Susan en Maurice

Susan en Maurice hebben elkaar gevonden op de digitale snelweg. Met de snelheid van een glasvezelverbinding ontwikkelde hun relatie zich. Tot op de dag van vandaag zijn ze ‘soulmates’.

Ontmoet Susan en Maurice
Susan (30)
Beroep: Model
Lengte: 1.78 m
Gewicht: 60 kg

Maurice (39)
Beroep: Zelfstandig ondernemer in de bouw
Lengte: 1.86 m
Gewicht: 90 kg

Helemaal verliefd

“Toen ik Maurice tien jaar terug ontmoette via Social Media, had ik nooit gedacht dat ik zo snel bij hem zou intrekken. Hij voegde me toe en we begonnen te chatten. Al snel kwam hij bij me langs en het was duidelijk dat hij me wilde veroveren. Ik was aangenaam verrast, want hij ziet er erg goed uit. Echt mijn type: donker haar en mooie ogen. Na twee weken was ik helemaal verliefd en binnen een paar weken woonden we samen.”

Mysterieuze man
“Maurice was in het begin erg verlegen en stil, maar toen hij zei dat hij verliefd op me was, smolt ik meteen. Wat me aantrok, was zijn mysterieuze en gesloten karakter. Dat maakte het spannend. Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd en wilde alles van hem weten, maar hij was een enorme puzzel. Die combinatie van verlegenheid en geheimzinnigheid deden mijn hart sneller kloppen. “

Sexy tatoeage
“Ik vind zijn donkere haar en groengrijze ogen erg mooi. Wanneer hij zijn werkkleding aan heeft – een slordige witte overall – vind ik hem ontzettend sexy. Maurice heeft bovendien een erg mooi lijf met gespierde benen. Zijn brede rug met tatoeage is mijn favoriete lichaamsdeel. De tatoeage is een kopie van een sexy foto van mij die ooit in Panorama stond. Wanneer Maurice een beetje onzeker en verlegen doet, is hij voor mij het meest aantrekkelijk. Soms komt hij bij me liggen en begint me te zoenen, en dan vind ik hem zó lief…”

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.