Lingerie trends voor de lente 🌷

lingerie trends

Het begint weer te kriebelen, want de lente komt eraan! We laten de wintermaanden achter ons, de voorjaarsschoonmaak gaat door het huis heen en het is ook tijd om je lingerie collectie aan te pakken. Er gaat namelijk niks boven prachtige, nieuwe lingerie om het voorjaar in te gaan. Dit zijn de lingerie trends voor de lente 🌻

Popping colors

Als we kledingwinkels inkijken, dan zien we het overal hangen: felle, vrolijke kleuren. En het wordt niet gelimiteerd tot bovenkleding, óók lingerie wordt meegenomen in deze trend. Deze popping colors schreeuwen gewoon plezier en vernieuwende energie, dus wees niet bang om op te vallen.

 

Speelse bloemenprints

Bloemenprints en geometrische patronen zijn een speelse variatie op neutrale kleuren en effen lingerie. Daarnaast is het tenslotte de lente, dus bloemenprints zijn onmisbaar, toch? 🌼

 

Lingerie als onderdeel van je outfit

Dit is al een langer lopende trend en is nog niet voorbij. Ondergoed als bovenkleding is een trend waar wij ontzettend blij van worden. Waarom zou je je mooiste lingerie items verstoppen onder twee lagen kleding als je ze ook onderdeel kunt maken van je outfit?

outfit inspiratie

Stockings en panties

Beenmode mag niet ontbreken tussen deze lingerie trends. Het is in de lente nog niet warm genoeg voor blote benen, niet koud genoeg voor een warme fleece panty, maar juist perfect voor prachtige stockings en sexy panties. Als je de rokjes of korte broeken weer uit de kast trekt, overweeg dan vooral dat beetje extra kant toe te voegen.

 

Korsetten

Korsetten komen en aan binnen de lingerie trends, maar ook deze lente zijn ze weer hot and happening. Het is classy en geeft net dat stukje extra ondersteuning. Vooral in combinatie met een high waist jeans of gedragen over je favoriete jurk is dit een elegante toevoeging aan je outfit.

 


Wat vind jij van de lingerie trends voor de lente? 🌷

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.