Erotisch verhaal – ‘Ik neem de controle’ deel 4

erotisch verhaal

Deel 4 uit de opwindende verhalenreeks Ik neem de controle, geschreven door Linda! Cindy is kortgeleden eindelijk gescheiden van haar man, na een huwelijk dat veel te lang heeft geduurd. Na een avontuurtje met een vrouw, gaat ze op singles reis. Daar leert ze een leuke man kennen. Bereid je voor op het vierde deel van het erotisch verhaal, getiteld: ‘Ik wil ook met anderen daten’.


De reis was een groot succes. Elke dag vertrokken we al vroeg, om de hele dag te gaan wandelen of fietsen. De gids liet ons de mooiste plekjes van het eiland zien. Als we dan aan het eind van de middag terugkwamen in het hotel, dan hadden we een paar uur vrij voor we weer gingen dineren met zijn allen. En na het diner, was Brady mijn toetje. Elke avond opnieuw.

Ga je hem weer zien?

“Vertel me alles,” zegt Karin terwijl ik een glas wijn voor ons inschenk. Mijn wangen worden rood en ik denk aan alle seks die ik met Brady heb gehad. Elke keer op zijn kamer, zodat ik daarna weer lekker alleen kon slapen. “Blijf een nachtje,” smeekte hij na een paar avonden. Maar ik hield voet bij stuk. “Hij noemde me een independent woman,” zeg ik trots. “En dat is misschien wel het allermooiste compliment wat ik ooit heb gekregen. En hij appt me steeds!” – “En nu? Ga je hem weer zien? Vind je hem leuk?”

Heb je zin om langs te komen?

Ik wil hem inderdaad graag weer zien. En dus spreken we af om samen een nachtje weg te gaan. Eén nacht in een hotel en daarvoor lekker uit eten. Ik trek mijn meest sexy lingerie aan, speciaal voor de gelegenheid gekocht, en laat mijn haren voor de afwisseling eens los. Als ik aankom bij het restaurant zit Brady al op me te wachten. Hij ziet er spectaculair uit, in een wit overhemd met opgerolde mouwen en een donkere jeans. En zo te zien ben ik niet de enige die dat vindt. Overal zie ik vrouwen naar hem loeren. Ik begroet hem met een lange kus en leg bezitterig mijn hand in zijn nek. “Hey knapperd, je hebt volop aandacht,” zeg ik met een glimlach.

Ik moet je iets vertellen

“Ik wil je iets vertellen,” zeg ik even later als we aan het dessert zitten. Hij kijkt me vertwijfeld aan: “Hopelijk iets positiefs?” – “Dat denk ik wel. Ik vind het leuk met je. Heel leuk. Maar ik wil mijn vrijheid niet opgeven. Dus ik zou je heel graag willen blijven zien. Maar ik blijf ook daten met andere mensen. Ik vind het belangrijk dat je dat weet, dan kun je zelf beslissen of we blijven afspreken.” Ik slik een hapje chocolademousse weg en kijk hem aan. “Ik weet niet hoe comfortabel ik ermee ben dat jij het ook met andere mannen doet,” zegt hij. “Maar ik vind het fijn dat je het vertelt.” Ik moet lachen en kijk naar de knappe blondine met wie ik al de hele avond oogcontact heb. “Ik heb het niet per se over andere mannen.” Als hij mijn blik volgt worden zijn ogen groot.

Eenmaal op de hotelkamer

Ilse heet ze en ze heeft de meest perfecte borsten die ik ooit heb gezien. Terwijl ik haar ene tepel in mijn mond neem likt Brady aan de andere. Ilse ligt op het bed in onze hotelkamer en kreunt goedkeurend. Brady kijkt me aan en knipoogt. Ik lach naar hem, terwijl ik haar rok uittrek en een minuscuul slipje onthul. De lichte stof heeft een natte vlek in het midden. Dat Brady een ding heeft voor orale seks wist ik al, maar dit keer is het mijn beurt. Ik stroop haar slipje naar beneden en ze zucht goedkeurend als ik mijn tong door haar schaamlippen laat gaan. Brady is achter me komen zitten en zet zijn pik tegen mijn vagina. Omdat ik op mijn knieën zit, kan hij me extra diep nemen. De kreunen van Ilse zorgen ervoor dat ik nog meer opgewonden raak.

Ze kust me wild

Brady kijkt gelukzalig naar me, als ik bovenop hem klim en in één beweging zijn penis naar binnen laat glijden. Zijn heupen stoten naar boven, terwijl Ilse op zijn gezicht gaat zitten. Gulzig trekt hij haar verder naar beneden en laat zijn handen op haar benen rusten. Terwijl hij haar likt, buigt ze zich voorover om me te zoenen. Haar lippen zijn zwoel en zacht en haar borsten zijn stevig, pront en jaloersmakend mooi. Ik kan er niet van afblijven. Terwijl ik heen en weer wip op Brady’s schoot kust ze me wild.

Haar gekreun brengt me tot een hoogtepunt

Ilse bereikt haar hoogtepunt al snel en gebaart dat ik moet gaan liggen. Ik doe wat me gevraagd wordt en open mijn benen voor haar. Ze knipoogt, voor ze met haar tong rondjes begint te draaien om mijn clitoris. Brady’s stijve glanst nog van mijn vocht, maar dat weerhoudt hem er niet van om Ilse ook te nemen. Hij neukt haar hard en zij reageert door mij nog steviger te likken, terwijl ze ook nog met mijn borsten speelt. Ik zie hoe ze zijn hand naar haar eigen clitoris leidt en het is haar gekreun, samen met zijn gegrom, dat mij uiteindelijk ook naar een hoogtepunt brengt. Later, als Ilse weer weg is, en wij gedoucht op bed liggen, zegt Brady: “Anderen daten, een goed idee.” Ik lach en knijp hem plagerig in zijn dijbeen. “Dat dacht ik al wel.”


Lees het volgende deel

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.