Thuis Train Tips

Kettlebells, squats, dumbells…De fitness freaks onder ons doen waarschijnlijk al een sprongetje in de lucht na het horen van deze termen. Goed voor jezelf zorgen is een must en veel mensen vinden het prettig om dit in de sportschool te doen. Niet iedereen vindt het prettig om met zweterig lijf in een drukke sportschool te staan en gelukkig kun je de meeste oefeningen ook gewoon thuis doen in de privacy van je eigen huis. Maar wist je dat je ook inwendige spieren hebt die je heel goed thuis kunt trainen?

Inwendige spieren? Jazeker! Weleens gehoord van bekkenbodemspieren? Bekkenbodemspieren zijn de spieren die ervoor zorgen dat verschillende organen goed op zijn plek blijven zitten zoals de darmen, de blaas en de baarmoeder. Daarnaast hebben deze spieren meerdere functies; ze geven bijvoorbeeld stabiliteit, ze zorgen ervoor dat je je plas kunt ophouden en ze maken ook seks mogelijk.

Tijdens de seks spelen de bekkenbodemspieren zeker een rol van betekenis. Bekkenbodemspieren zijn van nature altijd ietwat aangespannen; tijdens de seks ontspannen ze waardoor pijnloze seks mogelijk wordt. Je kunt je bekkenbodemspieren voelen op het moment dat je je (denkbeeldige) plas probeert op te houden. Probeer maar! Wanneer de bekkenbodemspieren slapper zijn geworden, bijvoorbeeld na een operatie, na een bevalling of door het ouder worden, kun je ze prima zelf trainen.

Het zelf trainen van de bekkenbodemspieren kun je onder andere doen door een aantal keer per dag net te doen alsof je je plas moet ophouden. Maar je kunt ook speciale bekkenbodemballetjes gebruiken hiervoor. Deze balletjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er zijn balletjes verkrijgbaar voor beginners en voor experts, van licht tot wat zwaarder. Solo balletjes, maar ook duo balletjes, met en zonder touwtje en met of zonder vibratie. Aan jou de keus wat je prettig vindt. Het principe werkt als volgt: de balletjes bevatten kogeltjes en voelen dus wat zwaarder aan. Je brengt de balletjes vaginaal in en daarmee zet je je bekkenbodemspieren hard aan het werk om de balletjes binnen te houden. Je kunt proberen te lopen, je zult zien dat de spieren steeds wat sterker worden en dat je het langer kunt volhouden. Bouw het voorzichtig op en gebruik ze niet lang. Niemand die ziet dat jij met een keiharde trainingssessie bezig bent! Leuk die balletjes maar kunnen ze nog meer? Jazeker, veel vrouwen geven aan dat het dragen van de balletjes ook als erotisch en spannend wordt ervaren. Een leuke bijkomstigheid! De Lusty Love DuoBalls van de Black Edition serie van Christine le Duc zijn heel geschikt om mee te trainen maar geven je ook gelijk een heerlijke sensatie. Deze balletjes hebben namelijk een trilfunctie en met maar liefst 10 verschillende vibratiepatronen zit er altijd wel iets voor je bij. De balletjes zijn oplaadbaar en eenvoudig in gebruik. Het fijne van deze balletjes is dat je ze ook kunt gebruiken onder de douche en in bad. Het water zorgt voor extra ontspanning. Met deze balletjes kun je je bekkenbodemspieren veilig trainen en heb je er zelf ook nog wat aan. Veel leuker dan trainen in de sportschool J…

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.