Feitjes en fabels over het Orgasme

beffen

Orgasme….we kunnen er allemaal niet genoeg van krijgen. Dat heerlijke overweldigende gevoel dat een orgasme brengt werkt verslavend.
Maar wat weten we nu echt over het heerlijke fenomeen ORGASME? Kan een vrouw een tepel-orgasme krijgen, kan een vrouw nu wel of niet ejaculeren?
Hieronder sommen we wat leuke feitjes, weetjes en fabels op.

1.Een orgasme faken
Uit een onderzoek wat werd afgenomen bij 2.300 vrouwen tussen de 18 en 40 jaar bleek dat 67% van de dames wel eens een orgasme gefaket heeft.

2. Tepelorgasme
By far de moeilijkste manier om een orgasme te krijgen, maar er zijn vrouwen die daadwerkelijk een orgasme krijgen door stimulatie van de tepels.

3. Beste standje
De cowgirl positie, zij bovenop, geeft de meeste kans op een orgasme voor haar. In deze positie heeft ze alle controle en kan zij het tempo, diepte en de hoek bepalen.
Dames wel opgelet! Mannen hebben in dat standje het grootste risico op een pijnlijke penisbreuk. AU! Men noemt het een penisbreuk maar aangezien geen bot heeft kan er niets breken. Maar er kan wel een scheurtje ontstaan in het kapsel rond de zwellichamen van de penis. En dat is ontzettend pijnlijk.

4. Clitoris
Wist je dat een clitoris het enige orgaan is wat enkel en alleen een ‘genots-‘ functie heeft?
De clit heeft wel liefst 8000 zenuwuiteinden. Sorry mannen, maar de penis heeft er ‘maar’ 4000!

5. Chirurgische ingreep
Feit is dat hoe dichter de clitoris bij de vagina zit, hoe makkelijker het voor een vrouw is om een orgasme te bereiken. Vrouwen laten hier voor zelfs een chirurgische ingreep doen; de clit wordt dan dichter bij de vagina geplaatst om zo meer orgasmes te krijgen.

6. Clitoris stimulatie
Ruim 70% van de vrouwen heeft clitoris stimulatie nodig om tot een orgasme te komen. Orale stimulatie heeft hierbij de voorkeur. Dus werken met die tong!

7. Erecties
Mannen hebben gemiddeld elf erecties per dag!
En mannen denken gemiddeld 34,2 keer per dag aan seks.
Dat is dus ongeveer om de 28 minuten…..!
Vrouwen houden het bij gemiddeld 18,6 keer per dag!

8. Hoofdpijn
“Schat, toe, ik heb hoofdpijn.” Deze ‘smoes’ gaat niet meer op. Want de beste remedie tegen hoofdpijn maar ook menstruatiekrampen is een goede sekspartij m├ęt een orgasme. Door de opwinding komt er endorfine en noradrenaline vrij. Dit werkt als een pijnstiller. Seks werkt zelfs net zo effectief als 2 paracetamolletjes.
En nog een feitje; wanneer je een orgasme hebt wordt het hersengedeelte dat geassocieerd wordt met angst uitgeschakeld.
Dus mannen en vrouwen…hoofdpijn? Kruip lekker samen vroeg in bed en niet om te slapen ­čÖé

9. Does size matter?
Nee! De vaginale zenuwuiteinden bevinden zich voornamelijk in het begin van de vagina. Dus of de penis nu groot of klein is, het maakt niet uit, want het gevoel zit aan het begin.
Toch zou 56% van de mannen een grotere penis willen.

10. Seks is topsport en goed voor je gezondheid
Absoluut waar! Met een sekspartij verbrand je al snel zo’n 180 calorie├źn per half uur.
Een passionele tongzoen van 1 minuut verbrandt ongeveer 26 calorie├źn . Daar kan geen sportschool tegenop.
Mensen die 3 keer per week seks hebben zien er 5 tot 7 jaar jonger uit. Dit komt doordat je extra oestrogeen produceert. Dit geeft een verjongend effect en lekkere blos aan je huid. En je haar gaat er meer van stralen.
Dus geen dure cr├Ęmes nodig maar een goed actief seksleven!

11. Hoge hakken voor een BIG ‘O’
Mannen worden wild van hoge hakken en een fijn bijkomend effect is dat je heftigere orgasmes ervaart als je regelmatig op hoge hakken loopt! Dit doordat je je bekkenbodem onbewust traint met lopen op hoge hakken.
Tevens houd je je voeten in hoge hakken in dezelfde positie als bij een orgasme. Dus trek die killer heels aan en ga voor de BIG ‘O’.

12. Smaak van sperma
Het is zeker geen fabel dat je de smaak van sperma kunt beïnvloeden.
Een negatieve invloed op de smaak van sperma zijn; onder andere alcohol, roken, bloemkool en melkproducten.
Enkele producten die juist een positief effect op de spermasmaak hebben zijn; Ananas, Kaneel, Pepermunt en citroen.
Dus mannen let op bij wat je eet…!

13. Kunnen vrouwen nu wel of niet ejaculeren?
Ja, vrouwen kunnen ejaculeren, ook wel squirten genoemd.Echter komt dit minder vaak voor dan bij de man. Vrouwen houden dit namelijk ook vaak in omdat ze bang zijn dat het urine is. Maar niet iedere vrouw kan ejaculeren ofwel ‘spuiten”of ” squirten”.
Laten we dit nu voor eens en altijd ontrafelen. Waar bestaat het vocht nu uit bij een vrouw?
Uit onderzoek blijkt dat het voornamelijk uit vrouwelijk prostaatvocht bestaat. Ja je leest het goed…vrouwen hebben een prostaat-achtige zone die zich achter de plasbuis bevindt. Door stimulatie van de erogene zone rond deze vrouwelijke prostaat, wordt er bij sommige vrouwen vocht aangemaakt. Dit vocht hoopt zich op en drukt tegen de plasbuis. Hierdoor krijg je het gevoel dat je moet plassen.
Wanneer een man ejaculeert komt er een theelepel sperma uit. Bij een vrouw kan dat een vol koffiekopje zijn.

14. Duur van een orgasme
Mannen kunnen makkelijker en sneller een orgasme krijgen dan vrouwen. Mannen hebben tussen de 1 en 10 minuten nodig om tot een orgasme te komen. Bij solo seks duurt het bij een man gemiddeld 2 minuten en met z’n twee├źn duurt het gemiddeld 9 minuten.
Bij een vrouw duurt het gemiddeld toch wel 20 minuten.
Maar het orgasme bij een man duurt gemiddeld maar 4 seconden en bij een vrouw duurt het zaligmakend gevoel gemiddeld 18 seconden.

15. Langere tijd geen orgasme? Wat doet dat lichamelijk bij een man?
Vast wel al eens gehoord dat een man ├ęcht wel met regelmaat een orgasme moet hebben om lichamelijke klachten te voorkomen. Hoe zit dit nu?
Er is zeker een verband tussen lichamelijke klachten en een langere periode geen orgasme te hebben gehad.
Vrouwen hebben absoluut ook graag een lekker orgasme maar niet iedere vrijpartij moet eindigen in een orgasme.
Bij een man ligt dit toch iets anders. Mannen kunnen een pijn van de ballen naar de onderbuik voelen als je langer opgewonden bent maar niet kunt klaarkomen. Dit noemen we blauwe ballen….het is een onprettig ‘strak’ pijnlijk gevoel. Klaarkomen is echt het enige dat helpt.
Ook stijgt de kans op prostaatkanker als een man een behoorlijke tijd geen orgasme heeft gehad.
Dus echt wel serieuze lichamelijke klachten ontstaan er.
Maak er geen halszaak van als je vindt dat hij toch wel veel masturbeert. Denk maar zo; hij zorgt voor een goede gezondheid. Want zo is het!

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.