Review: Satisfyer Curvy 2+

review

Een tijdje geleden probeerde Ilona van Ilonatesthet al de Satisfyer Curvy 1+ uit. Vandaag is het de beurt aan het nieuwste model: de Satisfyer Curvy 2+, een vibrerende luchtdruk stimulator met app-bediening. Hoe bevalt deze? En zijn er veel verschillen ten opzichte van de Curvy 1+? Je leest het in deze review!

Specificaties van de Satisfyer Curvy 2+

Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: ja, met een USB kabel

Aantal standen:

 • 10 luchtdrukstanden
 • 10 vibratiestanden (waarvan 3 steady)
 • Nog meer via de app

Waterproof: ja

Eerste indruk van de Satisfyer Curvy 2+

De Satisfyer Curvy 2+ die ik heb gekregen is wit, maar hij is ook verkrijgbaar in het lichtroze. De sextoy heeft dezelfde vorm als de Satisfyer Curvy 1+. Omdat ik de Satisfyer Curvy 1+ ook al getest heb, zal ik in deze review een aantal dingen vergelijken tussen deze twee seksspeeltjes. Ze hebben beide dezelfde functie. Het zijn namelijk allebei luchtdruk stimulators die kunnen stimuleren met zowel luchtdruk als vibraties en ze werken beiden met de Satisfyer connect app.

Verpakking en details van de Satisfyer Curvy 2+

De Satisfyer Curvy 2+ komt in de zelfde stijl verpakking als de Satisfyer Curvy 1+. Deze is heel herkenbaar met twee kleurcombinaties. In het geval van de Satisfyer Curvy 2+ is het blauw met lichtblauw. Het fijne van deze verpakking is dat je het speeltje al door het doorzichtige venster ziet zodra je de doos open maakt. Ook heeft deze verpakking een hygiënische afscheurstrip, waardoor je zeker weet dat het speeltje nieuw is. Verder vind je onder de Satisfyer Curvy 2+ het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

De Satisfyer Curvy 2+ heeft drie knopjes. Allereerst zit de aan/uit knop in het midden, waarmee je ook de luchtdruk snelheid omhoog kunt zetten. Dan een knopje om de luchtdruk snelheid naar beneden aan te passen en een knopje voor de vibratiefunctie. Dit is exact hetzelfde als bij de Satisfyer Curvy 1+.

Het grootste verschil dat ik tot nu toe heb gezien is dat de Satisfyer Curvy 2+ volledig van siliconen is en de Satisfyer Curvy 1+ nog ABS plastic heeft. Daarnaast zit er nog verschil in het tuitje.Bij het tuitje van de Curvy 1+ is de opening wat groter en heeft deze aan de binnenkant nog een golvend patroon. De opening van de Curvy 2+ is minder groot en is gewoon glad aan de binnenkant. Bij beide speeltjes zit het tuitje vast en hierdoor is het iets lastiger schoon te maken. Je moet echt een klein borsteltje of doekje met toycleaner gebruiken om het tuitje aan de binnenkant goed schoon te maken. Het tuitje van beide speeltjes is wel wat breder in vergelijking met andere luchtdruk speeltjes. Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat het speeltje ook gebruik maakt van vibraties.

De test van de Satsifyer Curvy 2+

Door mijn ervaring met de Satisfyer Curvy 1+ ben ik eigenlijk meteen mijn test begonnen met het gebruik van de Satisfyer Connect app. Ik weet namelijk dat ik hierin heel veel meer patronen kan gebruiken en ook de verschillende luchtdruk patronen in kan stellen .Dat vind ik echt nog steeds een hele toffe uitvinding. Ook de Curvy 2+ is heel gemakkelijk te koppelen en doordat mijn favoriete patronen van de Satisfyer Curvy 1+ al in de app opgeslagen zijn, kan ik deze ook gebruiken voor de Curvy 2+. Dit is echt mega handig! De knopjes van de Satisfyer Curvy 2+ zijn niet heel hoog, maar je kunt ze best goed voelen en ze zijn prima bedienbaar.

Verder merk ik ook tijdens het testen van de Satisfyer Curvy 2+ dat ik eigenlijk geen verschil merk met de Curvy 1+. Die scoort dus net zo goed! Een heel fijn speeltje met onwijs veel mogelijkheden die mij echt makkelijk tot een orgasme brengen.

Conclusie

De Satisfyer Curvy 2+ is ook zeker een aanrader. Een super fijn speeltje voor een heel betaalbare prijs! Zeker als je nog geen luchtdruk speeltjes hebt, zou ik deze echt aanbevelen!


Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys? Lees ook eens haar andere reviews:

  Respond or ask a question

  Tags

  Are you going to follow us?

  This site is registered on wpml.org as a development site.