Zo maak je jouw rollenspel interessant…

Soms kan je seksleven wel even iets nieuws en opwindends gebruiken. Daar kan een rollenspel heel goed bij helpen. Het kan namelijk heel spannend zijn om bepaalde fantasieën met je partner te delen en ook daadwerkelijk uit te proberen. Het leuke van een rollenspel is dat haast alles kan! Hier volgen enkele tips.

Denk na over je eigen fantasieën
Misschien is dit wel het aller moeilijkste onderdeel. Waar word je stiekem heel opgewonden van? Wat zou je nog heel graag willen uitproberen? Welk personage zou je het liefste willen zijn? Welk personage zou je partner moeten zijn? De klassieker van de ondeugende verpleegster blijft leuk. Wil jij het dominante personage zijn? Wil je stiekem je partner eens heel graag vastbinden? Of wil je helemaal geen machtsverhoudingen? Beleef je liever een heel vreemd avontuur?

Het kan natuurlijk allemaal. Weten wat jij opwindend is heel belangrijk voordat je begint aan het spel.

Deel je fantasieën met je partner
Niks is leuker dan een verhaal creëren dat jullie allebei heel opwindend vinden. Wanneer jullie een rollenspel gaan spelen waar jullie allebei heel erg naar uitkijken, dan wordt die opwinding tijdens het spel des te leuker. Daarom is het belangrijk dit ook goed met je partner te bespreken. Misschien heeft je partner wel ideeën waar jij zelf nog niet over na hebt gedacht.

Vul je rollenspel in op je eigen manier
Er zijn geen strikte regels over hoe een rollenspel gespeelt moet worden. Dat is er juist leuk aan! Het rollenspel kan je zo groot maken als je zelf wilt.

Het is ook leuk om na te denken over de gehele setting.

Waar willen jullie het rollenspel gaan spelen? Thuis? In welke kamer van jullie huis? De badkamer? Slaapkamer? Of willen jullie het buitenhuis spelen? Aan de bar bij een club bijvoorbeeld? In het bos? Op het strand?

Willen jullie ook bepaalde outfits dragen? Voor zowel mannen als vrouwen bestaan er spannende setjes die je aan kunt doen om het spel interessanter te maken ;-). Jullie zouden bijvoorbeeld ook verkleed kunnen gaan als een bepaald personage…

Willen jullie spannende tools gaan gebruiken? In een rollenspel is er van alles mogelijk. Jullie zouden bijvoorbeeld een massage een onderdeel van het rollenspel kunnen maken. Gebruik hiervoor je fantasie, misschien biedt een van de personages het de ander aan, of gaat een van de personages naar een masseuse? Natuurlijk kun je ook nog spannendere tools gebruiken, zoals handboeien bijvoorbeeld.

Wat ook erg leuk en opwindend kan zijn is een nieuw speeltje introduceren tijdens het spel… Dan probeer je niet iets nieuws uit als koppel, maar eigenlijk als twee vreemde personages die elkaar misschien helemaal niet kennen. Dat kan juist extra spannend zijn…

Een spannende outfit is leuk, maar het is geen must.
Het verhaal van de politievrouw die de man in de handboeien slaat hoeft geen must te zijn met een politiepakje. Met je eigen sexy lingerie en een jarretel kan je ook al een sterk karakter naar voren brengen. Het gaat er om dat het voor jullie net even een beetje anders voelt.

Maak je grenzen duidelijk
Spelen is leuk, tot het te ver gaat. Als je partner bepaalde handelingen doet die jij niet leuk vindt, dan verdwijnt het plezier van het spel. Daarom is het belangrijk om van tevoren af te spreken waar jullie grenzen liggen om dit soort awkward situaties te vermijden. Jullie zouden bijvoorbeeld ook een stopwoord kunnen afspreken.

Vergeet het allerbelangrijkste niet…
Maak plezier, er mag gelachen worden! Helemaal niet erg als jij uit je karakter valt omdat de situatie te grappig is geworden. Je bent tenslotte geen acteur, dus leg geen te hoge druk op jezelf. Het allerbelangrijkste is dat jij en je partner een leuke ervaring met elkaar hebben.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.