Review: Stimulator Bliss Bunny

review

Het is bijna Pasen! Hoe leuk is het dan om de review te lezen van de Bliss Bunny stimulator? Deze toy uit de Delights by Christine le Duc lijn heeft de vorm van een konijntje, dus heel toepasselijk met Pasen. Wil je weten wat Ilona van Ilonatest het er van vindt? Lees dan snel verder!

Specificaties van de Bliss Bunny stimulator

Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: Ja

Vibraties: 10 verschillende standen

Waterproof: Ja

Mijn eerste indruk van de Bliss Bunny

De Bliss Bunny is een sextoy die, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm heeft van een konijntje. Een formaat dat makkelijk in je hand past, ideaal om eventueel ergens mee naartoe te nemen. De Bliss Bunny is gemaakt van siliconen wat weer “zacht” aanvoelt. Ideaal, bodysafe en makkelijk te reinigen met een toycleaner.

Verpakking en details van de Bliss Bunny stimulator

De Bliss Bunny zit in een eenvoudige kartonnen verpakking met de Bliss Bunny er op afgebeeld. In het doosje vind je uiteraard de Bliss Bunny zelf, de USB oplaadkabel en een korte handleiding.

Wat ik leuk vind is dat het opvallende maskertje van Christine le Duc ook weer aanwezig is op de Bliss Bunny.

Zoals je kunt zien heeft de Bliss Bunny maar 1 aan/uit knop, hiermee kan je ook door de verschillende vibratiepatronen “zappen”

De Bliss Bunny laad je op door de pin van de USB-kabel door het siliconen te duwen op de juiste plaats.

De test van de Bliss Bunny

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken: gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje. Ook al denk je het niet nodig te hebben, het is echt veel fijner! Gebruik ook met de Bliss Bunny een glijmiddel op waterbasis, want dit tast het siliconen niet aan.

Als ik de Bliss Bunny aanzet voel ik bij het eerste standje al een heerlijke vibratie. Wanneer ik door de verschillende patronen heen ga zie ik dat het maskertje op de Bliss Bunny van kleur verandert. Dit is echt heel erg handig, want nu hoef je alleen maar de kleur te onthouden van het lekkerste vibratiepatroon!

Ik vind het heel handig dat de Bliss Bunny zo fijn in de hand ligt. Het trillen is hierbij geen vervelend gevoel in mijn hand.

Wat ook heel handig van de Bliss Bunny is dat je de “oortjes” ook wat uit elkaar kunt duwen. Zo kun je bijvoorbeeld 1 “oortje” tussen je schaamlippen laten trillen en de ander op je clitoris plaatsen. Ik vond dit persoonlijk wel prettig, toch een soort van dubbele stimulatie.

De Bliss Bunny heeft ook echt hele diepe vibraties. Ik merk echt dat dit voor mij een goed speeltje is om makkelijk mee klaar te komen.

Ondanks dat ik normaal niet van de verschillende vibratiepatronen ben, is het bij de Bliss Bunny wel prettig ter afwisseling, maar de steady patronen hebben nog steeds mijn voorkeur, want daarbij kom ik gewoon fijner klaar.

 

Conclusie over de Bliss Bunny Stimulator

Ik vind de Bliss Bunny weer een heel prettig en handig in gebruik, heerlijk krachtige vibraties, love it!


Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys?

    Respond or ask a question

    Tags

    Are you going to follow us?

    This site is registered on wpml.org as a development site.