seksuologen met twee

🍑 Seksuologen met Twee

Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking die we hebben met de Seksuologen met Twee. Elk maand schrijven zij speciaal voor Club le Duc twee artikelen over seks, liefde en relaties. Benieuwd naar Anne en Leila? Ze stellen zich graag voor!

“Wij zijn Anne en Leila, de Seksuologen met Twee! Zoals van de naam valt af te leiden zijn wij twee seksuologen. We hebben beiden de master Seksuologie aan de KU Leuven afgerond en zijn samen de praktijk SMT begonnen. Het is onze missie om alle taboes rondom seksualiteit, intimiteit en relaties te doorbreken. We doen dit voornamelijk met ons Instagramkanaal @seksuologenmettwee.

Op een laagdrempelige wijze en met een tikkeltje humor, een wetenschappelijke achtergrond en een eerlijke visie, beantwoorden wij vragen en maken wij deze taboes bespreekbaar. Verder zijn wij regelmatig te vinden op andere mediakanalen, zoals radio, tv, blogs of events en hebben wij het boek Taboe(k) geschreven.”

“Op een laagdrempelige wijze met een tikkeltje humor, een wetenschappelijke achtergrond en een eerlijke visie, proberen wij taboes rondom seksualiteit, intimiteit en relaties te doorbreken.”

Om Anne en Leila nog beter te leren kennen, vroegen we ze het hemd van het lijf! Lees hier over hun gênante seksblunders, grootste turn-ons en natuurlijk hun favoriete lingerie. Hebben ze guilty pleasures? En van welke idool hing er vroeger een poster boven hun bed..?


 

Let’s get to know Anne:

seksuologen met twee

Van wie hing er vroeger een poster boven je bed?

“Ik was echt mega fan van Rihanna, dus van haar had ik een hele grote poster haha. Het had niet echt iets te maken met een crush, maar ik kon vooral haar liedjes woord voor woord meezingen! Een hele erge crush op een celebrity heb ik nooit echt gehad. Als al mijn vriendinnen bijvoorbeeld helemaal verliefd waren op Justin Timberlake, dan vond ik hem niet meer interessant.”

Wat is je grootste seksblunder?

“Moeilijk! Vooral omdat ik dingen die misgaan tijdens de seks niet echt zie als blunders. Sommige standjes en dergelijke gaan nu eenmaal niet zo gemakkelijk. Ik vind het dan heel belangrijk er samen om te kunnen lachen, dus de keer dat ik uit bed viel, zie ik niet als een blunder maar als een heel grappig moment!”

Wat is je favoriete (soort) lingerie?

“Toch wel een mooie kanten bh met bijpassende string of slip. Mijn moeder heeft er altijd heel erg op gehamerd dat kleding altijd moet matchen, zo ook je lingerie. Dit is er bij mij wel in blijven zitten.”

Wat is je grootste turn on?

“Ik vind het vooral heel sexy wanneer ik een hele fijne tijd met iemand heb, en dat je samen dus ook kan lachen wanneer seks niet gaat zoals je had bedacht. Ik denk sowieso dat het sexy is wanneer je iemand goed kent en ook weet hoe je de ander op kan winden. Dat is zeker een turn on!”

Wat is je guilty pleasure?

“Of het echt een guilty pleasure is weet ik niet, want ik schaam me er niet voor. Als ik iets moet verzinnen is het mijn muzieksmaak. Ik ben een Brabander en carnavaller in hart en nieren, dus daar hoort ook de nodige foute carnavalsmuziek bij. In het dorp waar ik carnaval vier maakt elke club ieder jaar bij hun carnavalswagen een carnavalsnummer, die liedjes vind ik mega leuk en kan ik altijd wel luisteren.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

“Het mooiste aan mezelf vind ik dat ik altijd voor anderen klaar wil staan en dat mensen op me kunnen rekenen. Daarnaast ben ik ook erg blij met mijn lange lokken en blauwe kijkers.”


 

Let’s get to know Leila:

seksuologen

Van wie hing er vroeger een poster boven je bed?

“Britney Spears en Paris Hilton waren echt mijn idolen vroeger, dus daar had ik ook posters van hangen! Ik weet eigenlijk ook niet precies waarom ik zo fan was, maar van Britney vond ik bijvoorbeeld de liedjes en outfits heel tof. Denk aan de rode catsuit of het schooluniform. Dat liedjes als ‘Oops, I did it again’ ook wel seksuele betekenis hadden, daar kwam ik pas veel later achter, haha.”

Wat is je grootste seksblunder?

“Eigenlijk heb ik het nooit echt door als ik een blauwtje loop of als iets een blunder zou moeten zijn. Dat is voor mijn ego best handig. Dus vandaar dat er niet echt iets in me opkomt. Ook ben ik van mening dat sukkelseks – de seks waar weleens iets misgaat – hele leuke seks is.”

Wat is je favoriete (soort) lingerie?

“Jarretels met kousen zijn toch wel favoriet! Dit omdat ik dit niet elke dag aandoe, waardoor het speciaal voelt. Ook laat het me sexy voelen. Lingerie trek ik dus eigenlijk in eerste instantie ook voor mezelf aan. Vooral het idee dat je mooie lingerie aanhebt en de andere dit nog niet weet, is opwindend.”

Wat is je grootste turn on?

“Wat voor mij echt een hele grote turn on is, is wanneer iemand me weet te verrassen op seksueel gebied. Dit hoeven echt geen hele gekke of extreme dingen te zijn. Vooral het feit dat de ander me goed genoeg kent en weet wat te moeten doen om dit verrassingseffect te creëren, vind ik sexy.”

Wat is je guilty pleasure?

“Guilty pleasures die niet per se een goed voorbeeld zijn voor ons vakgebied, maar waar ik soms toch wat van oppik, zijn programma’s als Temptation Island en First Dates. Ik schaam me er niet voor dat ik het kijk, maar snap bij sommige programma’s niet dat ze er geen seksuoloog bij halen. Toch kijkt het wel lekker weg en ben ik elke keer weer benieuwd naar de nieuwe deelnemers.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

“Vooral mijn ogen! Ik heb groene ogen met vlekjes erin, wat heel apart is. Ook ben ik blij met mijn mond.”

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.