Manja en Martijn

Ontmoet Manja en Martijn
Manja (40)
Beroep: manager
Lengte: 1.76 m
Gewicht: 70 kg

Martijn (40)
Beroep: ondernemer
Lengte: 1.98 m
Gewicht: 95 kg

Veroverd

“Vijftien jaar geleden kwamen wij elkaar tegen op een afstudeerfeestje. We hebben die avond lang staan praten. Ik vond hem aardig en hij zag er goed uit. Daarna spraken we vaker af. Ondanks dat we samen romantische dingen deden – zoals in zijn oude legerjeep naar het strand rijden- duurde het bij mij even voordat de vonk echt oversprong. Hij heeft me dus echt moeten veroveren.”

Lekker lang

“Waar ik bij Martijn vooral op val, is zijn lengte. Mannen kunnen mij eigenlijk niet lang genoeg zijn. Zijn mooiste lichaamsdeel is zijn hals, die is prachtig gespierd en lekker om te zoenen.  Martijn heeft een natuurlijke rust over zich. Dat vind ik ontzettend stoer en aantrekkelijk. Daarbij is hij prettig intelligent, en nog hoffelijk ook. Hij houdt altijd de deur voor me open, helpt me in mijn jas, heerlijk. Wat dat betreft lijkt hij wel een beetje op een Zuid-Europeaan.”

Strak

“Wij zijn allebei veertig, en nog altijd blij met hoe we eruitzien. Martijn doet er ook veel aan om zijn lichaam strak te houden. Hij gaat twee keer per week naar de sportschool, hij eet gezond en drinkt weinig. Het enige waar hij nog wel eens wat onzeker over kan zijn, zijn  z’n beginnende grijze haren. Maar daar heb ik echt helemaal geen moeite mee.”

Van mij

“Dat we elkaar al vijftien jaar kennen, heeft de liefde alleen maar intenser gemaakt. Met een spannende blik of onverwachte aanraking krijgt hij mij nog steeds in de stemming.  En of ik nou met hem in een restaurant ben of bij de supermarkt, altijd als ik naar hem kijk, vind ik hem de leukste en mooiste man die ertussen loopt. Dan voel ik me trots en denk: die is van mij!:

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.