Nuru massage geven? Zo doe je dat!

nuru massage

Massages zijn een sensuele manier om intiem te zijn met je partner. Er zijn veel verschillende soorten massages en massagetechnieken die voor extra intimiteit kunnen zorgen. De nuru massage is zo’n body-to-body massage die steeds populairder wordt! Nieuwsgierig naar wat een nuru massage precies is en hoe jullie ervan kunnen genieten? Je leest er alles over in dit blog.

Wat is een nuru massage?

De nuru massage is een type body-to-body massage, die afkomstig is uit Japan. Het woord “nuru” is dan ook Japans en betekent zowel ‘schilderen’ als ‘glibberig’. Dit verwijst naar de gladheid waarmee twee lichamen langs elkaar heen kunnen glijden. Het hele lichaam wordt dus gebruikt! Zowel van degene die de massage geeft als van degene die de massage ontvangt. Deze full body experience zorgt ervoor dat jullie dichter bij elkaar komen dan ooit.

Gebruik nuru gel

Traditioneel wordt voor dit soort massages een speciale nuru gel gebruikt. Dit is een massagegel die wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt is zeewier, wat ervoor zorgt dat de gel super glad wordt. En dat maakt nuru gel juist zo bijzonder! Daarbij komt dat nuru gel dikker is dan standaard massage gel. Heb je geen nuru gel tot je beschikking, dan kun je natuurlijk ook een ander fijn massage product gebruiken, zoals massage olie, massage boter of een heerlijk geurende massage kaars.

Nuru gel van Exotiq

Tips voor een nuru massage

Er zijn verschillende salons voor nu massages in Nederland. Echter, het is misschien wel net zo spannend om thuis samen met je partner te proberen! Met deze 4 tips kunnen jullie zeker intiem van elkaar genieten.

1. Bereid je goed voor

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de nuru massage een gladde boel. In principe is nuru gel goed uitwasbaar, maar je kunt het zekere voor het onzekere nemen door een laklaken klaar te leggen! Dat helpt potentiële vlekken voorkomen. Na afloop kun je jezelf en het laken natuurlijk weer schoonmaken.

2. Warm de nuru gel vooraf op

Koude nuru gel is vrij dik, dus het is handig om de gel voor de massage op te warmen. Dat kun je doen door deze vooraf in een kom warm water te leggen. Gebruik jij een ander massage product? Ook dan kan het fijn zijn om deze voor het begin van de massage op te warmen. Opgewarmde massage middelen werken niet alleen fijner, maar voelen ook nog eens prettiger aan op de huid.

3. Begin met de nuru massage

Tijd om aan de nuru massage te beginnen! Komen jullie net uit de douche of uit bad? Droog je dan niet af, want zo zijn jullie nog gladder! Ga op bed liggen en giet wat nuru gel over elkaar heen. Verdeel de nuru gel goed door eerst wat met de hand te wrijven Zijn jullie beiden goed ingesmeerd? Dan kan degene die de rol van masseur aanneemt zijn of haar lichaam over dat van de ander laten glijden. Probeer elk plekje van het lichaam van de ontvanger hierin mee te nemen en wissel je ritmes af. Dit levert een heerlijk erotische sensatie op.

4. Seks tijdens de nuru massage

Raken jullie flink opgewonden van de massage? Dat is begrijpelijk, aangezien de nuru massage een erg intieme massagevorm is! Probeer terwijl jullie lichamen langs elkaar heenglijden ook de penis en/of vagina mee te nemen. Let er hierbij wel op welk product je gebruikt, want niet alle massage oliën zijn veilig voor de intieme delen. Controleer dit dus altijd op de verpakking. Wil je zeker zijn dat de massage veilig is voor de geslachtsdelen, gebruik dan een 2-in-1 massage glijmiddel.

Ten slotte…

Volg deze vier stappen voor een super fijne nuru massage! Misschien is het in het begin wat zoeken naar het juiste ritme, maar wanneer je die gevonden hebt zullen jullie er intens van genieten om over elkaar heen te glijden.

 

Lijkt de nuru massage wat voor jou? Laat het weten in een reactie!

Respond or ask a question

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.