Erotisch verhaal – ‘Ik neem de controle’ deel 6

erotisch verhaal

Cindy is na een vervelend huwelijk eindelijk gescheiden van haar man. Maar al snel leert ze Brady kennen, en experimenteert ze ook met vrouwen… Dit erotisch verhaal is deel 6 van ‘Ik neem de controle’, geschreven door Linda. Het complete verhaal ontdekken? Lees vanaf deel 1!

Ik word wakker van een hand op mijn borst, die zachtjes rondjes om mijn tepel draait. Gelukzalig glimlach ik, terwijl mijn hand over de gespierde blote buik naast me glijdt, plagend richting zijn penis. Brady zucht en opent zijn ogen, terwijl Sandra haar mond naar mijn borst brengt die ze net nog streelde. Ik rol op mijn rug en aai met mijn hand door haar haar, terwijl mijn andere hand voelt hoe Brady’s penis groeit.

Zijn gezicht verdwijnt tussen haar billen

“Goeiemorgen schatjes,” zeg ik met een lach. Sandra kijkt me verleidelijk aan met één van mijn tepels in haar mond, waar ze hard op zuigt. Brady buigt zich voorover om me te kussen. Ik laat me terugvallen in mijn kussen, als hij omhoog komt en achter Sandra gaat zitten. Ik zie hoe hij haar rug kust en naar haar borsten grijpt. Ze kreunt van genot en schudt uitdagend haar kont heen en weer. Zijn gezicht verdwijnt tussen haar billen en ik weet precies wat hij daar uitspookt. De gedachte aan zijn tong tussen haar benen maakt me nat.

Ze steekt haar billen uitdagend naar achteren

Sandra is luidruchtig en dwingend, dat vind ik leuk aan haar. “Wacht,” zegt ze en ze positioneert me zo dat zij mij kan verwennen. Daarna steekt ze haar billen weer uitdagend naar achteren. Ik zie hoe Brady haar plaagt, door zijn penis steeds in en uit haar vagina te halen. Sandra doet hetzelfde met mij, met de dildo die we een tijdje terug samen gekocht hebben. Ze beweegt hem zacht in me en haalt hem er weer helemaal uit, terwijl ze op mijn clitoris zuigt. Steeds als Brady binnendringt zuigt ze net wat harder en kreunen we het samen uit.

Gezamenlijk pijpen we hem

Om onze ochtendseks niet te snel te laten eindigen, geven we Brady zijn eerste orgasme. Dan heeft hij tijd om weer even op te laden en het is altijd lekker om hem zo te zien genieten. Hij zit op zijn knieën op het bed, terwijl wij om en om zijn penis kussen, likken en zuigen. We pijpen hem gewillig, terwijl ik mijn hand over Sandra’s billen laat glijden en zij in zijn ballen knijpt. “Ik kom,” zucht hij en ik zuig extra hard. Als hij klaar is loop ik naar de badkamer en spoel mijn mond.

Ik voel twee paar handen op me

Brady ligt met een glimlach op bed, terwijl Sandra naast hem ligt. Uitnodigend strekt ze haar armen naar me uit. Ik kruip tussen hen in en geniet van het gezamenlijke knuffelmoment. Het duurt niet lang of ik voel weer twee paar handen over mijn lichaam glijden. Terwijl Brady me loom kust heeft Sandra mijn borst opnieuw in haar hand genomen. Ze knijpt er stevig in, tot ik piep van de pijn. “Kun je het aan?” vraagt ze, maar haar stem maakt duidelijk dat ze geen tegenspraak duld. Ik knik. “Goed zo,” zegt ze met duivelse glimlach. Een fikse pets tegen de onderkant van mijn borst volgt zo snel dat ik het bijna niet in de gaten heb. Ik schrik en kreun tegelijkertijd van genot.

Haar ogen fonkelen van plezier

“Ik heb wat voor je gekocht,” zeg ik even later tegen Sandra en ik overhandig een cadeautje dat ik in knalroze, glimmend papier heb ingepakt. Als de zweep tevoorschijn komt fonkelen haar ogen van plezier. “Dank je wel schat,” zegt ze terwijl ze me er mee streelt. “Mag ik hem op jou gebruiken?” Ze kijkt me aan en mijn wangen kleuren. “Graag,” zeg ik, “maar wel rustig aan.” Brady schraapt zijn keel en we draaien tegelijk ons gezicht naar hem toe. “Ik euh…” zegt hij, maar blijft daarna stil. Sandra trekt haar wenkbrauwen op. “Ik zie het al, ga jij maar eens voor straf op je knieën zitten.” Tot mijn verbazing doet hij wat ze van hem vraagt en geeft geen krimp als ze hem een tik op zijn billen geeft. De tweede pets is harder en ik zie zijn penis alweer groeien. “Kijk eens aan,” zegt Sandra, “dat is een leuke bijwerking.”

Ik kom spuitend klaar

Het volgende half uur spelen we met Sandra’s nieuwe speeltje, terwijl Brady mij uitgebreid neemt. Als ik écht niet meer kan laat hij me spuitend klaarkomen: iets wat ik eerder van Sandra heb geleerd. Als je maar gewoon doorgaat met stimuleren, dan komt het vanzelf, heb ik gemerkt. Het orgasme is heftiger dan ik ooit in mijn huwelijk of de tijd ervoor heb mogen meemaken en rond het middaguur lig ik uitgeput onder de dekens.

We spreken minimaal eens per maand af

Het is inmiddels een half jaar geleden dat ik ben gescheiden. Vlak daarna ontmoette ik Brady op vakantie en Sandra op Tinder. Met Brady heb ik een geweldige relatie: eentje waarbij ik me niet aan de regels van de ander hoef te conformeren. En van Sandra had ik nooit verwacht dat ze het leuk zou vinden, met een man erbij. Maar na een eerste trio bleek het zo te klikken tussen ons drieën, dat we minimaal eens per maand afspreken met zijn allen. Dan brengen we het hele weekend in bed door. Wat een geluk, denk ik, terwijl Sandra’s blonde haren mijn dijen kriebelen. Gelukzalig sluit ik mijn ogen en geef me over aan mijn orgasme.  


 

Dat was het laatste deel van erotisch verhaal ‘Ik neem de controle’! We zijn benieuwd wat je ervan vond. Laat je een reactie achter?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.