Interview: Koen & Farah

Koen (34)

Beroep: Monteur

Lengte: 1.77

Gewicht: 76 Kg

Farah ( 29)

Beroep; Verpleegster

Lengte. 1.68

Gewicht 65 Kg

Vertel eens over jullie eerste ontmoeting?

Koen; “ Ja, in het ziekenhuis. Niet de meest romantische plaats maar daar is het wel gebeurd. Mijn zus lag voor kleine ingreep in het ziekenhuis. Bij een bezoekje kwam ik Farah tegen. Ze is verpleegster en had dienst. Ja, ik was echt wel direct voor haar gevallen. Volgens mij zij niet echt direct voor mij..hahahaha”.

Farah; “Nou, je viel me wel op maar ik dacht dat je de partner van Simone was. Inmiddels mijn schoonzus maar toen nog een patiënt. “

“Ik vond je wel een stoere uitstraling hebben met van die schattige ogen”.

Koen; “Schattig…?!? Ok, dat stoere vond ik wel leuk, maar schattig? Schat, dat wil een kerel toch niet horen….schattig”.

 

Wanneer en waar was jullie eerste kus?

Koen; “ Bij onze eerste date in een Italiaans restaurant in Den Haag”.

Farah; “Oh echt niet Koen! Ik zoen echt niet direct op onze eerste date! “ .  Onze eerste date zijn we wat gaan drinken. Inderdaad was de 2e date een etentje in Italiaan in Den Haag, maar ook toen hadden we nog niet gekust.” Denk dat dit 3e of 4e date pas was. Was wel heel romantisch tijdens een strandwandeling in Schevening.” Ik stond echt te trillen op mijn benen. Wist toen ook dat ik echt stapelverliefd op je was…. “

Koen; “ Oei, dan ben ik mis mét welke date en waar … Ai, dat zijn strafpunten…”

 

En toen wisten jullie dat dit wel eens serieus kon worden?

Farah; “ Ja dat zeker. Gevoelsmatig 100%, was tot over mijn oren verliefd. Maar ik was wel een beetje bang hoe mijn familie ging reageren. Ben van Marokkaanse afkomst en ik weet dat mijn ouders graag gewild hadden dat ik met een Marokkaanse man thuis zou komen”.

Koen; “ De beginperiode was best heel lastig. We zagen elkaar zo graag maar ik voelde bij Farah wel een soort van twijfel. Ik wist toen nog niet dat dit te maken had met haar achtergrond en de reactie van haar familie. Eerlijk gezegd heb ik ook wel eens gedacht om er mee te stoppen. Puur omdat ik gewoonweg voelde dat ze er niet vol voor ging.”

Farah; “ Nee dat klopt. Ook al wilde ik het dolgraag er was altijd een stemmetje in mijn hoofd dat zei; je familie gaat dit nooit goed keuren. En voor mij is mijn familie ontzettend belangrijk”.

Koen; “ Lastig maar ik begreep haar wel. Ja, toen ze mij uitlegde hoe zwaar ze het vond en dat haar gevoelens voor mij wel oprecht waren. Ik was al zo verliefd op haar dat ik alles wilde doen om het te laten werken.”

 

Hoe ging het dan met de familie van Farah?

Farah; “Na een dik half jaar heb ik thuis verteld dat ik een vriend had en dat hij Nederlands was. Oh, wat was ik zenuwachtig voor hun reactie…..

In het begin moesten ze er wel aan wennen en werd er eigenlijk niet veel over gesproken. Denk dat ze hoopten dat het wel over zou waaien.”

Koen; “ Maar dat deed het niet. Sterker nog, ik was toen 23 en ik ging mijn eerste huis kopen. Dat wilde ik dolgraag met Farah doen, althans met idee voor toekomst dat dit ONS huis kon worden.”

Farah; “ Dat maakte het nog lastiger. Ik wilde eigenlijk heel graag samenwonen maar dat past in onze gemeenschap helemaal niet. Je trouwt eerst en gaat dan samenwonen, dát is de volgorde”.

Koen; “ Trouwen vond ik dan wel een stap verder. Maar als dat had gemoeten had ik het gedaan, hoor!

Farah; “Uiteindelijk heb ik mijn ouders en broer Khaled duidelijk gemaakt dat ik echt zo gelukkig was met koen en dat ik graag wilde dat ze hem ontmoetten. Gelukkig stond Khaled er al helemaal achter. En mijn ouders? Eigenlijk bij de allereerste ontmoeting waren ze dol op hem. Ze zagen direct dat hij goed voor me is! Nu wonen we alweer 7 jaar samen en zijn we dolgelukkig”

Koen; Zeker! En nu gaan we kijken naar een groter huis en wat dichter bij onze ouders in de buurt. Dan kunnen ze straks af en toe helpen. Want we verwachten ons eerste kindje! “

Farah; “ Ja!!!!!! ”

 

Wat vind je het meest aantrekkelijk aan elkaar?

Koen; “ Nu haar ronde buik. Het idee dat daar ons kind in zit vind ik zooo bijzonder en mooi. Echt iets van ons samen”.  Maar ook haar haren vind ik prachtig, donkerbruin dik golvend haar! Zo mooi!

Ja, eigenlijk vind ik alles mooi aan haar. Het was ook liefde op het eerste gezicht van mijn kant.”

Farah; “ Koen heeft mooie brede schouders en een gespierd bovenlichaam. Zijn benen zouden wel iets dikker mogen zijn, maar ik heb niets te klagen. “

Koen; “ Haha, dat doe je anders net wel…..ik heb dus dunne benen?!? “

Farah; “ Nou ik zei dat ze best íets dikker zouden mogen zijn…that’s all. Ik ben meer dan tevreden hoor.”

 

Hoe zie je je partner het liefst gekleed?

Koen; “ Niet gekleed….hahaha. Uh ja sorry eigenlijk is dat wel zo hahaha.”

Farah; “ Nou ik heb liever iets te wensen over. Ik vind Koen heel aantrekkelijk als hij net onder douche vandaan komt, met nog wat nat haar en in een boxershort.”

Koen; “ Farah is ook woest aantrekkelijk wanneer ze in ochtend snel even een overhemd van mij aantrekt, met nog een bos wild bed-haar, geen make-up en….met een kop koffie voor mij in haar hand. “

Farah; “ Oh Koen!! Die kop koffie he? Dat doet het ‘m ! Jeetje wat ben jij erg! “

Koen; “ Haha,  nee het is het totaalplaatje wat ik heerlijk vind.

 

Ideale avond met zijn tweetjes?

Farah; “ Koen lekker gekookt…. Samen Netfilx kijken en uiteindelijk heerlijk samen vroeg naar bed…niet om te slapen. “

Koen; “ Ai , ik dacht even dit gaat niet goed… Maar ok, dat samen vroeg naar bed en niet om te slapen will do the trick!  Ja daar doe ik het voor!

Farah; “ Ja? Is dit ook jouw ideale plaatje van een heerlijke avond samen? Niets aan te vullen? “

Koen; “Ja tuurlijk wel….jij in ochtend met mijn overhemd, wild bed-haar én die koffie! “.

 

Vanwege privacy zijn de namen veranderd.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.