Kijk jezelf diep in de ogen en eens eerlijk: Hoe voel jij je Sexy?

Nicole (24)
“Ik heb nu drie jaar een relatie en ik merk dat het gevoel van sexy zijn met de tijd is veranderd. In het begin is alles sexy, van een simpele blik tot een aanraking. Nu moet ik er meer ‘werk’ van maken. Ongeveer twee keer per maand maak ik me, met mooie kleding en make-up, éxtra sexy voor mijn vriend. Bijvoorbeeld als we uitgaan. Het geeft me een speciaal gevoel als hij ziet dat ik extra aandacht aan mijn uiterlijk besteed, en hij me daardoor meer aandacht geeft. Al hoeft sexy voor mij er helemaal niet dik bovenop te liggen. Ik voel mij eerlijk gezegd het meest sexy in een simpele trainingsbroek, een mooie bh en los haar. Dan zijn mijn tatoeages – waarvan – ik weet dat mijn vriend ze erg sexy vindt – ook goed zichtbaar. Op die manier staat sexappeal het dichts bij mezelf.”

Ilona (24)
“Als ik niet goed in mijn vel zit, voel ik me niet sexy. En als ik me niet sexy voel, zit ik niet goed in mijn vel. Het is een wisselwerking. Daarom doe ik er zoveel mogelijk aan om me goed te voelen. Sporten, een zonnebankje, leuke kleding, verzorgd haar, make-up… Op mijn werk moet ik shirtjes dragen die tot boven dicht zitten. Praktisch, maar hel a-sexy! Er mag van mij wel een decolleté te zien zijn, want ik ben trots op mijn borsten. Een laag uitgesneden shirt met een mooi halssieraad als accent doet het altijd goed. Als ik naar een feestje ga, draag ik graag een push-up beha, om mijn cup B90 net dat beetje extra te geven. En ik vind het wel spannend als er ‘iets’ te zien is, een klein stukje beha bijvoorbeeld. Niet te veel, want het is nóg spannender om het aan de fantasie over te laten.”

Denise (32)
“Sexy zijn is iets wat je voelt en uitstraalt. De kleding die je draagt, is voor mij niet doorslaggevend, maar kan wel bijdragen aan het sexy gevoel. Zo vind ik hoge hakken, vooral in combinatie met skinny jeans, énorm sexy. Je lijkt er slanker en langer door, en je houding is veel mooier. Ik heb zeven paar hoge hakken, variërend van pumps tot laarzen. M’n hoogste hakken zijn 10 centimeter. Het is best een kunst daar mooi op te lopen, maar gezien de complimenten die ik krijg als ik ze aan heb, zit dat wel goed. Ik voel me zelfverzekerd en sexyness liggen dicht bij elkaar. Als ik een zakelijke bespreking heb, grijp ik sneller naar hakken dan naar gympen. Hakken doen gewoon iets met me!”

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.