Up close and personal
Sexual Healing is een jong femtech bedrijf met een duidelijke missie:
een veilig, gezond en fijn seksleven voor iedereen. Het bedrijf ontwikkelt producten die helpen bij het ontdekken en begrijpen van je eigen lichaam.

Up close and personal
Sexual Healing is een jong femtech bedrijf met een duidelijke missie:
een veilig, gezond en fijn seksleven voor iedereen.
Het bedrijf ontwikkelt producten die helpen bij het
ontdekken en begrijpen van je eigen lichaam.

Mirror left

The Mirror

NO MORE MYSTERY

Wanneer heb jij voor het laatst naar je vulva gekeken? De Mirror is speciaal ontworpen om op een comfortabele manier naar je vulva te kijken en zo je lichaam beter te leren kennen. De Mirror ligt lekker in de hand en reflecteert ook in het donker. Zo hoef jij je niet in allerlei bochten te wringen of jezelf in de schijnwerper te zetten. Eerste kennismaking of routinecheck: (vaker) naar je vulva kijken heeft alleen maar voordelen.


Ontdek The Mirror

3 redenen om vaker naar je vulva te kijken

1. Controle over
je eigen lichaamsbeeld

Het is lastig om tevreden te zijn met een mysterieus lichaamsdeel. Vaker naar je vulva kijken zorgt voor een beter zelfbeeld en dat draagt bij aan je zelfvertrouwen.

2. Contact
met je seksualiteit

Weten hoe je lichaam eruitziet, helpt je erachter te komen wat je prettig en lekker vindt, en wat juist niet.

3. Herkennen
wanneer er iets mis is

Hoe goed ken jij je lichaam? Als je weet hoe je vulva er meestal uitziet, ben jij er sneller bij wanneer er iets mis lijkt te zijn.

Waarom we Sexual Healing zijn begonnen

Sexual Healing wordt gerund door Inge en Nienke. Het bedrijf is ontstaan vanuit eigen ervaring met seksuele problemen. De aanpak van die problemen is vaak heel klinisch, terwijl seks en alles wat daarmee te maken heeft, heel persoonlijk is.

‘Met onze producten willen we taboes doorbreken en mensen helpen bij het ontdekken, begrijpen, praten over en leren van hun eigen lichaam. Op hun gemak en in hun eigen tempo.’

In samenwerking met ervaringsdeskundigen en gezondheidsdeskundigen, zoals bekkenbodemtherapeuten, gynaecologen en psychologen, ontwikkelt het bedrijf producten die juist thuis te gebruiken zijn. Ze helpen je het plezier in seks terug te vinden of te verdiepen. Alleen met jezelf, of samen met een partner.

Meer weten over Sexual Healing? Bezoek www.sexualhealing.io

Aan wie geef jij Sexual Healing cadeau?

Met Sexual Healing producten schenk je iemand iets waardevols: aandacht voor zichzelf. Denk bijvoorbeeld eens aan je dochter waarmee je het gesprek over haar lichaam wilt beginnen. Of je vriendin die in transitie is. Of je zus die zwanger is. Maar het is ook helemaal geen gek idee om jezelf of je partner een dosis Sexual Healing cadeau te doen.

Met de producten van Sexual Healing geef je altijd het mooiste wat je iemand kunt geven: Aandacht voor jezelf.Nieuw: The Brush

De Brush helpt je de signalen van je eigen lichaam te herkennen wanneer je (opnieuw) wilt wennen aan aanraking. De haren van de Brush bewegen op een onvoorspelbare manier zodat je helemaal zelf, maar ook samen met een partner, kunt oefenen met aanraken.


Ontdek The Brush

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.