Review: Rechargable Mini G-Spotter

review

De vakantie periode is weer bijna aangebroken en dan ga ik vaker op pad. Lekker een paar dagen weg! Wat is voor mij belangrijk om mee te nemen, behalve leuke kleding? Juist: een fijne vibrator, zodat ik daar ook tijd kan besteden aan mijn selfcare. Ik kreeg deze Mini G-Spotter van Christine le Duc. Wat ik ervan vind? Lees snel verder!

Specificaties van de Mini G-Spotter

Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Oplaadbaar: ja, via USB-kabel

Vibraties: 3 steady standen en 7 patronen

Waterproof: ja

Prijs: € 29,99

Mijn eerste indruk van de Mini G-Spotter

De Mini G-Spotter is een G-spot vibrator, maar dan een stuk kleiner. Ik vind het formaat van de Mini G-Spotter echt handig. Het is iets groter dan een bullet vibrator, maar past nog steeds in mijn handpalm en hierdoor kan je de Mini G-Spotter dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Ik heb de Mini G-Spotter in de roze kleur. Lekker fel kleurtje! De Mini G-Spotter is er ook nog in het paars en in het zwart. Wat ik ook absoluut een voordeel vind is dat de Mini G-Spotter oplaadbaar is.

De verpakking en details van de Mini G-Spotter

De Mini G-Spotter komt in een plastic verpakking. Heel basic. Je ziet de sextoy aan de voorkant en aan de achterkant zie je de USB-oplaadkabel. Wat ik dan wel weer fijn vind is dat de details van de Mini G-Spotter wel op de verpakking vermeld worden. Wat ik ook leuk vind is de tekst “I won’t disappoint you. Take me, I’m yours.” Heel benieuwd of dit waarheid word…

Het opladen van de Mini G-Spotter gebeurt door middel van de magnetische USB-kabel. Zoals je kunt zien heeft de mini G-spotter maar één knop. Als je deze een paar seconden ingedrukt houd gaat de Mini G-Spotter aan. Ook kun je met deze knop door de verschillende standen zappen. Als je de knop weer een aantal seconden ingedrukt houdt gaat Mini G-Spotter ook weer uit. De Mini G-Spotter zal dus niet zomaar aan gaan in je tas. Wel zo handig om te weten.

Voorkant van de verpakking van de Mini G-Spotter
Achterkant van de verpakking van de Mini G-spotter
Oplaadpunt en knop van de Mini G-Spotter

De test van de Mini G-Spotter

Dan zijn we nu op het punt aangekomen dat ik toch wel heel benieuwd ben of de Mini G-Spotter de verwachtingen van de tekst op de achterkant van de verpakking waarmaakt! Voordat ik de Mini G-Spotter aan zet gebruik ik wat glijmiddel op waterbasis. Het gebruik van glijmiddel is zoals jullie inmiddels wel weten veel fijner, want de vibraties ervaar je hierdoor nog beter.

Als ik de Mini G-Spotter aanzet merk ik meteen dat deze al meteen bij het eerste standje al hele krachtige vibraties heeft. Ik hou daar wel van! Als ik dan verder zap door de standjes kom ik er ook meteen achter waarom het eerste standje al zo krachtig is, want bij het tweede standje neemt de kracht af en bij het derde standje nog meer. Ik ben gewend dat de vibraties normaal gesproken oplopen en was dus best even verrast. Na deze steady standjes komen de patronen. Hier ben ik persoonlijk niet zo’n fan van, maar het is soms wel leuk om eens af te wisselen en hiermee mijn orgasme uit te stellen.

De Mini G-Spotter werkt voor mij heel goed. Ik weet mijn G-spot altijd goed te vinden en heb dan ook niet zoveel stimulatie nodig om tot een spetterend orgasme te komen.

Conclusie

De Mini G-Spotter is een klein maar krachtige mini voor op reis, waarvan ik het zeker handig vind om deze te hebben. Je kunt de Mini G-Spotter gemakkelijk meenemen en zo kun je dus waar je maar wilt een geweldig orgasme bereiken. It didn’t disappoint me!


Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys? Lees ook eens haar andere reviews:

  Respond or ask a question

  Geef een reactie

  Your email address will not be published.

  0 comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Tags

  Are you going to follow us?

  This site is registered on wpml.org as a development site.