Ontmoet de redactie van
Vlam Magazine!

Vanaf 1 december 2020 is er een nieuw kwaliteitsblad op de markt. Vlam een glossy magazine met eerlijk en juiste informatie over relaties, intimiteit en seksualiteit. Vlam is niet zomaar een magazine over seks, Vlam is anders. Vlam is een eerbetoon aan seksuele diversiteit met of zonder intimiteit of vaste relatievormen, maar altijd met compassie in vrijheid en in liefde.

Vlammen! Dat willen Judith van Duivenboden-Kreijne, Natascha Pankow en Jeroen Hindriks Vlam magazine. Het vuur moet eraf spatten.

In hun dagelijks werk bij Fabriek69 merken ze dat seksualiteit voor veel mensen een spannend onderwerp is, lastig om over te praten. Seksualiteit wordt in de media vaak eenzijdig belicht, met veel stereotype onderwerpen. Dat moet veranderen, als het aan Judith, Natascha en Jeroen ligt.

Ze trokken de ‘stoute’ schoenen aan en bedachten Vlam, hét magazine met eerlijke en juiste informatie over relaties, intimiteit en seksualiteit, zowel over seksuele gezondheid als ook over seksuele grensoverschrijding. Het magazine is voor iedereen. Geen enkele doelgroep wordt overgeslagen, geen enkel onderwerp gaan ze uit de weg

Vlam Magazine Redactie

Eigenlijk zou Vlam bij iedereen thuis moeten liggen!

Vlam Artikelen :

Vlam_Post_1


Seks na de bevalling

In het nieuwe nummer van Vlam gaat het over verandering: één van de grootste veranderingen in een mensenleven is het (voor het eerst) ouders worden. Als je een kind krijgt…


Vlam Magazine cover

Abonneer je op Vlam

Bestel een los nummer

Een Vlammende start

Jeroen en Judith reden halverwege 2019 terug uit het noorden van het land, na een training over seksualiteit. Tijdens de autorit werd druk gebrainstormd hoe zou het anders kunnen? Zie hier het resultaat: Vlam, het magazine over relaties, intimiteit en seksualiteit. 

Met Natascha vormden ze al gauw een trio. Een redactietrio. Samen bedenken ze de onderwerpen, zoeken ze (gast)schrijvers, columnisten, en zetten ze gastredacteuren aan het werk om uiteenlopende verhalen te schrijven die voor iedereen interessant zijn.

Prikkelend

Vlam is voor iedereen. Ze zeggen bewust niet ‘voor mannen en vrouwen’, want ze willen geen enkele doelgroep overslaan, zoals non-binaire mensen. Bewust voor iedereen, dus. Het redactieteam wil op een prikkelende manier relaties, intimiteit en seksualiteit bespreekbaar maken. Vlam moet dé plek zijn waar je eerlijke en juiste info hierover vindt. En met een positieve insteek, al belichten ze ook de minder leuke kanten van seks. Zoals shame sexting, of seksueel misbruik.

Balans

Vlam bestaat uit een website en een kwartaal magazine welke 1 december voor het eerst is verschenen. De site is meer gelinkt aan de actualiteit. Het magazine is breder en niet per se actueel. Soms brengen we ook een online special uit. De redactie hoopt dat de balans doorslaat naar informatief. En ook dat de verhouding tussen relaties, intimiteit en seks in balans is. Vlam moet bij iedereen thuis op de wc komen te liggen en mede ervoor zorgen dat er in de nabije toekomst geen taboes meer zijn als het gaat over RIS. En dat meer mensen kunnen genieten van seksualiteit door goede en juiste inform

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.