Erotisch verhaal: ‘Verf op mijn huid’

erotisch verhaal

Buiten hoor ik de jongens nog praten in de tuin als ik mijn zomerjurkje van mijn plakkerige lijf afpel en op de badkamervloer laat vallen. Een bulderlach. Zelf heb ik behoefte het zweet en de verf van me af te wassen. Eigenlijk zou ik door moeten werken. Morgen komt een klant langs om te bespreken of ik iets voor zijn vrouw kan maken. Hij wil een verrassend schilderij, iets prikkelends, iets erotisch, had hij door de telefoon gezegd.

Ik zet de regendouche vast aan en bekijk mezelf in de lange spiegel. Voor een vrouw van 45 doe ik het niet slecht. Goede genen, roep ik altijd als mijn vriendinnen zeggen dat ik als enige maar niet ouder word. Ik heb lange benen, ronde billen, mijn buik is vrouwelijk zacht en mijn borsten klein en stevig.

Ik veeg de stoom van de spiegel en bekijk mijn gezicht van wat dichterbij. Mijn donkere, lange haar valt in lokken langs mijn gebruinde gezicht. De lijntjes rond mijn ogen zijn wat dieper dan een paar jaar terug, maar door mijn grote ogen en lange wimpers valt dat amper op. Met mijn vinger strijk ik langs mijn kaak en trek een spoortje richting mijn lippen. Onbewust doe ik mijn mond open en laat mijn vinger even rusten in mijn natte, warme mond. Wow, ik voel me helemaal rozig na al die drankjes in de zon. Mijn zoon Storm had gevraagd of ik een portret wilde schilderen van hem en zijn drie beste vrienden. De hele dag hebben de jongens geposeerd terwijl ik ze vastlegde op doek. Het was aandoenlijk om te zien hoe goed ze hun best deden stil te zitten terwijl ze elkaar probeerden af te troeven met sterke verhalen. ‘Wat een mooie sukkel ben je ook,’ lachte Storm, toen een van de jongens de clou van zijn grap niet meer wist. Dikke vrienden, die vier. Toen ik einde dag riep dat ze klaar waren voor vandaag waren we allemaal euforisch en was het cocktailtijd. Ik weet niet wat ze precies in de glazen hadden geschonken, maar het dronk weg als limonade.

‘Aaaah nog één laatste drankje,’ had Lionel, met een gulle lach gesmeekt toen ik aanstalten maakte om weg te gaan. Van de drie vrienden was hij de flirt.

‘Pas maar op’, had ik gezegd, ‘als je zo blijft aandringen en me lastig blijft vallen, haal ik mijn zoon erbij. Die is heel groot en sterk’.

‘Yes, way the go mam!’ Had Storm lachend geroepen. En de andere jongens vielen hem joelend bij.

Ik klap het raam van de badkamer open en staar met een grote glimlach naar de jongens in mijn tuin. Zo onbezorgd, vol leven. Mijn blik blijft hangen bij Jasper, die behendig de glazen vult terwijl hij luistert naar zijn luidruchtige vrienden.

‘Ja, ja’ hoor ik Storm zeggen, ‘zo ging dat echt wel. Ik weet het zeker! Dat meisje zag jou totaal niet staan. En jij maar nieuwe drankjes halen terwijl zij met die andere gast stond. Hahaha.’

Jasper is de stilste van het stel, met donkere ogen, een bos blonde krullen en een groot en sterk lichaam. Hij werkt bij zijn vader op de werf waar hij urenlang metalen rompen van boten last en slijpt.

Of het door de alcohol kwam, door de hitte of door mijn euforische stemming weet ik niet, maar toen Jasper vanavond per ongeluk met zijn arm tegen de mijne kwam, trok er een elektrische schok door me heen. De plek waar zijn arm de mijne raakte, gloeide na. Ik denk dat hij dat ook voelde, want we keken elkaar net te lang aan. Met mijn vriendinnen hanteren we altijd grappend de formule: je mag een jongere man daten die de helft van je eigen leeftijd is, plus zeven jaar. Dan vis je nog in de sociaal geaccepteerde marge. Jasper is 21….dus niet helemaal binnen die marge….en sowieso een vriend van je zoon, dat kan echt niet! Dus riep ik mezelf een halt toe en begon mijn atelier op te ruimen. Toen ik Jasper even later stiekem bekeek, kreeg ik het zo warm dat ik bang was dat het zou opvallen.

‘Lieve jongens, het was me een waar genoegen jullie te schilderen. Jullie zijn prachtig, maar ik ben toe aan een lange douche en mijn bed. Dus ehm… veel plezier nog.’ Snel verdween ik naar boven.

En hier sta ik nu. Met een fuzzy gevoel voor de spiegel. Terwijl ik naar mezelf kijk, laat ik mijn handen zachtjes over mijn borsten glijden, alles voelt gevoelig, ontspannen. Ik haak een vinger aan de rand van mijn slipje en trek deze naar beneden. Ik heb me twee dagen geleden laten harsen en nu is alles zo glad en zacht dat ik het niet kan weerstaan even te voelen. Mmm, langzaam laat ik mijn vinger heel even naar binnen glijden. Terwijl ik mezelf streel, voel ik dat ik word bekeken. Ik draai me om en in de deuropening zie ik Jasper staan.

‘Oh, Jasper, ik…’

Zijn blik glijdt gretig over mijn naakte lichaam, zijn kaakspieren strakgespannen. Hij zegt niks.

Weten hoe dit afloopt?

Wat je net hebt gelezen is een spannend verhaal van Rouze! Op de website van Rouze vind je allerlei erotische verhalen. Niet alleen om te lezen, maar ook om te luisteren. En we hebben goed nieuws: wij mogen namelijk een jaar lang onbeperkte toegang tot alle verhalen van Rouze weggeven! Van 8 tot en met 14 februari 2021 maak je kans om één van de vijf Vinger Vouchers te winnen.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.