Wij staan je bij!

Wie had dit gedacht…dit zijn met recht bizarre tijden te noemen. De wereld is momenteel in de ban van het coronavirus en onze levens zien er ineens heel anders uit. We maken ons zorgen dat onze geliefden en dierbaren misschien ziek worden of al ziek zijn. Angst voor de toekomst. Onzekerheid over werk, inkomsten, de toekomst. Weinig sociale contacten, zoveel mogelijk thuisblijven, de kinderen die thuis onderwijs krijgen…Misschien zit je zelfs in quarantaine op dit moment. Dat we ineens zoveel als mogelijk binnen moeten blijven en thuis moeten werken als dat kan, brengt ook weer andere problemen met zich mee. Spanningen onderling; het gevoel dat de muren op je af komen of dat je nu toch wel heel veel op elkaars lip zit. Of je nu single bent of in een (gelukkige) relatie zit, wij kunnen ons goed voorstellen dat je misschien behoefte hebt aan een luisterend oor. Misschien heb je wel vragen over intimiteit en seksualiteit of ben je op zoek naar tips of erotiekgebied om deze dagen dragelijker te maken. Niet getreurd! Christine le Duc staat je bij met raad en daad!

Momenteel zijn de fysieke winkels van Christine le Duc tijdelijk gesloten. Natuurlijk kun je voor je favoriete producten gewoon terecht op onze website, maar in de winkels hebben wij van oudsher altijd een sterk adviserende en luisterende rol gehad. Een taak die we maar wat graag op ons nemen! Onze adviseuses in de winkel zijn erop getraind om te luisteren naar je wensen en je te helpen waar nodig. Om onze klanten toch te kunnen helpen met tips en adviezen hebben wij de Raad en Daad Lijn in het leven geroepen. Met de Raad en Daad Lijn staan de vrouwen van Le Duc voor je klaar met praktische tips, leuke ideeën, goede adviezen of gewoon een luisterend oor. Je kunt vragen stellen over van alles en nog wat, zoals bijvoorbeeld: “Ik merk dat ik in een dip zit qua libido, wat kan ik doen? “, “Hoe houd ik mijn seksleven spannend in deze tijd?” of: “Ik verveel me! Welke toys adviseer je?” Geen vraag is te gek, maar houd het netjes J.

Hoe werkt dat dan, de Raad en Daad lijn? Je kunt momenteel op twee manieren je vraag stellen. Via mail en via messenger van Facebook. Je kunt je vraag (anoniem) mailen naar advies@christineleduc.nl en ons Raad en Daad team gaat aan de slag om je te helpen. Is je vraag medisch van aard en komen wij er niet helemaal uit dan hebben wij de mogelijkheid om hulp in te schakelen van onze seksuologe Astrid Kremers als dat nodig blijkt te zijn. Daarnaast kun je ook je vraag aan ons stellen via messenger van Facebook. We doen ons best om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Daarnaast zijn we iedere dag bereikbaar voor een live chatsessie tussen 15.00 en 18.00 uur en tussen 19.00 en 22.00 uur. Het Raad en Daad team staat voor je klaar!

Stel ons je vragen via onze social media accounts Facebook of Instagram of als je liever persoonlijk advies hebt, stuur een bericht!

[contact-form-7 id=”1124″ title=”Seksuoloog”]

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.