Erotisch verhaal – ‘Ik neem de controle’ deel 5

erotisch verhaal

Cindy is kortgeleden eindelijk gescheiden van haar man, na een huwelijk dat veel te lang heeft geduurd. Ze vertelt de man met wie ze date dat ze ook met anderen wil afspreken. Onverwachts belandt een derde persoon bij hen in bed. De vorige delen van Linda’s erotische verhalenreeks nog niet gelezen? Lees hier vanaf het begin! Klaar voor het vervolg? Dit is deel 5: ‘Wat doe je vanavond?’.


Brady kan niet ophouden over onze nacht met Ilse. Het was niet alleen mijn eerste trio, maar voor hem net zo. En hoewel ik blij ben dat we het samen zo leuk hebben, is mijn honger naar nieuwe ervaringen nog lang niet gestild. Het is net alsof mijn scheiding een nieuw vuur heeft aangewakkerd. Ik doe dingen waar ik als getrouwde vrouw nog niet eens over na durfde te denken. Een andere vrouw beffen bijvoorbeeld.

Wat doe je vanavond?

De gedachten aan de nacht met Ilse blijven door mijn hoofd spoken. Het was super sexy met Brady erbij, maar ik wil ook graag weer eens in mijn eentje van een vrouw genieten. Ik besluit Sandra maar weer eens te appen: “Wat doe je vanavond?”. Het duurt een half uur voor ze reageert: “Kom je dit keer bij mij?”. Opgewonden loop ik alvast naar mijn slaapkamer om een outfit uit te zoeken. Dan neem ik een ontspannen bad en scheer mijn benen.

Ik heb wat leuks voor je

Het is acht uur als ik zenuwachtig voor haar deur sta. Het is alweer een tijdje geleden dat ik haar heb gezien. Haar stralende lach stelt me meteen gerust als ze open doet en de deur is nog niet eens dicht als onze monden met elkaar versmelten. “Ik was blij dat je appte,” geeft ze toe. “Heb je de laatste tijd nog iets leuks beleefd?” – “Een trio!” floep ik eruit. “Met een man en een vrouw.” Ze moet lachen om mijn enthousiasme. “Als je dat leuk vindt, dan heb ik ook wel iets leuks voor je,” zegt ze met een knipoog.

Gespannen wacht ik af

Aan haar hand loop ik mee naar haar slaapkamer. “Een vibrator,” verduidelijkt ze even later terwijl ze met een krom, roze object voor mijn neus zwaait. “Kleed je uit en ga liggen,” beveelt ze dan. Voor je haar veroordeelt: ik geniet enorm van haar dominantie en dat weet ze. Ik doe wat ze zegt en laat me gewillig blinddoeken. Een beetje gespannen wacht ik af wat er gaat gebeuren, als ik opeens iets heel zacht over mijn sleutelbeen voel kriebelen. Haar haren, denk ik. Nee, misschien een veer? Steeds verder dwaalt hij over mijn lichaam naar beneden. Rond mijn borsten, over mijn buik, richting mijn bovenbenen, helemaal naar mijn voeten. Ik voel hoe er kippenvel verschijnt op mijn armen. De veer beweegt weer naar boven. “Wijder,” zegt Sandra als ze bij mijn dijen aankomt. Ik open mijn benen verwachtingsvol voor haar.

Ik duw mijn heupen omhoog

Er glijdt iets tussen mijn schaamlippen door. Ik denk eerst dat het haar vinger is, maar daarvoor is hij te koud. En het trilt, voel ik nu. Met een kleine vibrator volgt ze de lijnen van mijn lichaam. Ze laat de vibrator over mijn ene schaamlip glijden, rond mijn anus en terug naar de andere kant. Mijn lichaam beweegt als vanzelf en ik duw mijn heupen omhoog. Dan opeens voel ik de zachte warmte van haar mond, die ze op mijn clitoris zet. Tegelijkertijd glijdt er iets naar binnen. Mijn lichaam reageert heftig op de dubbele stimulatie en ik kan niet stil blijven liggen. Ik voel de tintelingen nu al.

Het kriebelt aan de binnenkant van mijn lichaam

“Rustig aan,” zeg ik haar en ze haalt haar mond van mijn lichaam. Nu voel ik pas goed wat de vibrator doet. Terwijl mijn ogen gesloten zijn, en ook nog eens bedekt met een oogmasker, lijkt het net alsof alles extra intens aanvoelt. De trillingen lijken mijn G-spot aan te raken, ik voel een kriebel in mijn onderbuik die ik nog niet eerder heb gevoeld. Het kietelt mijn lichaam, maar dan aan de binnenkant en ik vind het heerlijk. Sandra’s hand glijdt over mijn borst en ik schrik van de beweging. Dan voelt het opeens alsof ze er hard in knijpt. Rond mijn borst kriebelt iets. Dan besef ik me: ze heeft een tepelklem gebruikt. “Hmm,” kreun ik, “ik vind dit nu al een geslaagde avond.” Ik hoor Sandra lachen, terwijl ze de andere klem op mijn nog vrije tepel zet. “Is het niet te pijnlijk?” Ik schud mijn hoofd als antwoord.

De spanning is niet meer te houden

Nog voor ik aan alle sensaties kan wennen trekt ze nog een ander trucje uit de kast. Ze opent mijn schaamlippen een beetje en opeens voel ik een drukkend gevoel op mijn clitoris. Het begint langzaam, maar gaat steeds sneller. Als ik het goed voel word ik nu met twee tepelklemmen en twee vibrators verwend. Ik voel Sandra’s warme huid tegen mijn benen strijken, terwijl ze de toys op precies de juiste plekjes houdt. “Ik moet plassen,” zeg ik, want zo voelt het. “Nee hoor, ontspan,” zegt ze en ik doe wat ze van me vraagt. De spanning is niet meer te houden en mijn heupen blijven op en neer bewegen, terwijl de warmte uit mijn tenen helemaal naar boven trekt. Als ik mijn hoogtepunt bereik voel ik wat druppels uit mijn vagina lopen. “Shit, sorry!” roep ik terwijl ik het masker van mijn ogen ruk. Maar Sandra kijkt me stralend aan en drukt me achterover, terwijl ze me kust. “Sttt, schatje. Geniet nog even. Je bent gewoon spuitend klaargekomen.”


 

Lees het volgende deel


 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.