Isabella Machinè: boost je seksueel welzijn in 2024

isabella machine

Met deze oefening neem ik je stap voor stap mee in een moment van reflectie op jouw seksualiteit in het afgelopen jaar. En blikken we vooruit op jouw meest sexy 2024. Door het zetten van heldere intenties wordt het makkelijk én leuk om je diepste verlangens dit jaar tot leven te brengen!

Even voorstellen…

Mijn naam is Isabella Machinè, ik ben sexual empowerment coach en partner van Christine le Duc. Het is onze missie om jou te begeleiden in het onthullen van jouw meest sexy zelf.

Met mooie lingerie van Christine le Duc en praktische coaching tools van mij, nemen we je komend jaar mee op een spannende reis naar jouw authentieke seksuele expressie.

Wat je van mij kunt verwachten komend jaar zijn artikelen, video’s en social content. Hierin deel ik praktische tools en tips om de relatie met jouw lichaam en seksualiteit te versterken met positiviteit, zelfliefde, avontuur en pleasure.

Seksueel welzijn zorgt voor onder andere plezier, ontspanning en verbinding. Daarom moedig ik je aan om seksueel welzijn-doelen te stellen voor 2024. Want zoals het gezegde gaat: wat je aandacht geeft, groeit!

Nieuwjaarsritueel voor seksueel welzijn in 2024

Gezien seksueel welzijn een algemene gezondheidsbehoefte is, verdient dit dus ook een prominente plek in 2024. Het nieuwe jaar is al even van start, maar dit nieuwjaarsritueel voor seksueel welzijn wil ik je niet onthouden.

Pak een pek en papier, dan gaan we meteen aan de slag!

1. Reflectie op het afgelopen jaar

Begin met een moment van zelfreflectie. Neem de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en identificeer de momenten waarop je je krachtig en zelfverzekerd voelde in je lichaam, seksualiteit en je seksleven. Wat heb je geleerd? Wat wil je behouden en versterken?

Voorbeeld:

Ik voelde mij heel ontspannen, vrouwelijk en sexy toen ik mij volledig kon overgeven aan de sensaties van mijn lichaam. Wanneer ik in het moment kan genieten, dan bouwt de opwinding en het plezier zich op en kom ik moeiteloos tot een hoogtepunt.

Dit wil ik in het nieuwe jaar blijven doen en mezelf uitdagen om nóg meer te genieten door het voorspel te verlengen en het verlangen te vergroten.

2. Loslaten

Welke gedachten en gewoontes die jou niet ten goede komen in je seksleven wil jij loslaten? Zijn er negatieve of beperkende overtuigingen die zorgen dat je je nog schaamt of onzeker voelt? Zijn er gedachten of gewoontes waardoor je niet optimaal kunt genieten?

Schrijf ze allemaal op een los vel papier. Versnipper vervolgens het velletje en laat alles los.

Voorbeeld:

Wat ik loslaat zijn de volgende negatieve gedachten:

  • Mijn borsten zijn te klein/mijn lichaam is niet mooi genoeg.
  • Ik kom niet snel genoeg tot een hoogtepunt waardoor mijn partner zich ongemakkelijk voelt.

seksueel genot

3. Intenties voor seksueel welzijn

Formuleer heldere intenties voor het komende jaar op het gebied van seksueel welzijn. Dit kunnen zowel persoonlijke doelen zijn als doelen voor je intieme relaties. Denk aan hoe jij je wilt voelen, wat jij wilt ervaren en wat belangrijk voor jou op het gebied van seksueel welzijn.

Visualiseer hoe dit eruit ziet, hoe dit voelt en welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Versterk dit beeld van jezelf met een sexy en sensueel lingerie setje van Christine le Duc!

Voorbeeld:

  • Ik ben een sexy, zelfverzekerde en stralende vrouw.
  • Ik ben het waard om te genieten.
  • Ik geef mijzelf toestemming om tijd en ruimte te nemen voor mijn genot.

 

4. Rituele reiniging en pleasure practice

Voer een rituele reiniging uit om symbolisch oude energieën los te laten en ruimte te maken voor nieuwe groei. Dit kan onder de douche of in bad.

Je visualiseert dat je het oude van je afspoelt en het nieuwe verwelkomt. Verwen jezelf door jezelf te masseren of door te masturberen.

Wanneer je een hoogtepunt bereikt – dit kan een orgasme zijn of een hoogtepunt van pleasure – affirmeer dan jouw favoriete intentie en voel je dat je die nieuwe versie van jezelf belichaamt.

5. Selfcare commitment

Sluit het ritueel af door een commitment aan jezelf te maken. Schrijf dit op en plaats het op een zichtbare plek. Committeer je aan zelfliefde, positieve seksuele expressie en het nastreven van je seksuele welzijnsdoelen gedurende het hele jaar.

Dit nieuwjaarsritueel is ontworpen om je te helpen bewust je seksueel welzijn in kaart te brengen en een positieve richting te geven aan je persoonlijke groei in het nieuwe jaar.

Nog dieper duiken?

Dan nodig ik je uit om mijn boek ‘Sexual selfcare‘ te lezen, waarin je praktische stappen vindt om direct aan de slag te gaan met het versterken van je seksueel welzijn.

Laten we samen streven naar een 2024 waarin we voluit genieten van onze vrouwelijke krachten. Cheers op een jaar vol zelfliefde en seksueel genot!

isabella machine

 

Laat ons weten hoe jij dit zelfliefdesritueel vond!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.