Wat alle vrouwen zouden moeten weten
De geheimen van het Vallei-orgasme

Wat zou het toch mooi zijn als seksualiteit voor altijd speels, warm en leuk was. Met bakken liefde voor jezelf én voor de ander. Seks die blijft sprankelen, zichzelf altijd blijft vernieuwen. En als we toch bezig zijn: zou het niet mooi zijn als deze seks ook nog eens een bron van eeuwige energie zou zijn, waardoor je elke dag fit, vitaal en vrolijk je bed uit kon stappen?

Een sprookje? Volgens Vallei niet!

In het westen is het niet zo bekend, maar als je in de geschiedenis van onze oosterburen gaat kijken, bij de oude taoïsten uit China bijvoorbeeld, dan kom je hele bijzondere kennis over seksualiteit tegen. Ideeën waar je blij van wordt. Volgens de taoïsten is seks dé manier om gelukkiger te worden. En niet alleen dat: ook creatiever en zelfs wijzer!

Hoe? Door het leren van seksuele technieken die je in je eigen slaapkamer, zonder partner kunt oefenen. Wie aan zelfbeminning doet (masturbatie, maar dan net even anders), blijkt niet alleen vrolijker te worden, maar ook gezonder en vitaler. Vrouwen krijgen meer blos op de wangen. Ze gaan stralen. Komen in hun kracht. Beginnen aan een nieuwe baan of starten een bedrijf. Of vinden plotseling de partner naar wie ze al jaren op zoek waren.

Vallei vindt dat alle vrouwen dat moeten weten én hoe ze daar kunnen komen. Daarom vertalen zij oude kennis uit het oosten over seksualiteit, zodat wij westerse, moderne vrouwen er óók van kunnen profiteren.

3 Fases van seksuele ontwikkeling

1. Experimenteren met jezelf 

Masturberen. Je raakt jezelf aan en brengt jezelf in opwinding.

2. Experimenteren met de ander

Verliefdheid. Je raakt elkaar aan en brengt elkaar in opwinding. In deze fase worden de meeste kinderen geboren.

3. Zelfbeminning

Verliefd worden op jezelf. Het leren liefkozen van je eigen unieke lichaam (inclusief putjes, rolletjes, haartjes, etc.) Deze fase leer je bij Vallei.

Self love kun je leren (Illustratie: Rosita van Eijsden)

Verliefd worden op jezelf dus

Dat zorgt niet alleen voor fijne seks, maar ook voor meer energie en levenslust. Weet je nog hoe je rondrende als een klein meisje? Die energie kwam voort uit seks en die energie kun je nog steeds in jezelf aanboren. Het geheim hiervoor is zelfbeminning: een combinatie van masturbatie en een simpele vorm van meditatie. Vallei denkt dat dit een van de meest krachtige dingen is die je als vrouw kunt doen. Het mooie is: elke vrouw kan het leren.

Seksueel stromende vrouwen hebben een soort warme gloed om zich heen. Dat is niet alleen fijn in bed, maar levert je ook andere voordelen op, zoals meer creativiteit en, zoals de oude taoïsten zeiden, meer wijsheid. Vrouwen die tot op hoge leeftijd sensueel blijven en seksueel gelukkig zijn, dwingen op een hele natuurlijke manier respect af. Ze stralen wijsheid uit. Zij kunnen aan jonge vrouwen of mannen vertellen: ‘Oké, het wordt tijd dat je dit gaat doen en laat dat eens met rust, ga dit eens ontwikkelen en ga dat eens trainen’. Zodat je gezonde, wijze, sappige, sexy mannen en vrouwen krijgt. Vallei wil er dertig duizend van opleiden in Nederland en Vlaanderen.

Wie zijn wij?

Vallei bestaat bijna tien jaar. Begonnen met een klein clubje mensen dat seksuele wijsheid wil verspreiden. Inmiddels is het een hele organisatie, met Vallei-coaches (ruim tachtig in Nederland en Vlaanderen), vele duizenden vrouwen die technieken van het Vallei-orgasme beoefenen en daarmee op het pad van zelfbeminning zijn beland. Het is onze missie om de seksuele wereld in Nederland en Vlaanderen een stukje fijner, gezonder en wijzer te maken. Voor onszelf én onze kinderen, die straks hun eigen weg moeten vinden. We willen educatie bieden die verder gaat dan de traditionele voorlichting over anti-conceptie en seks voor plezier. We willen dat er seksuel wijze vrouwen ontstaan, die van zichzelf houden en andere jonge meiden hierin kunnen begeleiden. We zijn goed op weg. Sluit je je aan?


Meer over Vallei

Vallei-coaches

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.