Kogelgat, Anjer sterretje, artiesteningang, op z’n Grieks… Anale seks is hot!

PAIN IN THE ASS

Cathy: “Toen mijn vriend en ik een keer na een avondje stappen bezig waren, probeerde hij het voor het eerst anaal. Ik schrok, maar was op dat moment zo opgewonden, dat ik bijna álles wel goed had gevonden. Het deed pijn, dus eigenlijk is het bij die ene keer gebleven.”
Je anus is gewend om van alles naar buíten te werken, en niet naar binnen. Logisch dus dat anale penetratie onnatuurlijk kan voelen, en zelfs pijn kan doen. Uit onderzoek van het tijdschrift Viva bleek 10 procent de eerste keer anale seks dan ook niet lekker te vinden, en 22 procent vond het een pijnelijk gedoe. Maar ook zei de helft dat anale seks lekkerder wordt naarmate je het vaker doet. Tip voor beginners: zoek een makkelijke houding waarin je je prettig voelt, en ‘open’ je kringspier, net zoals je dat doet als je naar de wc gaat. Probeer eerst met een vinger naar binnen te gaan. Opwindend? Dan kun je steeds een beetje verder gaan.

RUBBEREN VRIEND

Margreet: “Mijn vriend wilde heel graag anale seks, maar ik zag er vreselijk tegenop. En hij heeft al niet de kleinste… We zijn toen gaan oefenen met een neppenis, en daarna durfde ik het wel.
Op www.christineleduc.nl vind je anaal speelgoed in alle soorten en maten. Handig om mee te ‘oefenen’ voor het echte werk, maar ook leuk en opwindend op zich. Vergeet daarbij niet een goed glijmiddel te gebruiken! Dat is absoluut een must om die wat stroeve doorgang soepeler te maken, ook als je met toys in de weer gaat.

DIRTY TALK

Monique: “Wij hebben een paar keer per jaar anale seks, ik vind het echt een extra dimensie geven. Toch heb ik nog wel altijd de angst dat het ‘daaronder’ vies is. Ik moet er niet aan denken dat er wat aan blijft hangen.”

Een beetje residu na het vrijen kan best een afknapper zijn. Hoewel je misschien samen zo opgewonden bent, dat je het niet eens echt door hebt. Maar zie je er toch tegenop dat zoiets gebeurt, gebruik dan van tevoren een anale douche. Met een speciaal pompje spuit je water naar binnen en dat maakt alles fris en schoon. En het is nog best een lekkere sensatie ook.

LIKKEBAARDEND LEKKER

Janine: “Ik vind orale seks het summum-vooral als hij het bij mij doet. En ik kan me voorstellen dat ook likken van achteren super opwindend kan zijn. We zijn allebei wel in voor het verleggen van grenzen, dus ik denk dat we een paar keer gaan proberen.”
Of je nou wel of niet van orale seks houdt: likken van achteren ( ook wel rimmen genoemd) gaat nog weer een stapje verder. Als je het eens wil proberen, gebruik dan een beflapje. Je partner of jij houdt het lapje tegen zijn of haar tong aan, en je kunt lekker je gang gaan. Wel zo hygiënisch. Overigens kun je een beflapje ook gewoon zelf maken van een chirurgische handschoen. En als we het toch over hygiënisch hebben: ga vooral niet  eerst anaal en in één keer door naar vaginaal. Dat is vragen om infectieproblemen.

EN VOOR HEM?

Marga: “We hebben laatst seks gehad met een voorbinddildo. Maar voor mij bleek anale penetratie toch lekkerder dan voor hem.”
Er zijn mannen die het opwindend vinden om ‘genomen te worden’. Maar of hij daarvan kan klaarkomen? Achterlangs kun je zijn prostaat bereiken, een klier aan zijn binnenbuikwand. Stimulatie van de prostaat kan hem een heftig orgasme bezorgen, maar meestal vraagt dat om een preciezere benadering dan mogelijk is met een dildo. Gebruik daarvoor dus liever je vingers.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.