Erotisch verhaal – Wintersport en een aangewakkerd vuur

erotisch verhaal

Het is weer tijd voor een nieuwe erotisch verhaal! Hoewel de temperaturen buiten weer stijgen, gaan we dit voor dit verhaal toch even terug naar de sneeuw. Els is namelijk op wintersport met een goede vriendin. Al snel ontmoet ze de knappe skileraar Gianfranco…

Els is sinds kort weer vrijgezel. Eerder ging ze altijd met het gezin op wintersport, maar haar kinderen zijn deze voorjaarsvakantie bij haar ex. Spontaan besluit ze een reisje te boeken met haar beste vriendin.

‘Hij kijkt de hele tijd naar je,’ zegt Evelien. Ze knikt in de richting van de knappe skileraar die ze vanmorgen op de piste zagen met de kleintjes. Hij heeft donker haar, een huid die door de zon is gekleurd en de groenste ogen die ze ooit heeft gezien. Natuurlijk viel hij haar op, maar zij hem toch niet? ‘Ben je mal,’ zegt ze. ‘Ik ben al 39. Hij is minimaal de helft jonger.’ Evelien lacht in haar glas bier. ‘Nou en,’ proest ze. ‘Op een oude fiets moet je het leren toch?’. Ik geef haar een mep tegen haar bovenarm. ‘Plaag me niet. Je bent zelf ook niet de jongste meer.’

Na een uur moet Els concluderen dat Evelien gelijk heeft: de knappe skileraar kijkt steeds naar haar. Hij heeft geanimeerde gesprekken met de andere skileraren, maar steeds dwalen zijn ogen af naar haar. Els heeft het er warm van gekregen. Ze trekt aan haar coltrui en lacht voorzichtig naar hem. Als zij en Evelien even later hun jas aantrekken komt hij hen achterna. ‘Dag dames, gaan jullie naar huis?’ Ik negeer de triomfantelijke blik van mijn vriendin en zeg: ‘Inderdaad, morgen weer vroeg op. Tot dan!’. Maar Evelien heeft andere plannen: ‘Kom anders bij ons nog even een afzakkertje drinken.’ Hij lacht zijn ontwapenende glimlach en geeft ons beiden een arm.

Als we in ons chalet komen steekt Evelien de kaarsjes aan en zet muziek op. De skileraar blijkt Gianfranco te heten en heeft een Italiaanse achtergrond. Dat verklaart zijn olijfkleurige huid. Hij is 25 en werkt al voor het vierde jaar als skileraar. In het dagelijks leven zit hij in het laatste jaar van zijn studie. Evelien heeft haar drankje verdacht snel op en gaapt omzichtig. ‘Ik ben doodop, ik ga slapen. Veel plezier nog.’ Met een dikke knipoog neemt ze afscheid. Ik kijk opzij of Gianfranco het ook heeft gezien. Zijn brede lach laat zien dat hij die knipoog inderdaad niet heeft gemist. ‘Sorry hoor, zeg ik. Ze dacht dat je met me flirtte.’ Direct voelt ze hoe haar wangen warm worden. Zoiets heeft ze nog nooit tegen een man gezegd. Gianfranco schuift een beetje dichterbij en pakt met een hand haar wang vast. ‘Dat deed ik ook.’ Hij komt dichterbij en kust haar zelfverzekerd. Honderd gedachten spelen door haar hoofd. Hij is zo jong! Wat kust hij gepassioneerd! En bovenal: wordt ze nu al nat?

Na al die jaren met haar ex Jacob is het alsof het waakvlammetje in haar is aangewakkerd tot een groot vuur. Ze pakt hem vast in zijn nek en voelt hoe zacht zijn haren zijn. Zijn kapsel doet haar aan een zanger uit een boyband denken, volgens haar dochter is dat weer helemaal hip. Zijn handen verdwijnen onder haar coltrui en ze trekt van schrik haar buik in. Gretig verkennen zijn handen haar lijf, tot ze bij haar bh aankomen. Gianfranco laat er geen gras over groeien. Hij haakt de haakjes open en brengt zijn handen naar voren. Haar tepels reageren meteen. ‘Kom mee naar mijn kamer,’ zegt ze. Terwijl ze de paar meter naar haar slaapkamer afleggen, struikelend omdat ze elkaar ondertussen ook uitkleden, blijven ze kussen. Heel wat anders dan Jacob, denkt ze weer. Dat was gewoon rechttoe, rechtaan. Niks aan eigenlijk, ze kreeg nooit een orgasme bij hem. Maar Gianfranco maakt haar zo geil, dat ze al bijna klaarkomt zonder dat hij haar intiemste plekjes heeft aangeraakt.

In de slaapkamer trekt ze haar broek uit en kijkt hoe hij dat ook doet. Hij draagt een zwarte boxershort en zo te zien vindt hij haar net zo opwindend als zij hem. Ze kan het bijna niet geloven. Zijn volle lippen sluiten om haar tepel, terwijl hij suggestieve bewegingen maakt met zijn heupen. Haar slip heeft ze nog aan en ze wou dat het wat sexiers was dan het degelijke katoenen exemplaar waar ze er tien van heeft. Er ontsnapt een kreun, harder dan ze van plan was. Gianfranco kijkt met een glimlach op: ‘Lekker?’ Ze knikt, haar eigen stem niet vertrouwend, en als vanzelf trekken haar handen aan zijn boxershort. Zijn penis springt haar tegemoet: besneden, dat is ze niet gewend. En zijn schaamhaar is helemaal getrimd. Hij beweegt zich tussen haar benen als een jonge seksgod: dat gespierde lichaam, die grote glimlach, die ontzettend groene ogen en dan ook nog zijn erectie die nu alle aandacht opeist. Met zijn handen beweegt hij van haar borsten naar haar slip en ze houdt haar adem in als hij hem afstroopt. Hij lacht en kust haar, terwijl hij met zijn vingers de haartjes op haar venusheuvel volgt. Sinds haar scheiding scheert ze zich weer en daar is ze nu blij om.

Vakkundig doet Gianfranco een condoom om. Ze heeft geen idee waar hij dat zo snel vandaan heeft gehaald. Haar vagina is nat, hij steekt zijn duim erin en stopt deze vervolgens in zijn mond. Zonder moeite weet hij haar gevoeligste plekje te vinden. Ze kan het bijna niet geloven, dat deze jongeman precies weet hoe haar lichaam werkt. ‘Hij zal het wel met veel meiden hebben gedaan…’ denkt ze, maar die negatieve gedachte drukt ze weer weg. In het moment leven, Els, berispt ze zichzelf. Hij zit op zijn knieën en buigt zich over haar heen. Zijn lippen zijn warm en zijn ademhaling is onregelmatig. ‘Ik wilde je vanmorgen al toen ik je zag,’ zegt hij. Ze geniet van de druk van zijn slanke lichaam op haar, van zijn gladde billen. ‘Je mag me helemaal hebben,’ glimlacht ze. Met een soepele beweging glijdt hij bij haar naar binnen. Een stoot, twee, en ze worden steeds dieper en dieper.

Met open ogen geniet Els van deze knappe vent die haar neemt alsof zijn leven er vanaf hangt. Zijn haar hangt voor zijn ogen en zijn linkerhand stimuleert haar clitoris. Weer ontsnapt een harde kreun. Hij kreunt net zo hard met haar mee. Els moet nog even aan Evelien denken, maar zij heeft dit toch eigenlijk veroorzaakt? Ze is vast blij voor haar. Het moment dat ze zich moet laten gaan komt snel dichterbij. Ze is het niet gewend, klaarkomen met een man erbij. Maar het voelt geweldig. Terwijl hij hard door blijft stoten – hij houdt het zo lang vol – komt zij gelukzalig kreunend klaar. Als het voorbij is en hij het condoom heeft weggegooid kruipt hij bij haar in bed. Knuffelen na de seks, ook dat nog, denkt ze blij als haar ogen dichtvallen.

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.