Wist je dit al over SEX?

SEX- feiten die je misschien nog niet wist? Wist je ze wel ( bijna) allemaal? WoW….. dan ben jij een sexpert(e)!

Bron: Medium.com

 

SEKS IS GEZOND. Dat wist je zeker al? Maar wist je ook dat je immuunsysteem al een boost krijgt bij al slechts maar één keer per week seks hebt? Maar…..méér seks is nog beter he?

SIZE DOES MATTER. 56% van de mannen zou graag een grotere penis willen. De meeste mannen zijn wel tevreden over hun penis in erectie-stand, maar in slappe toestand zou meer dan de helft toch wel een extra centimeters willen hebben.

GEEN TV EN MOBIEL OP DE SLAAPKAMER. TV en mobiel zijn killing voor sex! Koppels die geen tv of mobiel op hun slaapkamer hebben, hebben 50% meer seks! Netflix heeft ook zeker geen goed gedaan aan ons sexleven! Vreemd eigenlijk, want we weten allemaal dat er met een avondje ” Netflixen & chillen ” gewoonweg wilde sex bedoeld wordt…..!

SEX FANTASTIC. Sex fantasie? De meest populaire sex-fantasie is een trio! Bij zowel de mannen als de vrouwen! Vaak wordt er dan gefantaseerd hoe het zou zijn met je partner en zijn/haar beste vriend(in). Maar ook over een trio met relatief onbekenden wordt veel gefantaseerd.

CLITORIS…..DE GENOTSKNOP. Het menselijke lichaam zit vol met organen die allemaal een functie hebben. Maar er is 1 orgaan die als enige functie GENOT heeft….dat is de Clitoris. Dames…..leve de Clitoris! Geniet ervan want daar is je clit voor bedoeld!

DE WASMACHINE LEEG MAKEN OF SEX, KIES MAAR…… Een man die in het huishouden meehelpt , heeft minder zin in een vrijpartij. Hoe meer huishoudelijke taken een man doet , hoe minder zijn libido. Ok, maar dit geldt toch ook voor vrouwen??? Sorry, ladies, wij hebben het niet verzonnen!

Hoe meer man helpt in het huishouden, hoe meer kans op scheiding | Seks &  Relaties | hln.be
Bron: HLN.be

BETER DAN SHAMPOO. Wil je glanzend haar en een gezonde blos? Vergeet hydraterende shampoo! Heb seks! Wanneer je seks hebt produceert je lichaam oestrogeen dit resulteert in een gezonde glanzende haardos en appelrode wangetjes.

DENKEN AAN SEX TIJDENS JE WERK. We denken het meest aan sex tijdens ons werk. Vooral mannen denken veel tijdens werk aan sex! En…dat hoeft niet door een sexy collega te komen. Die gedachten aan sex komen spontaan op!

WELTERUSTEN SEXBEEST! Beste slaapmiddel voor mannen is een heftige sex-partij! Een man kan er daadwerkelijk niets aan doen dat hij na de sex in een diepe slaap valt. Zie dat gesnurk na afloop maar als een compliment….hij heeft heerlijke sex gehad.

MORE HEELS MORE ORGASMS. Hoge hakken dragen en intensere orgasmes? Ja zeker! Dames die met regelmaat op hoge hakken lopen hebben heftigere orgasmes en krijgen ook makkelijker een orgasme.. Dit komt door het aanspannen van de spieren, dat doorloopt tot in het bekkengebied. Dus haal snel je high-heels uit je kast!

FRENCH KISS ALS WORKOUT French kiss? Mensen die vaak tongzoenen blijven slanker. Je traint sowieso je kaakspieren maar je verbrandt ongeveer 26 calorieën per minuut! Heerlijk nieuws toch? Lekker vurig zoenen en je doet een work-out!

PARDON? HOE VAAK…..? Mannen hebben gemiddeld elf erecties per dag. Is dit nu inclusief de ochtend erectie? Ja, we hebben net ook al gelezen dat vooral mannen op het werk heel veel aan sex denken. Tja dan is een erectie een logisch gevolg.

ORGAMSE BEÏNVLOEDT HERSENS. Wanneer een vrouw een orgasme heeft, verdwijnen angstgevoelens. Hoe dit zit? Het hersengedeelte dat verantwoordelijk is voor angst wordt tijdens een orgasme uitgeschakeld.

BONOBO’S EN DOLFIJNEN. Mensen genieten van seks! Er wordt gezegd dat dieren seks hebben puur om voort te planten. Nou dat is NIET waar. Bonobo’s en dolfijnen zijn echte sex-liefhebbers.

Dolphins: Research reveals the how the intelligent mammals have sex |  Nature | News | Express.co.uk
Bron: Daily Express
Sex bonobo's
Bron: © Priscilla TELMON

GRIEKS FEEST. Grieken hebben de meeste seks van alle nationaliteiten…… waar dat aan ligt zijn de meningen nogal over verdeeld. Het is niet voor niets dat Mikonos gezien wordt als een grote openlucht nachtclub. Het eiland waar alles kan en mag…..

VERGEET BOTOX. HAVE SEX, STAY YOUNG! Er is geen betere anti-aging dan sex! Mensen die 3x per week sex hebben zien er gemiddeld 6 jaar jonger uit! Dus vergeet die botox-kliniek en kruip er nog eens lekker bovenop! Goed voor je portemonnee en je partner zal er ook niet over klagen. Win- win situatie!

SPORTEN ZONDER SPORT-ABONNEMENT. Sex als sport? Zeker, je verbrandt maar liefst 200 calorieën tijdens een half uur sex. Natuurlijk wel actieve sex, he? De zeester-houding doet niet zoveel voor verbranding.

15 dingen die je denkt als je allebei de zeester wilt zijn : Amayzine.com
Bron: Amayzine.com

BOOBIE-ORGASM. Een borst-orgasme? Okee, we kennen verschillende orgasmes. Maar een borst orgasme is toch redelijk onbekend bij de meeste mensen. Toch heeft 1% van de vrouwen wel eens een orgasme gehad door enkel het stimuleren van de borst(en) en tepel(s).

OH OOOO…. DÉ SLEUR…. A little bit sad….. de eerste 2 jaar dat een koppel samen is, heeft net zo vaak sex als in de hele duur van de relatie. Gelukkig zijn er uitzonderingen, maar helaas is het een veel voorkomend ‘probleem’. Tuurlijk ,als beiden dit geen bezwaar vinden is er geen probleem. Maar meestal is er altijd 1 in de relatie waar de frequentie ( flink) omhoog mag. Houd het spannen en houd de sleur buiten de deur, koppels!

HAVE YOU BEEN EATING PINEAPPLES? Wat je eet beïnvloedt de smaak van sperma. Zeker waar! Wanneer een man veel ananas eet, krijgt sperma een zoetere smaak. Hetzelfde geldt voor kiwi’s. Gekruid, pittig eten geeft een minder lekkere smaak aan sperma. Koffie en alcohol doen helaas ook geen goed aan de smaak van sperma…..

Does drinking coffee make you dehydrated? - ABC Life
Bron: ABC.net.au

 

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.