Natuurlijk bestaan er ook dildo’s voor mannen!

image-not-found

Dildo’s zijn er zowel voor mannen als vrouwen. Dildo’s voor mannen zijn vooral gefocust op het anale spel. Dit betekent dat deze toys allemaal anaal veilig zijn; in de zin dat ze een brede voet hebben die voorkomt dat de anale toy naar binnen schiet. Bovendien hebben deze toys een figuur die eerder gefocust op speciale vormen en ribbels om het anaal spelen nog spannender te maken! Daarnaast zou je een prostaat stimulator ook als een soort dildo kunnen beschouwen. Deze toy richt zich op je prostaat als genot spot en sommigen nemen je perineum ook mee in deze stimulatie. In de onderstaande tekst maakt Christine le Duc jou wegwijs in de wereld van het dildo’s voor mannen.

Ben jij benieuwd naar het anale orgasme of kan je er juist niet genoeg van krijgen?

Hieronder somt Christine le Duc de toys voor mannen op die gericht zijn op het genot van de man. Bij dildo’s voor mannen geldt dat deze toys vooral gericht zullen zijn op anale seks. Of je nou een beginner bent, of juist een gevorderde speler, voor iedereen is er wat wils!

Belangrijk is om bij het anaal spelen gebruik te maken van een anaal glijmiddel. Het is beter om dit glijmiddel te gebruiken omdat het dikker is en bovendien relaxeert het de kringspieren van de anus om te ruwe ervaringen te voorkomen.

Anale dildo’s voor mannen

Een anale dildo is een langwerpige sextoy die vooral gefocust is op zijn vorm. Het heeft bijvoorbeeld ribbels of meer bollingen in de schacht. Dit maakt het anale spel een stuk opwindender. Het allerbelangrijkste verschil met een normale dildo is dat het een brede voet heeft aan de onderkant om het naar binnen schieten te voorkomen. 

Binnen de categorie van anale dildo’s voor mannen zijn er heel veel verschillende varianten. Er bestaan kleine, maar ook grote dildo’s, op deze manier kunnen beginners, maar ook gevorderden, de toy vinden die bij hen past. 

Ook zijn er realistische dildo’s voor mannen, de aders en ribbels in de schacht zorgen voor levensechte sensatie. Een van onze grootste realistische dildo’s is bijvoorbeeld de Realistische dildo (20cm). Verder bestaan er ook dildo’s met een zuignap, op deze manier kan je ook een handsfree spel spelen. Tot slot zijn er ook glazen dildo’s, deze dildo’s passen zich snel aan je lichaamstemperatuur, zijn niet poreus en veel gladder, dus erg makkelijk in te brengen. Dit maakt een glazen dildo ook absoluut geschikt voor beginners.

Buttplug

Een buttplug is in feite ook een soort dildo speciaal voor mannen met een hele specifieke kegelvorm. De meeste buttplugs hebben een zuignap zodat je ook je handen vrij hebt tijdens het spel en je bijvoorbeeld ook je partner tegelijkertijd kan verwennen.

Prostaat stimulator

Een prostaat stimulator kan je dus beschouwen als een dildo voor de man, maar dan is deze stimulator voornamelijk gericht op prostaat stimulatie. De prostaat kan dus ook inwendig gestimuleerd worden en het opgeleverde orgasme kan voor sommige mannen zelfs beter voelen dan normaal klaarkomen.

Wat is het verschil tussen een dildo en een vibrator voor de man?

Het grootste verschil is dat een dildo geen vibratie functies heeft en een vibrator wel. Een vibrator is eerder gericht op zijn trilfuncties en vaginaal genot, terwijl men bij een dildo meer spanning haalt uit de vorm voor anaal genot. Maar uiteraard bestaan er ook vibrators voor mannen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de anaal vibrators, de prostaat toys, de masturbators, de cockrings en sleeves. Sommige masturbators hebben geen vibratie functies, terwijl anderen een tril- en zuigfunctie hebben. 

Service Christine le Duc

De beste dildo’s voor mannen vind je binnen deze categorie! Heb jij je keuze al kunnen maken? Bij ons kan je veilig en online je dildo bestellen. Wanneer je voor 22.00 uur besteld, heb je je speciale dildo voor de man morgen al in huis. Weet je nog niet helemaal zeker welke toy je wilt kopen? Je bent altijd welkom voor persoonlijk advies bij onze eigen raad en daad of bij een van onze fysieke winkels.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.