Sexy September: Online quiz & bingo!

Christine le Duc & Pik Business slaan de handen weer ineen voor het online event: SEXY SEPTEMBER! Een hilarisch, gezellig én leerzaam avondje online gehost door Pik Business. We beginnen met een spannende quiz om te zien wie er een échte (s)expert is, en sluiten af met de Sexy September bingo. Deze speciale editie zal plaatsvinden op 29 september om 20.00 via een livestream die je kunt volgen op het Instagram account van Christine le Duc (@christineleduc_) én Instagram account van Pik Business (@pik.business).

De quiz

De spannende quiz bestaat uit 30 vragen om te testen wie van jullie de échte (s)experts zijn. Spannende prijzen worden uitgereikt voor de eerste, tweede en derde plaats:

De bingo

Na de quiz beginnen we een speciale Sexy September bingo waarbij we 3 prijzen aan de winnaars weggeven. Wanneer je een bingo hebt in het live evenement WhatsApp je snel “BINGO” naar ons! Is de bingo correct? Dan heb je erotische prijs gewonnen! In totaal zijn er 3 rondes. Na 2 rondes gaan we voor een volle bingo kaart en kun je de superhoofdprijs winnen! Na de bingo worden de quiz winnaars bekend gemaakt.

  • Prijs voor de volle kaart: Rianne’s Bella Body Wand Massager paars
  • Prijs in de tweede ronde: Motion Love Balls Foxy
  • Prijs in de eerste ronde: Velvet Bullet Vibrator Lila

De winnaars ontvangen hun prijzen via de post binnen 2 weken.

Hoe kun je meedoen?

  1. Koop je antwoordformulier en bingo kaart via deze link.
  2. Wil je extra kans maken tijdens de bingo? Koop een extra bingo kaart via deze link.
  3. Na aanschaf ontvang je op woensdag 29 september een link via de mail van het programma ‘Ik Ben Aanwezig’. Via deze link kun je jouw antwoordformulier en bingo kaartje(s) downloaden. Het antwoordformulier kun je er tijdens de avond zelf online bijhouden op je telefoon, iPad of laptop en invullen. De bingo kaart(en) kun je uitprinten om tijdens de bingo de nummers op te stempelen. Heb je geen printer? Schrijf dan je bingo kaart(en) over op een papiertje.
  4. Ga op woensdag 29 september om 20.00 uur naar de Instagram van @christineleduc_ of @pik.business en kijk live met ons mee. Als je deze accounts al volgt dan zie je om 20.00 uur automatisch dat je live kan meekijken.
  5. Houd je quizformulier en bingo kaartje(s) bij de hand, pak een wijntje en een lekker hapje en dan maken we er samen een gezellige avond van!
  6. Je kunt je quizformulier en bingo kaartje(s) kopen tot woensdag 29 september om 18.00 uur. Je ontvangt jouw antwoordformulier en bingo kaartje(s) via een mail.

Let’s have a sexy September!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.