Erotisch verhaal: ‘Zoals ik je wil’

erotisch verhaal

Nog geen vijf minuten nadat je de mail had gelezen, hing je woedend aan de telefoon. Ik had niet anders verwacht. Dit was zo anders dan je van me gewend bent. Dit leek totaal niet te passen binnen de dynamiek van onze relatie.

Twee oceanen die ons scheiden. Lange maanden zonder enig fysiek contact waarin we ons moesten behelpen met mail, Skype en telefoon. Het ondraaglijke gemis van elkaars huid, elkaars geur. Opgeslokt door het dagelijks leven zo ver bij elkaar vandaan. Door drukte vergeten een berichtje te sturen of kort te bellen. Er was al menige woordenwisseling geweest. Jouw verwijten naar mij dat ik geen aandacht voor je had. Mijn boosheid naar jou als ik de zoveelste oppervlakkige mail van je binnen kreeg met een opsomming van je dagelijkse bezigheden. Hels krijg je me daarmee. Ik wil niet horen wat je gegeten hebt, ik wil weten hoe je je voelt. Soms deed je het zelfs expres, om een reactie uit te lokken, omdat je wist dat we na een fikse ruzie ook weer de intimiteit zouden terugvinden.

Je hijgt van woede. Een stortvloed van lelijke woorden komen er uit je mond. Ik laat je uitrazen. Het beste wat ik op dat moment kan doen.

‘Wij hadden toch een afspraak met elkaar? Geen anderen betrekken in ons spel! Nu doe je dit, zelfs zonder jouw aanwezigheid. Een week voordat we elkaar weer gaan zien. Ik begrijp dit niet van je. Bovendien kan ik zaterdag helemaal niet!’

Je heilige zaterdag. Je lange uitslapen en deze week je bezoek aan de kapper. Die laatste moet je afzeggen. Om tien uur word je verwacht. Een afspraak waar ik weken mee bezig ben geweest. Het mailen, het onderzoeken, het afspreken van handelingen, de mogelijkheden tot controle. Nu is alles tot in de puntjes geregeld en je gaat. Voor mij, voor ons.

Over een week wil ik je in mijn armen sluiten, wetende dat je slap bent van geiligheid. Dat je aan niets anders kan denken dan aan mij, aan mijn pik, aan neuken. Dat de dagen voor mijn komst je anus is opgerekt, je je kut voelt jeuken en je clitoris voelt branden. Een continu opgewonden gevoel zonder dat er een orgasme voor je in zit. Ik wil dat als je me weer ziet je me smeekt om je te neuken, om je te gebruiken, om me te mogen pijpen. Ik wil je onverzadigbaar.

Ze gaat. Zonder de gegeven mogelijkheid mij verder vragen te stellen. Zonder te weten. Ik ben onverbiddelijk. Het levert me een nog een paar lelijke woorden op en ik moet het dagen stellen zonder een bericht. Haar straf voor mij.

De witte deur gaat open en ik zie je. Voor het eerst weer. Ik heb de uren geteld. Je bent zenuwachtig. Ik hoor je stem trillen als je de man een hand geeft en je naam noemt. Hij wijst je de plek waar je kan uitkleden en je kleding aan een haakje kan hangen. Hij is afstandelijk, op het kille af.

Het zachtgele gordijn beweegt af en toe als je je uitkleedt en ik kan niet wachten totdat ik je mooie lichaam weer zie. Je trotse houding, je volle borsten, je prachtige billen. Ik merk dat ik ademloos kijk.

Eindelijk kom je achter dat gordijn vandaan. In volle glorie. Je beseft zelf niet hoe mooi je bent. Je bibbert een beetje en staat bedremmeld voor de man. Zijn ogen taxeren je kort en dan wijst hij op de grote stoel. Even zie ik je ogen groot worden en verwacht een kort ogenblik dat je rechtsomkeert zal maken, richting je kleding, maar je hoofd gaat naar beneden en je gaat in de stoel zitten.

Hij pakt je benen, tilt deze in de beugels en gespt ze vast. Je borsten bewegen door je snelle ademhaling. De man handelt. Gebruikt zo min mogelijk woorden. Je houdt je adem in als hij je linkerborst pakt en met precisie een zuiger op je tepel zet en vacuüm pompt. Bij je rechterborst vertrekt je gezicht. Je gevoelige borst. Zoveel kwetsbaarder dan de linker. Je tepels komen omhoog en ik zie ze roder worden. Straks, mijn liefde, zullen ze blauw zijn en zal je ze nog een week voelen. Bij elke beweging die je maakt, zullen ze schuren in je beha. Het zal je verlangen alleen maar doen toenemen.

Het rammelen van zijn instrumenten doet je huiveren. Je probeert je omhoog te werken om te kunnen zien wat de man doet, maar de openhangende witte jas beneemt je het uitzicht. Iets zwarts. Alles wat we hebben afgesproken gebeurt. Zijn handen in latex. Een klein potje met glijmiddel waarmee hij je anus invet. Het zwarte buisje dat hij naar binnen drukt. Je doet je ogen dicht en de man pompt. Je hijgt steeds zwaarder, maar hij blijft doorpompen. Mijn keel knijpt samen als je kreunt. Ik wil schreeuwen naar de man: zachtjes met haar, maar net als ik mijn mond wil open doen, stopt hij. Het zwarte ballonnetje bungelt tussen je benen, als een kwispelend staartje.

Je borst gaat minder snel, de druk went en de pijn ebt weg, maar je bent er nog niet. Ik weet wat je nog te wachten staat, mijn liefde.

Je hebt een blinddoek voor je ogen gekregen. Je ademhaling is inmiddels rustig. Je bent gekalmeerd. Je hoofd beweegt even naar de plek van het geluid, rubber dat piept op de strakke linoleumvloer. De man moet kracht zetten om het te verplaatsen. Hij is niet tevreden. Herschikt een aantal maal totdat het precies tussen haar benen staat. De stekker gaat in het stopcontact. Jij hoort ook de zachte brom, net als ik. Je tilt je hoofd op, maar je laat hem snel weer zakken. Jij kunt niks zien. Ik durf bijna niet te knipperen met mijn ogen, bang om ook maar een seconde te missen.

De man duwt een grote zwarte rubberen dildo bij je naar binnen. Hij moet kracht zetten. Mijn instructie was duidelijk, geen glijmiddel. Je zet jezelf schrap in je stoel en ik zie jouw van pijn vertrokken gezicht. Hou vol, meisje.

De man bevestigt een stang aan de dildo, drukt op een knop en het mechaniek komt sputterend op gang. Eerst langzaam, maar dan wordt het tempo opgeschroefd. Je hijgt, je kreunt, je gilt. Nee, niemand kan je horen, behalve hij en ik. Hij neemt afstand van je. Gaat op een stoel zitten en rookt rustig een sigaret zonder zijn ogen van je af te halen. Je kronkelt, maar het biedt geen soelaas. Je kan geen kant op. De dildo beweegt zich op volle snelheid in en uit je lichaam. Het rubber zal heet zijn van de wrijving. Jouw kut moet inmiddels branden. We moeten geduld hebben, de man en ik. De machine moet zijn geile werk doen. Ik voel mijn pik zwellen in mijn broek.

Hij drukt zijn derde sigaret uit in het plastic bekertje van zijn koffie en staat langzaam op. Jouw kreunen is gestopt. Je gilt niet meer. Als een slappe pop lig je op de stoel. Bezig het onophoudelijke stoten van de machine op te vangen.

De vibrator mag nu zijn werk gaan doen. Er is jou één orgasme gegund. De laatste, totdat jij mij weer zal zien. Je zal ernaar hunkeren, naar smachten en ik kan niet wachten je deze te geven.

In één beweging zet hij de vibrerende bol op je clitoris, terwijl de dildo nog onbarmhartig in je stampt en je anus strak staat van de plug. De hoogste snelheid, genadeloos, meedogenloos. Je komt plotsklaps tot leven. Je opent je mond en je schreeuwt. Je bent onverstaanbaar. Je lichaam begint te schokken. Je komt klaar, ik zie je trillen, maar je zal niet mogen rusten. De vibrator blijft onvermurwbaar zijn werk doen. Het trillen zal nu niet fijn meer zijn. Je clitoris overprikkelt, rauw en beurs.

De klik van de machine doet het gebrom verstommen en de stang tot stilstand komen. De man trekt de vibrator weg en duwt de machine naar achteren. De dildo glimt een beetje van je vocht en trilt na als hij uit je lichaam komt.

De man klopt zachtjes op je gezicht. Trekt je blinddoek weg en kijkt met een onderkoelde blik naar je gezicht. Hij draait de tepelzuigers los en ik zie hoe het rood is verkleurd is naar blauwpaars. Je tepels staan zo prachtig omhoog. Mijn erectie is inmiddels pijnlijk.

Het ontluchtingsventiel van de plug in je anus sist als de lucht eruit ontsnapt. Ik hoor je zuchten van verlichting, maar zie de schrik in je ogen als de man een stalen, brede plug met een grote rode steen aan het einde in je duwt. Het koude staal zal tijdelijk verkoeling brengen. Hij gespt je benen los en tilt ze uit de beugels. Hij pakt je handen zodat je uit de stoel kan komen. Even wankel je, maar dan hervind je je evenwicht. Hij ondersteunt je in de richting van het gordijn en laat je plaats nemen op een houten stoel met een hoge rugleuning. De zitting moet koud aan je billen zijn en de plug zal zich verder in je dringen. Ik huiver bij de gedachte.

Je krijgt een glas water dat je gulzig leegdrinkt. Hij neemt het lege glas van je over en zegt je te gaan staan. Van de tafel pakt hij een rood touw dat hij om je middel vastbindt. Het lange uiteinde trekt hij door je bilspleet en je schaamlippen door en zet het stevig vast aan de achterzijde. Het touw moet gemeen schuren tegen je toch al zo beurse clitoris.

De man loopt bij je weg, maar je durft niet te gaan zitten. Als hij terugkomt heeft hij een envelop in zijn handen. Mijn brief met instructies voor jou, mijn schat. Ik weet dat je ze niet zal negeren. Hoe boos je soms ook op me bent, hoe lelijk je tegen me kan doen, je zal altijd naar me luisteren. Onvoorwaardelijk.

Je mag je aankleden van de man en ik zie opnieuw het gele gordijn zachtjes bewegen. Ik moet een week wachten totdat ik jouw lichaam weer zal aanschouwen. Met dien verstande dat ik over zeven dagen je lijf ook mag aanraken, je zachte huid kan voelen, je kan ruiken, je kan liefkozen. Wetende dat mijn lichaam jou het genot gaat brengen waar je zeven dagen lang naar zult hongeren. Zo wil ik je, snakkend, brandend, dorstend.

Je haren zijn gekamd, je make-up, je jurk, je kousen en je hakken onberispelijk. Je ziet er weer uit als een dame. Je bent zo mooi, mijn schat. Weet je wel hoeveel ik van je houd.

De man leidt je naar de deur. Als je hem de hand wilt schudden zie je de Ipad in zijn handen. Hij houdt de computer voor je gezicht en dan zie je het mijne. Je opent je mond en sluit hem dan weer. Ik zie de tranen in je ogen prikken. ‘Tot over een week, mijn lief’, zeg ik zacht en verbreek dan de verbinding.


Over Stefanie van Kasteel

Dit verhaal is geschreven door Stefanie van Kasteel, bekend van boeken De Kunstenaar, De Vlucht en Duna. Stefanie schrijft romantische porno en sexy sprookjes. Maak kennis met haar wereld via de verhalen op Club le Duc!

Respond or ask a question

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.