Summerstory – Geen haast

‘Dit is prima.’ Ik hield van zijn stem, afgemeten en precies, met iets van een Noors accent. Ik hield van zijn spaarzaamheid met woorden. ‘Doe het luik van het anker open.’ Ik kroop nogal onhandig over de ligkussens en maakte het luik open waarachter het anker verborgen lag. Jan zette de motor in zijn achteruit.
‘Gooi het uit als ik het zeg. Wachten, wachten, nu.’ Ik zag het anker naar beneden vallen en Jan liet de boor langzaam wegvaren tot de ketting strak stond. ‘Mooi. Nu kun je een zee-egel proeven.’
Hij had een gehavende canvas rugzak aan zijn voeten staan en haalde er een snorkelmasker, zakmes en een middeleeuws uitziende stalen handschoen uit. ‘Zet je masker op. Dan kun je kijken. Weet je het verschil tussen de vrouwtjes en de mannetjes?’ Vreemd genoeg wist ik dat niet.
‘Je kunt alleen de vrouwtjes eten. Ze verzamelen schelpjes en steentjes om zichzelf mee te versieren. Ze maken zich mooi, net als alle vrouwen.’ Hij keek me een seconde te lang in de ogen en toen trok hij zijn shirt uit en liet zich in het water vallen. Ik wriggelde me uit mijn korte broek en volgde hem. Even voelde het water koud na de opeengepakte hitte van de boot. Ik dreef weg, wiegend als een zeester, en keek toe hoe Jan met lange halen naar beneden zwom. Hij greep zich vast aan de onderkant van een rotsblok en sneed met het mes in zijn handschoen gestoken hand iets diks en zwarts los. Toen kwam hij weer boven uit het water om te kijken, legde het ding op het dolboord, haalde diep adem en dook weer. Ik tilde mijn hoofd uit het water om te kijken. De zee-egel was een sinister waterdier met bewegende stekels. Jan haalde er nog twee en toen klommen we via het laddertje naast de motor in de boot.
Ik trok de fles wijn open terwijl Jan buitenboord met het mes de stekels van de egels schraapte.
‘Ik ben de glazen vergeten.’
‘Geen probleem.’ Hij pakte de fles aan en zette hem aan zijn mond.
Ik zag zijn keel bewegen toe hij slikte.
‘Hier.’
De schoongemaakte huls was prachtig en had kwetsbare roze en groene tinten. Jan zette het mes in de onderkant van de zee-egel en splitste ham als een mango, waardoor het oranje vlees met zwarte randen zichtbaar werd.
‘Hij ligt los. Je kunt hem met je vingers pakken.’
‘Laat eens zien.’
Hij haalde er een stukje uit en stak het me toe. Ik deed mijn mond open en mijn ogen dicht.
‘Lekker?’
‘Mmm.’
Het smaakte sterk, stroperig en zilt en deed een beetje aan wild denken. Ik nam een slok wijn en voelde de mineralen smelten op mijn tong. Toen ging ik achterover liggen met de zon op mijn gezicht en het gladde gevoel van rauw vlees op mijn lippen.
‘Meer.’
Hij voerde me de rest van de zee-egel en toen voerde ik hem. Eén verrukkelijk moment bevond zijn gezicht zich zo dicht bij het mijne dat ik de zoutkristallen op die belachelijk lange wimpers kon zien glinsteren. Ik was al nat voordat hij me kuste. Hij maakte geen haast, liet zijn tong de mijne vinden, draaiend, duwend, draaiend. Toen ging hij op het stoeltje bij het roer zitten en keek me aan.
‘Wil je nu neuken?’ vroeg hij.
‘Ja, ik wil nu neuken Jan.’
Zoveel verwikkelingen hadden naar dit bijzondere moment geleid. Ik bleef hem aankijken toen ik me weer op de kussens vleide. Ik hield zijn blik vast terwijl ik mijn bikinitop losmaakte en naast me liet vallen. Hij bracht zijn kin omhoog in een miniem gebaartje van toestemming. Ik maakte de lintjes aan weerszijden van mijn bikinislipje los, deed het uit en legde het bij de top.
‘Laat zien.’
Langzaam, heel langzaam opende ik mijn benen. Omdat hij lager zat, bevond mijn vagina zich op gelijke hoogte met zijn ogen. Ik stak de middelvinger van mijn rechterhand in mijn mond en liet hem toen tussen mijn borsten door, over mijn buik en tussen mijn benen glijden. Toen ik hem naar zijn mond bracht, was de vinger nat van mijn sap. Hij kwam overeind, soepel ondanks het wiegen van de boot. Hij had een prachtige penis, dik aan de basis en met een gespannen eikel, strak als moiré.
‘Draai je om. Ik wil je kont zien.’
Voordat ik op mijn handen en knieën ging zitten, zag ik heel even Jade Stevens voor me. Hij zette een hand tussen mijn schouderbladen en duwde me naar beneden, zodat mijn rug zich naar hem kromde, en hij liet zijn vingers in me glijden.
‘Bewegen. Ik wil je heupen zien.’
Ik duwde tegen zijn harde hand en bewoog mijn heupen in een trage acht. Het voelde zo heerlijk dat ik dacht dat ik meteen al zou komen. Toen draaide ik me om, nam de eikel in mijn mond, liet hem diep in mijn keel glijden en daar rusten. Hij klopte. Ik zoog steeds weer, liet mijn nagels over zijn strakke ballen gaan, trok me terug en keek in zijn ogen met de gezwollen top tegen mijn lippen.
‘Pak me. Ik wil dat je me neemt.’
Hij ging op zijn knieën achter me zitten, begroef zijn hand nog eens in mijn vagina en spreidde zijn vingers.
‘Kom op. Beweeg je kont. Zo, ja. Laat maar zien. Zo krijg je me hard. Door zo te bewegen.’ ‘Geef me nu je penis.’
Ik ving de punt tussen de lippen van mijn vagina, manoeuvreerde hem in me, bleef even stilzitten en spande mijn spieren.
‘Houd je stil,’ zei ik tegen hem. Ik trok mezelf iets naar voren om hem los te laten en nam toen de eikel weer in me, waarna ik als kurkentrekker ronddraaide en hem elke keer dieper in me nam tot ik zijn ballen tegen de kletsnatte lippen van mijn vagina voelde.
‘Sneller nu.’
Hij greep mijn heupen, trok me hijgend dicht tegen zich aan en begon te stoten.
‘Dit is perfect. Niet ophouden.’
‘Vind je dat lekker? Houd je ervan om hard gepakt te worden?’
‘Ja, hard. Als je… maar niet… ophoudt.’
De boot ging als een gek tekeer; er spatte water over ons heen. Ik voelde mijn natte haar zwaar op mijn rug. Hij greep het vast en trok mijn hoofd achteruit, zodat mijn rug zich nog meer kromde en zijn eikel precies het juiste punt raakte, en ik was er bijna en smeekte hem om harder te stoten.
‘Nu, samen met mij. Kom. ik wil dat je me volspuit.’
Hij sloeg op mijn kont toen hij kwam en bracht me tot een hoogtepunt, dat en de korte stoten van zijn penis toen hij drie flinke ladingen zaad in me spoot. Ik schreeuwde en duwde mijn vagina tegen hem aan, en toen vielen we samen naar voren, met zijn hele gewicht op mijn rug, en de boot kwam langzaam tot stilstand. Daarna aten we uitgehongerd de vijgen op, dronken nog wat wijn en vroeg hij of ik nog een keer wilde en dat wilde ik, dit keer bovenop. Zijn handen grepen de spieren aan de zijkant van mijn middel en trokken me steeds weer op hem neer terwijl ik mijn klit streelde tot ik klaarkwam en over hem heen zakte, waarna zijn penis in me bleef stoten tot hij zover was. Toen duwde hij me achterover, knielde tussen mijn openvallende benen en kwam over mijn mond. Ik likte zijn sperma van mijn lippen. Zoutig, dik, mineralig. Daarna sliepen we een tijdje hand in hand in de zon en toen was het tijd om terug te gaan.
Het was een fantastische matinee geweest, maar we wisten allebei zonder het te hoeven zeggen dat er geen avondvoorstelling zou volgen. Ik wist dat Jan zijn mond zou houden.
De rest van mijn tijd op de Mandarin spraken we elkaar amper en dat was prima.


Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.