Het eerste online pleasure festival van Nederland!

Inmiddels leven we al ruim een jaar met de verschillende coronamaatregelen. We brengen veel tijd thuis door, alleen of met onze partner. Meer dan ooit hebben we behoefte aan intimiteit en tegelijkertijd leek dit ook nog nooit zo ver weg. Daarom heeft Christine le Duc de handen ineen geslagen met Live Community voor het allereerste online pleasure festival van Nederland!

Op zaterdag 1 mei van 20:00 tot 00:00 uur vindt Temple Of Love plaats: hét online festival over liefde, relaties en erotiek. Leer meer over wat er in deze tijd juist allemaal wel mogelijk is en hoe jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen op seksueel vlak.

Temple of Love zuil

Beleef Temple Of Love

Ga op ontdekking op het virtuele festival terrein van Temple Of Love! Er zijn verschillende area’s waar genoeg te beleven valt. In de Temple of Knowledge kun je verschillende sessies volgen, waaronder een gesprek van onze CEO Audrey van Ham met seksuologe Eveline Stallaart over de impact van corona op je seksleven. Duik onder in de Cellar of Darkness voor spannende masterclasses, bezoek de stands op de Mystic Market of ontmoet andere festivalbezoekers in de Garden of Love. Natuurlijk is er ook voldoende entertainment in de Erotic Cinema of tijdens de quiz in de Love Lobby. Alles voor een spannend avondje uit, maar dan thuis!

Wist je trouwens dat een aantal van onze partners aan Temple Of Love deelnemen? Pik Business, Vallei Orgasme, PD Fotografie, Rouze, Het Seksgesprek, Vlam Magazine en Astrid Kremers zijn er ook!

Volg de masterclasses van Christine le Duc

Masturbation Masterclass

Heb jij geen idee wat de dennenboom, de citruspers en het melkmeisje inhouden? No worries! Tijdens de Masturbation Masterclass van Christine le Duc op Temple Of Love worden deze technieken uitgebreid gedemonstreerd. Je leert wat deze hand moves inhouden en hoe je ze uitvoert. Zo til je jouw hand game zeker naar een hoger niveau!

Female Pleasure

Wil jij alles weten over het vrouwelijk genot? Zorg dan dat je de Female Pleasure workshop van Christine le Duc op Temple Of Love niet mist! Tijdens deze workshop leer jij je lichaam nog beter kennen en ontdek je hoe jij nog meer genot kunt ervaren. We zoomen in op de hotspots van de vrouw en geven tips het gebruik van toys en andere middeltjes om je orgasme nog intenser te maken.

Verleiding van de zintuigen

Voorspel is een waardevol onderdeel van seks. Een goed voorspel is belangrijk voor vrouwen om opgewonden te raken. Bovendien zorgt het voor een intiemere band tussen twee partners. Toch is lang niet iedereen tevreden over het voorspel. Vaak is er behoefte aan meer variatie, aandacht en prikkeling van de zintuigen. Tijdens de workshop “Verleiding van de zintuigen” van Christine le Duc op Temple Of Love leer je hoe je alle 5 je zintuigen op scherp kunt zetten. Je voorspel zal voortaan zeker een stuk spannender zijn!

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.