Erotisch verhaal – ‘Ik neem de controle’ deel 3

erotisch verhaal

Cindy is kortgeleden eindelijk gescheiden van haar man, na een huwelijk dat veel te lang heeft geduurd. Na een dronken kus met een vrouw in de kroeg spreekt ze ook via Tinder met een vrouw af. Maar nu is ze toe aan een change of pace… Geniet van deel 3 van Linda’s erotisch verhaal Ik neem de controle, getiteld: ‘Jouw kamer of de mijne’.


Op naar Mallorca

Met mijn voeten op tafel scroll ik door de reisaanbiedingen op mijn laptop. Na een paar super opwindende dates met Sandra heb ik besloten om even afstand te nemen. We hadden het heel leuk, maar ik wil me niet direct in een relatie storten. Bovendien draaide het vooral om de seks. Ik ben dankbaar voor wat ze me allemaal heeft geleerd.

Na lang twijfelen kies ik voor een actieve vakantie op Mallorca. Samen met een andere groep singles lekker genieten van de natuur: dat klinkt toch geweldig? Over twee weken is het al zover.

Het inpakken van de koffer is een eitje: sportkleding, een paar luchtige jurkjes voor ‘s avonds en mijn bikini. Ik word door mijn zus naar het vliegveld gebracht, waar we moeten verzamelen. Een beetje nerveus neem ik afscheid. “Geniet ervan,” zegt ze met een knipoog. “Misschien duikel je nog een leuke vakantieliefde op.” – “Alsjeblieft niet zeg, lang leve de vrijheid!” roep ik enthousiast.

Welkom bij de club, glimlacht hij

Er staat al een groepje te wachten bij de gate. Bij hen staat de reisleider, herkenbaar aan haar polo met het logo van de reisorganisatie. De gemiddelde leeftijd schat ik zo halverwege de veertig, met wat uitschieters naar boven en onder. Een beetje ongemakkelijk schuif ik aan en stel me voor. Nieuwsgierig bekijk ik mijn reisgenoten. Mijn blik wordt getrokken door Brady. Zijn donkere, korte haar is doorspekt met grijs, zijn huid bruin. Hij heeft een goed figuur, het is duidelijk dat hij veel tijd buiten doorbrengt. “Is dit de eerste keer dat je zo’n reis doet?” vraagt hij. Ik knik en antwoord: “Net gescheiden, het leek me een mooie manier om niet alleen te hoeven reizen.” – “Welkom bij de club,” glimlacht hij.

Ik voel Brady’s blik op me

Met een vrolijk blauw jurkje schuif ik aan tafel in het restaurant. Ik voel Brady’s blik op me rusten en ga tegenover hem zitten. Hij schenkt mijn glas vol zonder het te vragen, en ik besef me dat dit nog weleens een hele gezellige vakantie kan gaan worden. Tijdens het diner is al zijn aandacht op mij gericht, en het voelt fijn om weer eens gezonde aandacht van een man te krijgen. Steeds als hij een grapje maakt, kijkt hij als eerst of ik lach. En ik betrap hem erop dat zijn blik regelmatig over mijn borsten glijdt. Na het eten legt hij zijn hand op mijn onderrug. “Zullen we nog een stukje gaan lopen?”

Verbaasd reageert hij op mijn kus

Samen lopen we door het koele water over het strand. Hij vertelt over zijn ex-partner en vraagt naar mijn scheiding. Net als ik aan mijn verhaal wil beginnen, besef ik me dat ik dat helemaal niet wil. In plaats daarvan ga ik voor hem staan en zoen hem. Verbaasd, maar enthousiast reageert hij op mijn kus. Zijn handen glijden over mijn billen, terwijl ik met mijn handen door zijn haar woel. Zijn stoppels schuren over mijn wang als hij in mijn oor fluistert: “Laten we teruggaan naar het hotel.” Met kriebels in mijn buik loop ik met hem mee.

Jouw kamer of de mijne?

“Gaan we naar jouw kamer of die van mij?” vraagt hij als we de receptie binnenlopen. “Die van jou,” antwoord ik. Al in de deuropening trek ik mijn jurkje uit. “Een vrouw die weet wat ze wil, daar hou ik van,” zegt hij met een twinkeling in zijn ogen. Half struikelend kleden we ons uit. Voor het bed twijfel ik even. Het is al een tijd geleden dat ik seks had met een man en meestal was het niet erg bevredigend. Ik duw tegen Brady’s borst, zodat hij op zijn rug op het bed komt te liggen. Zijn penis groeit snel en heeft een indrukwekkend formaat. Enthousiast door zijn verlekkerde blik ga ik bovenop hem zitten en kus hem diep. Zijn handen volgen mijn vormen; van mijn hals naar mijn borsten, mijn heupen en billen. Hij snuift diep als ik rondjes over zijn penis draai. Ik ben nat en alles glijdt lekker mee.

Ik wil hem hier en nu

Over een condoom denk ik niet eens na. Ik wil hem, hier en nu. En aangezien hij geen aanstalten maakt om te protesteren, kom ik een beetje omhoog en zet zijn penis tegen de opening van mijn vagina. Voorzichtig laat ik me weer omlaag zakken. Hij zucht diep en kreunt erbij, wat me super opgewonden maakt. Voor mijn gevoel heb ik deze avond alle touwtjes in handen en dat geeft me veel zelfvertrouwen. Op mijn knieën wip ik op en neer, steeds harder. Hij helpt een handje door mijn billen op te tillen en weer naar beneden te drukken. Als ik buiten adem raak, rol ik van hem af en kijk ik hem uitdagend aan.

Dat was geil…

Brady komt tussen mijn benen liggen, maar niet voordat hij uitgebreid mijn hals en borsten heeft gekust. Terwijl hij zachtjes naar binnen dringt stimuleer ik mijn clitoris met mijn vingers. Hij kijkt met pretoogjes toe en knijpt ondertussen met één hand in mijn tepel. Anders dan mijn ex houdt hij wél rekening met mijn tempo. “Ik kom bijna,” zeg ik, hem aanmoedigend om zijn tempo op te hogen. Hij kreunt hard, als hij zijn hoogtepunt bereikt. Ik gil het uit, niet gehinderd door de dunne muren van het hotel.

“Dat was geil,” zeg ik als ik terugkom uit de badkamer en mijn kleren verzamel. “Tot morgen dan maar.” Als ik de deur achter me dichttrek moet ik lachen om de verbijsterde uitdrukking op Brady’s gezicht. Ik voel me helemaal het vrouwtje en verheug me op een heerlijke nacht alleen, in mijn koele bed.


Lees het volgende deel

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.