Met deze tips overleef jij Blue Monday!

Hij is er weer: de meest depressieve maandag van het jaar! Heb jij last van de Blue Monday blues? Met deze spannende tips maak jij er een topdag van.

Wat is Blue Monday?

Blue Monday, ook wel deprimaandag genoemd, werd in 2005 in het leven geroepen door de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij stelde met behulp van een wetenschappelijke formule vast dat mensen over het algemeen het minst gelukkig zijn op de maandag in de derde week van januari. En ja, dat is vandaag!

Volgens sommigen is Blue Monday slechts een pr-stunt geweest, maar het is goed denkbaar dat je je wat ongelukkiger voelt vandaag. Buiten is het donker en koud, waardoor we ons al snel somberder voelen. De gezelligheid (en extra vrije dagen) van Kerst en Oud en Nieuw zijn al weer even geleden en het duurt nog wel een tijdje tot de volgende feestdagen. Ook dringt langzaam tot ons door dat we wel erg veel geld hebben uitgegeven tijdens het decemberseizoen, terwijl in januari veel prijzen vaak ook omhoog gaan. Financieel krijgen we het dus ook wat zwaarder. Bovendien verliezen we rond deze tijd steeds meer het vertrouwen dat we onze goede voornemens gaan volhouden. Daardoor zouden we ons minder goed over onszelf voelen.

Dit kun je doen tegen je Blue Monday dip

Herken jij je in het bovenstaande en voel je je niet zo happy op deze deprimaandag? Met deze tips zul je je snel een stuk beter voelen!

1. Begin je dag met ochtendseks

Seks in de morgen is een dag zonder zorgen! Word je op Blue Monday toch wakker met een naar gevoel? Verleid je partner dan voor een fijne vrijpartij voordat jullie aan de dag beginnen. Zo hebben jullie allebei gegarandeerd een betere start van de dag.

2. Trek je mooiste lingerie aan

Die oma-onderbroek en slobbertrui zijn misschien wel comfortabel, maar natuurlijk ook wel erg deprimerend. Haal je meest sexy lingerie uit de kast, trek een glamorous jurkje aan, doe make-up op en zorg dat je haar mooi zit. Wanneer je jezelf er beter uit vindt zien, zul je jezelf ook beter voelen. Ready to beat Blue Monday!

3. Stuur sexy berichtjes naar je lover

Time to start sexting! Als je dan toch je mooiste lingerie setje aan hebt, kun je daar maar beter gebruik van maken ook. App je partner alvast een foto als sneak preview voor wat hem of haar ‘s avonds te wachten staat en laat gedurende de dag weten wat jouw ondeugende plannen zijn. Wedden dat jouw deprimaandag voorbij vliegt?

4. Neem uitgebreid de tijd voor elkaar

Wist je dat lichamelijk contact één van onze eerste levensbehoeften is en dat we ons daardoor zowel mentaal als fysiek beter voelen? In dit artikel lees je er meer over, maar het is reden genoeg om elkaar op Blue Monday eens extra in de watten te leggen. Haal een lekker massage product in huis en verken elkaars lichaam uitgebreid. Ga tijdens de seks voor lepeltje lepeltje voor nog meer lichaamscontact. Intiem en ook nog eens lekker warm tijdens de koude winter!

5. Doorbreek de sleur, probeer iets nieuws!

Op Blue Monday voel je misschien wat extra sleur. Voorkom dat je in een standaard ritueel vervalt en daag jezelf vandaag uit om iets nieuws te proberen. Wees bijvoorbeeld eens wat minders braaf tussen de lakens of ga voor een nieuw standje. We hebben een aantal artikelen voor je verzameld waaruit je vast wat inspiratie kunt halen voor jullie Blue Monday vrijpartij:

6. Geen partner aanwezig? Do it yourself!

Ben jij op jezelf aangewezen tijdens deze Blue Monday? Creëer jouw ultieme me-time moment en pak uit met soloseks! Dat masturberen goed voor je is, hebben we al eens uitgebreid besproken in dit artikel. Waarom zou je vandaag niet aangrijpen om jezelf te verwennen? Kruip extra vroeg je bed in met je favoriete sextoy. Kies bijvoorbeeld voor één van de toys van de Christine le Duc Royal Edition. Krachtige en zachte toys in koningsblauw, de perfecte match voor vandaag. Check ook onze masturbatietips voor mannen en voor vrouwen. Zo maak jij van jouw Blue Monday een hoogtepunt!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.