Erotisch verhaal – ‘Ik neem de controle’ deel 1

erotisch verhaal

Vandaag delen we het eerste deel uit de spannende verhalenreeks ‘Ik neem de controle’, geschreven door Linda! In deel 1: ‘Dit kan niemand van me afpakken’ maken we kennis met Cindy, die een hoop te verduren heeft gehad. Kan zij opnieuw leren te vertrouwen..?


Een half jaar geleden

Met mijn voet schuif ik de salontafel een beetje verder van de bank af en pak het glas wijn dat al klaar staat. Ik trek mijn voeten onder me op de bank en kijk tevreden om me heen. Links zit een keukenblok, rechts een groot raam waarbij ik over de huizen tegenover me heen kan kijken. De flat is misschien niet ruim, maar wel helemaal van mij. Ingericht met mijn eigen nieuwe spulletjes en helemaal naar mijn smaak. Het is nu een half jaar geleden dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt om weg te gaan bij Steven. Het heeft jaren te lang geduurd. Jaren waarin hij me kleineerde en negeerde. Toen hij een half jaar geleden zijn vuist hief tijdens een ruzie, wist ik dat het tijd was om te gaan. Ik heb twee koffers gevuld en aangeklopt bij mijn zus. En kijk me nu eens: in een eigen flat, helemaal zelfstandig. In plaats van twee dagen in de week werk ik er nu vier en met behulp van mijn therapeut probeer ik mijn zelfvertrouwen op te vijzelen. Gelukkig hebben we geen kinderen.

Op mijn vrijheid!

“Op Cindy,” zegt mijn beste vriendin Karin, terwijl ze proost met haar glas wijn. Leonora, Isabelle en ik klinken met onze glazen. “Dank je wel, meiden,” glunder ik. “Op mijn vrijheid!” Deze vrouwen proberen me al jaren te overtuigen om Steven te verlaten, maar bleven me ook steunen in de tijd dat ik dat niet kon. Deze vrijdagavond vieren we dat ik eindelijk bij hem weg ben. Het is druk in het café. Onze stamkroeg, de plek waar we vroeger al stoom kwamen afblazen als we onze werkgevers, partners of kinderen helemaal zat waren. We bestellen de ene fles wijn na de andere: morgen zijn we toch vrij. Mijn vriendinnen hebben zich inmiddels verplaatst naar de dansvloer. Achter Leonora staat een knappe vrouw met een scherpe rode bob, die moet lachen als ik joelend een nieuwe fles wijn in de lucht steek. Ik lach terug naar haar en vul onze glazen.

Ik zie haar naar me toe lopen

Terwijl we dansen heb ik af en toe oogcontact met de dame met het rode haar. Of nou ja, af en toe… Elke keer als ik naar haar kijk, zie ik haar ook naar mij kijken. “Volgens mij heb je sjans!” gilt Karin over de muziek heen. “Volgens mij ook,” roep ik terug. Sjans, ik! Op 45-jarige leeftijd! En dan ook nog eens met een vrouw. Ik heb nog nooit op een seksuele manier aan een vrouw gedacht. Nou ja, misschien een enkele keer gefantaseerd over Ruby Rose, maar daar bleef het ook wel bij. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze op me af loopt. “Hoi,” zegt ze, terwijl ze haar hand op mijn schouder legt. “Ik ben Renate.” – “Ik.. euh, Cindy,” stotter ik. Misschien valt het niet op in het lawaai. Ze schenkt me een oogverblindende glimlach.

Ik haal een drankje voor je

Renate blijkt onlangs te zijn verhuisd naar een dorp in de omgeving. Ze had vanavond een date en hoewel de andere vrouw aardig was, hadden ze geen romantische klik. “Date je alleen met vrouwen?” vraag ik haar. Ze knikt. “Ja, al heb ik lang geleden ook wel eens een vriend gehad. En jij?” Ik leg mijn hand samenzweerderig op haar arm en rol met mijn ogen, als ik zeg: “Ik ben eindelijk gescheiden na een huwelijk dat tien jaar te lang heeft geduurd.” – “Good for you. Dus je bent frank en vrij?” – “Helemaal vrij!” roep ik en stoot iets te hard met mijn glas tegen dat van haar. Dat leeg is, zie ik nu. Ik besluit het heft in handen te nemen: “Wacht hier, ik haal een drankje voor je.”

Hoe kan ik je bedanken?

Als ik haar haar drankje geef, kijkt ze me aan. “Ik wil je hier graag voor bedanken,” zegt ze, terwijl ze een stap dichterbij doet. Haar groene ogen fonkelen en haar vrije hand glijd over mijn onderrug. Mijn vriendinnen steken achter haar rug hun duim op. Met een glimlach op mijn lippen buig ik me naar haar toe, klaar om mijn bedankje in ontvangst te nemen. In slow motion zie ik haar volle lippen op me afkomen en dan sluit ik mijn ogen. Ze kust me zacht op mijn lippen. Dan nog eens. En dan een hele poos. Voorzichtig open ik mijn mond en voel hoe haar tong de mijne vindt. Met mijn handen wrijf ik over haar billen en zij trekt me dichter tegen zich aan. Ik voel de rondingen van haar lichaam: zo anders dan een man. Zelfs haar manier van zoenen is anders. Liever, maar ook erotischer. Ze neemt niet, maar geeft. Ik verlies me helemaal in haar mond. Als we afscheid nemen, omdat mijn vriendinnen weg willen, geeft ze me haar nummer.

Niemand kan dat van me afpakken

“Ik heb een hele leuke tijd gehad, dankjewel X” stuur ik Renate als ik rond drie uur eindelijk in bed lig. Dan leg ik mijn telefoon weg en sluit mijn ogen. Ben ik benieuwd of ze terug appt? Zeker. Maar ik wil mijn geluk niet meer van anderen laten afhangen. Mijn avond was geweldig en niets of niemand kan dat van me afpakken. Nu maar hopen dat de liter water die ik net heb gedronken ervoor zorgt dat de kater niet al te erg is. Maar dat zijn zorgen voor morgen. Denkend aan Renate‘s mond val ik in een gelukzalige, dronken toestand in slaap…


Lees het volgende deel

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.