Erotisch verhaal: ‘Mijn ultieme Valentijn verleiding…’

valentijnsdag als vrijgezel

Februari, de kortste maand van het jaar en dat is wat mij betreft maar goed ook. De tweede maand van het jaar en ook gelijk de saaiste maand van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar is begonnen. De eerste voornemens zijn alweer gestrand, het spa rood-appeldieet wat mij in januari een heel goed idee leek, heb ik in februari alweer verbannen naar januari volgend jaar. Ook de sportschool heb ik tot nu toe al zeker 6 keer gezien; vanaf de snelweg toen ik erlangs reed. Geen puf. Geen energie. Februari; zo’n maand waarin eigenlijk nooit iets gebeurt. Tot nu…

Begin februari kan geen mens eromheen; Valentijn is onderweg! Hartstikke leuk voor de getrouwde stellen, voor de prille lovebirds en voor de anonieme cupido’s. Maar als single lady zoals ik…Ik zag het iedere keer weer als een confrontatie met iets wat vooral heel leuk was voor anderen. Ja hoor; ik wil best toegeven dat ik (ook al ben ik een ontzettende independent woman) stiekem hoopte dat ik een Valentijnskaart in de brievenbus zou vinden. Noem me old school maar een digitale e-card; ik heb er niks mee. Maar goed; geen Valentijnskaart, geen rozen voor mijn deur, geen nachtelijke serenades. Het was me, myself and I. En Tinder. Maar ook dat was een persoonlijke flop. Tijd om het heft in eigen handen te nemen.

Dit jaar gaat het roer om. En hoe. Ik ga iets doen wat ik nog nooit gedaan heb. Iets spectaculairs. Iets doodengs. Ik ben niet alleen met Valentijn dit jaar. Ik heb een gigolo geboekt. Ja, je leest het goed. Dit jaar ga ik mijn Valentijn vieren zoals ik dat wil. Met alles erop en eraan. Oké; het kost een paar duiten maar ik heb het er graag voor over. Voor een keer mijn ultieme Valentijn verleiding…

De voorpret begon al met het uitzoeken van de man. Heerlijk als je gewoon onomwonden kunt aanklikken wat je hebben wilt. Belangrijker nog dan wel of geen sixpack, is voor mij de avond zelf. Ik wil namelijk helemaal in de watten gelegd worden met een heerlijk etentje met daarbij een goed gesprek (waarin ik hopelijk veel moet lachen) en daarna naar een trendy hotel met om te beginnen een ontspannen maar stevige massage en daarna vuurwerk. Met knallen en lichteffecten.

Ter voorbereiding op deze spannende Valentijnavond, begin ik uiteraard bij de verleidelijkste winkel van Nederland: Christine le Duc. Ik koos voor de winkel aan de Meent in Rotterdam Centrum; de flagshipstore. Wow! Wat een prachtige winkel…Stijlvol interieur en een grote erotische collectie. Nadat ik mijn verhaal vertelde aan de adviseuse, was zij heel stellig. Uiteraard nieuwe lingerie met bijpassende jarretelgordel en kousen. Met een naad. Ik koos voor ragfijn zwart kant van het eigen merk. Ik voelde me er heel sexy en vrouwelijk in. En toen zei de verkoopster iets wat ik niet helemaal aan zag komen. “Heb je al eens een eitje op afstandsbediening geprobeerd?”, vroeg ze. “Een wat?”, vroeg ik en ik voelde een klein blosje opkomen. Natuurlijk was ik getriggerd en ik leerde dat je als dame het eitje vaginaal inbrengt en aan je partner de afstandsbediening geeft. Je geeft de controle dus volledig uit handen… En dat leek me wel wat!

Met een goed gevulde tas met nieuwe lingerie, mijn spannende trilei en met ook nog een zachte bodyglide, verliet ik de winkel. Klaar voor het avontuur! 14 februari was het dan zover. Laat ik beginnen te zeggen dat ik me heel verleidelijk voelde in mijn lingerie. Heerlijk dat een nieuw setje in staat is je zo zelfverzekerd te laten voelen. Na wat geklungel op de wc in het restaurant, wachtte ik (en mijn trilei) op mijn date. Ik zei geen woord toen hij tegenover me kwam zitten; ik gaf hem alleen maar de afstandsbediening. Mijn zwoele blik liet weinig te raden over. Het was even wennen, maar wat is het spannend om je zo over te geven aan iemand. En dat in het openbaar! Het zegt denk ik genoeg dat we direct na het hoofdgerecht al zijn vertrokken richting hotel…Ik kan kort samenvatten dat mijn nieuwe setje een succes was. Niet in de minste plaats omdat ik me er heerlijk in voelde. Mijn date was een topper. Ik wist niet dat mijn zintuigen zo op volle toeren konden werken. Maar het allerleukste van de avond? Dat ik de volgende dag een klein briefje in mijn tas vond met daarop geschreven: “Lieve Valerie, bedankt dat jij mijn Valentijn wilde zijn. P.S. Ik heb de afstandsbediening nog. Wanneer zie ik je weer?”

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.