het masturberen door vrouwen!

De tarzan vibrator

Een ander erg populair seksspeeltje dat je als vrouw kunt gebruiken bij het masturberen is de tarzan vibrator. Een tarzan vibrator bestaat uit twee delen: een gedeelte inwendig gebruikt om de vagina of zelfs de g-spot te stimuleren en een uitwendig gedeelte om de clitoris te stimuleren. Zo geniet je van dubbele stimulatie tijdens het masturberen.

De bullet vibrator

Wil jij als vrouw overal kunnen masturberen? Een bullet vibrator is een kleine compacte vibrator, die je gemakkelijk in je tas mee kunt nemen. Het is een klein speeltje en daardoor gemakkelijk te sturen. Onderschat deze mini-vibrator niet, want de vibraties kunnen erg krachtig zijn! Tijdens het masturberen kun je hem gebruiken om je clitoris intens en gericht te stimuleren. Ook kun je hem gebruiken bij je voorspel. Beweeg de vibrator eerst over je tepels en andere plekken die jij fijn vindt, om vervolgens jezelf tot een hoogtepunt te brengen. Ideaal wanneer jij er van houdt om op vakantie te masturberen.

 

Love balls en eitjes

Zoek jij een heel ander soort ervaring bij het masturberen? Vrouwen gebruiken steeds vaker love balls en trileitjes bij het masturberen. Deze geven niet alleen een heerlijk gevoel, ze helpen je ook om je bekkenbodemspieren te trainen. Dit kan helpen om seks nog intenser te ervaren en je vagina strak te houden.

5. Oefening baart kunst!

Zeker ook voor masturberen voor vrouwen geldt: oefening baart kunst! Masturbeer regelmatig, zodat je beter leert wat je lekker vindt en ook meer kunt experimenteren. Je zult merken dat je er steeds meer plezier aan gaat beleven!

Vind je het zelf toch lastig om te ontdekken hoe jij als vrouw bevredigend kunt masturberen? Christine le Duc geeft vanuit haar winkels verschillende workshops die je helpen om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Zo hebben we ook een workshop die gericht is op het genot van de vrouw! Je leert het vrouwelijk lichaam beter kennen en ontdekt wat er allemaal mogelijk is. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in voor onze workshop!

Lees ook: “Masturbatie tips voor mannen

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.