Pegging: dit is wat je moet weten 🍑

pegging

Staan jij en je partner open om iets nieuws te proberen op seksueel gebied? Draai dan eens de rollen om met pegging! Wat pegging precies is en hoe het werkt? Dat lees je in dit artikel.

Wat is pegging?

Pegging is een seksuele handeling waarbij de man anaal wordt gepenetreerd door een vrouw met een strap-on, of ook wel voorbinddildo. Veel mannen vinden anale stimulatie fijn doordat hun prostaat wordt gestimuleerd.

Als vrouw kun je ervaren hoe het is om te stoten tijdens de seks door de strapon, die bestaat uit een strapon harnas, slip of korset en een voorbinddildo.

Anaal orgasme voor hem

Waarom is het zo fijn om als man anaal gepenetreerd te worden? Door de prostaat dus! De prostaat, ook wel P-spot genoemd, zit ongeveer 5 centimeter diep in de anus aan de buikkant en is een hard bobbeltje waar veel zenuwen bij elkaar komen. Het wordt ook wel vergeleken met een walnoot.

Als de prostaat wordt gestimuleerd, kan dit heftige en heerlijke orgasmes tot gevolg hebben. Dit kun je ontdekken door je vingers te gebruiken, maar ook met een voorbinddildo. Zorg ervoor dat deze een gebogen top heeft, want dan kan deze makkelijker de prostaat stimuleren.

De juiste voorbereiding

Anale seks is niet een seksuele handeling waar je zomaar zonder voorbereiding in moet duiken. Daarom hebben wij een aantal tips om pegging goed te laten verlopen.

Hygiëne

Hygiëne is ontzettend belangrijk, niet alleen bij anale seks. Maar de anus en het darmkanaal bevatten veel (poep)bacteriën die zich makkelijk kunnen verspreiden. Dus houd met het volgende rekening:

  • Reinig de love toy van te voren met toycleaner.
  • Ga nooit van de anus naar de vagina of van de anus naar de mond zonder dat alles gereinigd is.
  • Gebruik je ook je vingers? Knip je nagels en maak ze schoon om wondjes te voorkomen.
  • Houd er rekening mee dat poepongelukjes kunnen gebeuren. Dat is volkomen normaal en niets om je voor te schamen!

Ga voorzichtig te werk

  • Gebruik altijd glijmiddel. Je kunt bij een strapon het beste een anaal glijmiddel op waterbasis kiezen.
  • Ga rustig te werk. Neem de tijd om je partner te preppen door de kringspier te masseren met je vingers of een vibrator.
  • Begin met een smalle anaal dildo en bouw het vanaf daar op.
  • Blijf altijd communiceren met je partner! Wat voelt goed en wat voelt niet zo goed? Laat het elkaar weten.

Hoe kies je de juiste strapon?

Communiceer met je partner wat jullie fijn vinden om mee te beginnen. Hoe willen jullie penetreren en gepenetreerd worden?

Kijk vervolgens naar een passend harnas. Je hebt verschillende soorten met vaste maten, maar ook items met verstelbare bandjes. Controleer goed welke voorbinddildo’s compatibel zijn met welk harnas.

Wat is jouw ervaring met pegging? 🍑

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.