Stoute dromen en lekker fantaseren

We zijn het er allemaal wel over eens, bleek uit ons onderzoek;
Fantaseren maakt seks leuker!
Maar wat fantaseren we dan?
Lilianne ( 38) ‘ Seks met een totaal vreemde op een verlaten parkeerterrein’

Zelf weet Imelda (28) niet hoe ze het moet noemen; een stoute droom, een erotische fantasie of toch een (lichte) obsessie? Één ding weet ze wel zeker; het maakt haar seks met haar partner ( Chiel, 31) een stuk lekkerder en spannender. Wanneer ze met Chiel vrijt en haar ogen sluit dringt het beeld zich op: 2 vrouwen, beiden naakt, goed gevormde borsten en een zachte huid. Ze zoenen elkaar heftig en zuigen aan elkaars tepels. Nét voordat ze tot verdere actie overgaan komt zíj, Imelda, erbij. De 2 vrouwen richten zich dan beiden compleet op haar! “Het is echt een hardnekkige fantasie, keer op keer komt-ie terug”.
Imelda voelt zich wel wat schuldig , het voelt toch een beetje als vreemdgaan. Maar vooral kan ze het niet verklaren…..
“Ik ben volledig hetero, ben gelukkig met Chiel en ons seksleven is prima. Toen ik 5 jaar geleden nog vrijgezel was en fantaseerde tijdens solo-seks, ging het altijd over seks met een man. En nu met Chiel windt het idee seks met 2 vrouwen me enorm op. Misschien komt het over door een film die ik heb gezien over 2 enorm verliefde vrouwen.
Doordat ik me toch schuldig voelde heb ik het een jaar geleden aan Chiel verteld. Dat vond ik best even spannend! Hoe gaat hij reageren? Wordt hij boos? Voelt hij zich verraden? Vindt hij het vreemd? Gelukkig was zijn reactie super positief! Hij werd er zelf ook geil van. We hebben zelfs overwogen om deze fantasie in praktijk te brengen. Maar dat idee heb ik laten varen. Ik wil Chiel gewoonweg niet ‘delen’ en het is meer de fantasie wat het spannend maakt…..”

En niet alleen Imelda fantaseert tijdens de seks….
Hier wat cijfers uit ons landelijk onderzoek;
18% van de deelnemers aan ons onderzoek zegt héél vaak te fantaseren.
37% doen dit met regelmaat, 38% doen het af en toe. 7% geeft aan nog nooit gefantaseerd te hebben tijdens seks.

In hoeverre delen we dit met onze partners?

Praat je over je seksdromen met je partner of houd je ze liever voor jezelf?
Uit onze enquête blijkt dat 43% van de deelnemers die fantaseren dit makkelijk met de partner deelt. 10% deelt het zelfs ook met vrienden of vriendinnen. 47% houdt de fantasie liever voor zichzelf. De grootste reden is schaamte maar ook schuldgevoel naar partner toe.
53% van de ondervraagden willen wel graag de fantasie van de partner weten. 6% wil het absoluut niet horen.
33% is toch bang dat er jaloezie ontstaat wanneer hij of zij de fantasie van de partner te horen krijgt.

Natascha (25) heeft ook een vaak terugkerende fantasie. Ze heeft nog geen vaste partner maar wel een zogenaamde “friend with benefits”. Ja heerlijk zo’n ‘relatie’ met een persoon waar je alleen de leuke dingen mee deelt waaronder met nummer 1 de seks! Gen verwachtingen, geen beloftes maar ongeremde seks.
Nu heeft Natascha al een geruime tijd ongecompliceerde seks met Roel (31). Maar niet alleen met Roel, er zijn meer bedpartners.
Maar met Roel heeft ze haar fantasie gedeeld en binnenkort willen ze het in de praktijk uitvoeren. Natascha’s fantasie is seks te hebben op een spannende locatie waar de kans om gepakt te worden reëel is. Vaak fantaseert ze dat ze seks heeft in een openbare toilet, sauna en zelfs in de trein! Het idee dat ze gepakt zouden kunnen worden is ook in haar fantasie enerzijds reuze spannend en anderzijds dreigend.
“Hoe bizar ook fantaseer ik vaak dat ik in een openbare plek wilde seks heb. Kan het zelf niet helemaal rijmen maar ik weet wel van mezelf dat ik met veel dingen grenzen op zoek. Ik heb eigenlijk een gruwelijke hekel aan doorsnee gewone dingen. Het idee om ‘iets stouts’ te doen maakt me enorm opgewonden en ervaar ik hele heftige orgasmes” .

Waar fantaseren we nu het meeste over?

1. Een trio
2. Gedomineerd worden door de partner
3. Een andere man/vrouw dan de eigen partner
4. Seks met een volslagen vreemde
5. Je partner compleet domineren
6. Seks op spannende locaties zoals openbare ruimtes
7. Seks met een beroemd of heel machtig persoon
8. Seks met iemand van je eigen geslacht
9. Seks met een veel jongere of juist oudere persoon
10. Heel spannende standjes

Laura ( 23) heeft ook een favoriete fantasy. “Ik heb een heel goed seksleven met mijn vriend. André ( 24) zegt altijd dat hij aan mij meer dan genoeg heeft. Maar ik heb zelf nog wel dromen. Zo wil ik het heel graag eens met nog een man er bij het toe doen. Zo’n grote, donkere mannenman. Heel cliché eigenlijk maar heel spannend om er over na te denken. Ook zie ik mezelf in die fantasie als een super verleidelijke en mooie vrouw die geen moeite heeft om het initiatief te nemen. In het dagelijkse leven heb ik daar soms wel moeite mee. In die fantasie vertelt die donkere stoere man hoe woest aantrekkelijk hij me vindt. Dit ook omdat André weliswaar heel lief is maar echt veel complimenten geven doet hij niet. Ik word daar dan heel wild en ongeremd van. Dit vindt André dan ook weer heel opwindend. Ideaal dus eigenlijk. Ik heb mijn fantasie niet met André gedeeld en ik ga dit ook niet doen. Dit is mijn extra verwennerij voor mezelf tijdens onze seks. En daarbij….onze seks is hier echt beter en intenser van geworden.”

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.