Review: Luchtdruk Clitoris en G-spot vibrator Glorious

review

Een luchtdruk clitoris vibrator én G-spot vibrator in één: dat klinkt toch hemels? De Glorious vibrator van Christine le Duc is een 2-in-1 vibrator die beide genotsplekjes tegelijkertijd kan stimuleren. Ilona van Ilonatesthet probeerde hem uit. Lees snel verder voor haar review!

Specificaties

Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Oplaadbaar: ja, via de meegeleverde USB-kabel

Vibraties:

 • 10 luchtdruk intensiteiten
 • 10 vibratie standen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 49,99

Eerste indruk van de Glorious

Ik vind het altijd leuk om weer wat nieuws binnen te krijgen om te testen. Nu kreeg ik de Glorious van Christine le Duc: een speeltje dat werkt met een luchtdruk stimulator en G-spot vibrator. Twee dingen die ik altijd erg prettig vind, dus ik ben heel benieuwd of dit net zo prettig is zoals ik vooraf verwacht.

De verpakking en details van de Glorious

Tja en dan krijg je een seksspeeltje binnen, dat dus echt net pas door Christine le Duc op de markt is gezet, en deze zit in een half doorschijnend zakje. Ik vind een verpakking ook best veel doen voor de eerste indruk die je hebt. Ik vind de verpakking van de Glorious dus een beetje jammer, want het oogt hierdoor “goedkoper”. Ik heb wel even gecheckt en als je de Glorious in een winkel van Christine le Duc koopt krijg je deze mee in een luxe cadeau tasje.

Verpakking en inhoud van de Glorious
Oplaadpunt van de Glorious
Bediening van de Glorious

In de verpakking vind je de Glorious zelf, een USB-oplaadkabeltje en een compacte gebruiksaanwijzing. Het opladen van de Glorious gebeurt door het pinnetje van de USB kabel op de daarvoor bestemde plek door het siliconen heen te duwen. Je vindt het oplaadpunt aan het uiteinde van het luchtdrukgedeelte, zoals je hierboven kan zien op de foto.

De Glorious is niet super groot, heeft een redelijk grote opening voor de luchtdrukstimulatie, altijd wel prettig. De vibrator heeft 2 knopjes om hem te bedienen: met het rondje zet je de luchtdruk stimulatie aan en met datzelfde knopje kan je door de verschillende standjes heen zappen. Met het knopje met het golfje kan je de vibraties aanzetten van het G-spot gedeelte, ook hierbij is het zo dat je datzelfde knopje gebruikt om door de verschillende vibratie standen te zappen.

De test van de Glorious

Degenen die vaker reviews van mij lezen zullen wel denken, “komt ze weer aan met haar glijmiddel-praatje”, maar echt mensen: gebruik altijd glijmiddel op waterbasis bij het gebruik van een speeltje. Door het glijmiddel glijdt het gewoon beter en ervaar je de trillingen en pulsaties nog beter.

De Glorious is heel buigzaam en je kunt deze dus gemakkelijk in de voor jou goede positie vasthouden. Ik heb eerst het staaf-gedeelte ingebracht zonder de vibraties aan te zetten. Hierbij vind ik de ribbels die op de staaf zitten al heel prettig aanvoelen.

Zodra ik het clitoris-gedeelte ook goed heb geplaatst zet ik beide functies aan, dus zowel de vibraties als de luchtdruk stimulatie. Dit voelt wel echt heel goed hoor! Het eerste luchtdruk standje is nog niet zo intens, dus die zet ik snel door naar een wat intenser standje. Vanaf standje 4-5 zijn ze wat heftiger. De vibraties zijn bij standje 1 al wel lekker voelbaar. De Glorious heeft 3 steady vibratiestandjes en 7 patronen.

Ik hou over het algemeen meer van de steady standjes en ook bij de Glorious is dit het geval. Ik vind de combinatie van standje 1 op mijn G-spot en standje 4 of 5 van de luchtdruk een hemelse ervaring. Hiermee kan ik een blended orgasme krijgen, want allebei mijn favoriete plekjes worden tegelijk gestimuleerd. Love it!

Het fijne van de Glorious vind ik wel dat je beide stimulaties apart kan bedienen. Hierdoor kun je zelf bepalen of je het beiden aan wilt zetten of slechts één van de twee wilt gebruiken.

Wat ook fijn is, is dat de opening voor op je clitoris ook wat groter is en redelijk diep. Hierdoor zal deze voor verschillende maten clitoris passen en doordat deze wat dieper is heb je minder kans op ongelukjes met je clitoris.

Conclusie

Ik vind de Glorious een heerlijk seksspeeltje dat mij tot een blended orgasme heeft gebracht. Ik denk dat het een speeltje is dat je heel graag wil hebben, zeker als je ook houdt van dubbele stimulaties. Voor deze prijs heb je een prima speeltje dat je tot heerlijke orgasmes kan brengen. En dat de verpakking dan niet helemaal is wat ik had verwacht… Dat vergeten we dan maar even. 😉


Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys? Lees ook eens haar andere reviews:

  Respond or ask a question

  Geef een reactie

  Your email address will not be published.

  0 comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Tags

  Are you going to follow us?

  This site is registered on wpml.org as a development site.