Holy Fuck cover banner

Meet the authors:

Jeanneke Scholtens

& Mabel Nummerdor

Jeanneke en Mabel zijn twee enthousiaste trendonderzoekers. Ze runnen allebei hun eigen trendburo, waar ze aan toekomststrategieën werken voor bedrijven en de overheid. Door hun werk zien ze veel ontwikkelingen op allerlei gebieden, zoals religie, huisdieren of onderwijs. Opvallend waren de ontwikkelingen die zij voorbij zagen komen op het gebied van seks en liefde. Zó opvallend, dat zij niet anders konden dan er een boek over schrijven.

Samen deden Jeanneke en Merel twee jaar lang onderzoek naar de toekomst van seks. Daarbij kwamen ze de meest bijzondere dingen tegen. Regelmatig riepen ze het naar elkaar: “Holy Fuck!”

Jeanneke en Mabel
Boek: Holy Fuck

Een expeditie naar de toekomst van seks

In het boek beschrijven Jeanneke en Mabel hoe (en óf) seks tot 2075 een rol zal spelen in ons leven. Dit doen zij aan de hand van zeven verschillende tijdperken: het begint bij het huidige Sekstremisme. Op niet al te lange termijn vindt de Love-a-Lution plaats, waarin we anders naar de invulling van relaties zullen gaan kijken. Vervolgens is het tijd voor de XXL-Experience, waarin alles om virtueel vermaak draait. Tijdens Het einde der seksen kun je je afvragen of het principe van man-vrouw nog stand houdt. Rond 2030 zitten we in het Roboseksueel, de ultieme toekomst van fantasie. Daarna wordt ingezoomd op wat er straks allemaal met je lijf kan, en eindigen we in het tijdperk van de Baby Machine.

Tijdens het lezen zul je verbazingwekkende ontwikkelingen tegenkomen en mag je best een paar keer holy fuck uitroepen. Dat deden Jeanneke en Mabel zelf ook!


Bestel jouw boek

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.