Review: Iroha Ukidama Bath Light & Massager

review iroha ukidama

Buiten is het grijs en nat. Binnen is het behaaglijk warm en geurt de groene thee. Dit is  de ideale sfeer voor een me-time momentje met de Iroha Ukidama. Als happy Nouveau Gris heb ik rimpels, rondingen, grijze haren en stramme ledematen geaccepteerd. Aandacht voor een gezond lichaam vind ik belangrijker en daar hoort ook een plezierig seksueel leven bij. Want zeg nou zelf: een prikkelend gevoel dat door je lichaam stroomt, ontspannen spieren én een ontspannen mind… Wat is er nu beter voor je gezondheid?

Specificaties van de Iroha Ukidama

Grootte:                              57x57x69

Gewicht:                             72 gram

Materiaal:                          siliconen

Oplaadbaar:                       ja; in 1 uur opgeladen met USB-kabel

Waterproof:                       ja; gebruik koud tot lauw water

Trillinginstellingen:         drie sterkte niveaus én een ritmepatroon

Lichtinstellingen:             drie helderheidsniveaus én een pulse patroon

Prijs:                                    €89,99

Shop nu

De verpakking van de Iroha Ukidama

De verpakking bestaat uit een hardplastic doorzichtig doosje met scherpe randen. Het is aan alle kanten geseald en lastig open te maken. Voor de ‘schattige’ Ukidama kan die verpakking aantrekkelijker en verleidelijker. In een zwart of rood doosje met een Japanse tekening bijvoorbeeld?

Wat kun je met de Iroha Ukidama?

De Iroha Ukidama is een lief uitziende vibrator / stimulator voor in bad én bed. Mijn verwachtingen zijn hoog. Door de mysterieuze naam waan ik me een Japanse geisha en mijn fantasie voert me langs sensuele scenes. Zoals altijd raak ik daarvan opgewonden en krijg ik zin. De Ukidama is een klein doorzichtig bolletje dat steunt op een siliconen ring. Onderaan het bolletje zijn twee knopjes waarmee je licht én trillingen kunt regelen. Op het nachtkastje staat de Ukidama prachtig als een klein bedlampje en in het badwater is het een zwevend lichtgevend bolletje; een bolletje dat vibreert en stimuleert.

Het eerste gebruik van de Iroha Ukidama

In het schemerdonker houd ik de Iroha Ukidama in mijn hand, het materiaal is licht verend als een stressbal. In de zachtste trilmodus, strijk ik haar over mijn borsten, tepels, de binnenkant van mijn armen, mijn hals. Met een beetje 2 in 1 Hybrid glijmiddel glijdt het bolletje soepel over de huid. Het voelt prettig, licht opwindend en ontspannend. Zodra ik met de Ukidama meer naar beneden strijk, tussen mijn dijen naar mijn vagina, wordt het sexy gevoel minder en als ik de sterkte van de vibraties wil opvoeren, merk ik dat de knopjes lastig te vinden zijn. Ze zijn namelijk zo subtiel voelbaar, dat je moet kijken waar je op moet drukken. Dat is vrij storend als je opgewonden bent. Wél stijlvol maar niet praktisch.

Mijn conclusie over de Iroha Ukidama

De Ukidama zie ik als een appetizer. Ik krijg er trek van maar het is onvoldoende als hoofdgerecht. Ik krijg er geen orgasme van. Dat heeft misschien te maken met de vorm. Het is een bolletje dat niet volledig de clitoris raakt. Het geeft een aangenaam gevoel maar geen diepe warme golven. Maar… soms wil je niet meer dan dat: gewoon een lekker zwoel gevoel in je lijf zoals een aangename lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste. Voor mij is een plezierige sensuele beleving, onderdeel van de dagelijkse routine.

De Iroha Ukidama is een stijlvol esthetisch speeltje; geschikt om een rozig gevoel te krijgen. Soms doe ik alleen het lichtbolletje aan, even voor het slapen gaan omdat het er zo schattig uitziet. Het is zeker ook een leuk cadeautje om aan mijn vriendinnen te geven. Een charmante kennismaking voor diegenen die de sextoys nog moeten ontdekken. Smaakvol vormgegeven met verrassende werking want, het blijkt ook nog een fijn massage artikel om je hele lichaam mee te verwennen.


Over Nouveau Gris

Misschien had je nog niet eerder van de term ‘Nouveau Gris’ gehoord. Hiermee worden ouderen bedoeld die nog volop genieten van het leven. Niet alleen van kleinkinderen en cultuur, maar juist ook van nieuwe ontwikkelingen. Ze zorgen goed voor zichzelf en zijn nieuwsgierig. Ook het seksleven hoort daarbij! Donna is zo’n Nouveau Gris. Zij is er van overtuigd dat er geen leeftijdsgrenzen zijn voor een goed seksleven. Om haar leeftijdsgenoten te helpen test ze producten uit en deelt ze haar bevindingen op Club le Duc.

Meer over Nouveau Gris kun je lezen op haar Club le Duc pagina.

Respond or ask a question

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.