Upgrade jouw festival outfit voor Milkshake festival, Lowlands… en meer!

festival outfit

Ook ons kleine landje staat van de zomer weer bomvol met spectaculaire events en festivals. Of je deze festivals nou al een jaar lang in je agenda hebt staan of nog aan het kijken bent welke je wilt bezoeken, er hoort een outfit bij die jou zelfverzekerd, sexy en goed laat voelen. Wij hebben voor een aantal populaire festivals wat lingerie tips om jouw festival outfit een upgrade te geven!

Awakenings Summer Festival

Awakenings Summer Festival is een populair techno festival, dat sinds dit jaar ook de zomereditie organiseert. Het was één van de grootste outdoor techno festivals in de wereld met meer dan 130 artiesten en 100.000 bezoekers. Dus als jij wel van een feestje en techno houdt, kun je je alvast voorbereiden op de 2024 editie met prachtige lingerie voor jouw festival outfit.

Meer informatie

 • Waar: Hilvarenbeek, Nederland
 • Wanneer: 7, 8, 9 juli 2023

Onze lingerie tips!

Tomorrowland

Voor Tomorrowland moet je naar onze zuiderburen om het outdoor dance-evenement mee te pakken eind juli. Dit jaar zijn er maar liefst twee weekenden vol met electronic dance muziek. Het zijn magische weekenden waar je écht even weg bent van de realiteit en compleet op kunt gaan in een nieuwe wereld. Net als hun speciale ‘Pearls’ valuta hebben wij een aantal pareltjes die niet mogen ontbreken in je festivaltas.

Meer informatie

 • Waar: Boom, België
 • Wanneer: 21, 22, 23 juli & 28, 29, 30 juli 2023

Onze lingerie tips!

Milkshake Festival

Met de gedachte ‘alles is mogelijk’ is het Milkshake Festival in het leven geroepen, maar het is meer dan alleen een festival. Het is een evenement waar iedereen welkom is ongeacht afkomst, seksualiteit en identiteit en waar mensen samenkomen om zichzelf en anderen beter te leren kennen. Jij mag zijn wie je bent en dat leven ze bij Milkshake zonder remmingen uit!

Meer informatie

 • Waar: Amsterdam, Nederland
 • Wanneer: 29, 30 juli 2023

Onze lingerie tips!

Lowlands

Lowlands is een festival met een wat meer alternatief jasje. Je vindt er ook niet alleen muziek, maar ook onder andere theater, film, comedy, literatuur en beeldende kunst. Het hele terrein staat vol met twaalf podia die meer dan 250 acts en optredens op zich nemen.

Meer informatie

 • Waar: Biddinghuizen, Nederland
 • Wanneer: 18, 19, 20 augustus 2023

Onze lingerie tips!

LatinVillage Festival

Als jij heerlijk een weekendje wil dansen, dan is LatinVillage echt iets voor jou! Je kunt genieten van een diverse line-up van artiesten met muziekstijlen die varieren van House tot reggaeton. Wist je dat het festival ondertussen één van Europa’s grootste latin festivals is? Dus, wat trek jij aan naar dit swingende festival?

Meer informatie

 • Waar: Spaarnwoude Park, Nederland
 • Wanneer: 19, 20 augustus 2023

Onze lingerie tips!

Mysteryland

Sluit de zomer af met een electronic muziek festival, Mysteryland! Elk jaar komen hier meer dan 300 artiesten en 100.000 fans van verschillende nationaliteiten bij elkaar om te genieten van elektronische muziekgenres, zoals House, Bass, Techno, RnB en Hip Hop. Mysteryland maakt er altijd een spectaculaire show van, dus dit is een muzikale reis die je eigenlijk niet mag missen!

Meer informatie

 • Waar: Haarlemmermeer, Nederland
 • Wanneer: 25, 26, 27 augustus 2023

Onze lingerie tips!

Ga jij naar één van deze festivals? Wat wordt jouw festival outfit?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.