De vrouwen van le Duc: Ik krijg moeilijk een orgasme

Ik zag haar al een paar keer voorbij lopen en moed verzamelen om toch naar binnen te gaan. Gelukkig staan de deuren altijd open, dus na de derde keer passeren kwam ze de winkel in.

Na even, voor de vorm, rondgekeken te hebben kwam het hoge woord eruit..
Ze had moeite om tijdens het vrijen een hoogtepunt te krijgen, terwijl het bij solo seks wel lukt. Mijn antwoordt was dat vele vrouwen problemen hebben met het bereiken van een hoogtepunt bij het vrijen en dat helemaal niet raar of vreemd is.

Integendeel, veel vrouwen gebruiken een clitoris stimulator of een (kleine) vibrator voor extra stimulatie tijdens de seks. Eigenlijk ook logisch, want bij het penetreren in missionaris houding (vrouw onder, man boven) word je clitoris eigenlijk niet gestimuleerd, of maar heel vluchtig.

Bij masturberen daarin tegen weet je precies hoe en waar je moet drukken, wrijven etc.  Ik liet haar een aantal stimulators voelen, want als “leek” zie je door het grote aanbod vibrators het bos niet meer. Zoveel soorten, maten en verschil in trillingen.

De dame in kwestie was opgelucht, er was niets vreemd of raars met haar aan de hand. Waarschijnlijk had ze, zoals zo vele vrouwen, gewoon extra stimulatie nodig. Trouwens veel mannen vinden het helemaal niet raar als je een stimulator gebruikt. Eerder vinden ze het super spannend en opwindend om tijdens het voorspel je clitoris te stimuleren vertelde ik haar, en tijdens het vrijen zelf kan jij weer het heft, in dit geval de stimulator, in eigen handen nemen.

Natuurlijk hadden we het ook over glijmiddelen. Gelukkig ontdekken steeds meer vrouwen én mannen het voordeel ervan. Dat het niets te maken heeft met oud en middelbaar, maar dat het gewoon in het nachtkastje hoort. En dat het seks, in alle vormen, een stuk lekkerder, soepeler en aangenamer maakt.

De dame wilde graag een licht verwarmend glijmiddel hebben, het geeft een lekker aangenaam warm gloedje aan de vagina (of penis) zonder het gevoel in brand te staan en werkt licht stimulerend. Spannend en nieuw.

Als compliment kreeg ik te horen dat het zo’n fijn gesprek was geweest en dat de winkel er heel anders uitziet als dat ze in gedachten had. Niets schimmigs met rode dikke gordijnen maar gewoon een winkel, met nét iets anders! Dank je wel leuke vrouw, voor je vertrouwen in mij en ons! Je bent namelijk terug gekomen, blij en tevreden! Daar doen we het voor!

Linda Christine le Duc Hilversum

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.