Hoe moet je beffen?

beffen

Laten we eerlijk zijn, beffen is absoluut niet makkelijk. Meteen gaan beffen werkt meestal niet, simpelweg omdat ze dan nog niet in de mood is. En wanneer een vrouw denkt dat het niet gaat werken, gaat het ook niet werken. Dan komt er nog eens bij dat iedere vrouw anders is en niet elke beftechniek voor haar opwindend is. Beffen vraagt eigenlijk een beetje tijd, geduld, communicatie en oefening. Dit kan misschien vermoeiend klinken, maar voor een goede befbeurt krijg je echt heel veel terug. 

Adrianne Lewis reckons she may have the world's longest tongue (and we  think she might be right) | Metro News
Adrianne Lewis denkt dat ze de langste tong ter wereld heeft! Bron: Metro.co.uk

Christine le Duc heeft speciaal voor jou een aantal guidelines neergezet om de vraag “Hoe moet je beffen?” te beantwoorden, zodat jij jezelf meester kunt maken van deze orale kunst.

Lees ook: “Alles over vingeren

Lees ook: “Hoe kan je squirten

Waarom is beffen goed voor jullie relatie?

Beffen schept vertrouwen, het is veel intiemer dan vingeren. Daarnaast komen de meeste vrouwen niet klaar door enkel penetratie. Door de clitoris direct te stimuleren kan zij wel op een fijne manier klaarkomen. Je laat door te beffen eigenlijk zien dat haar genot ook belangrijk is voor jou. En ze zal na een goede befbeurt ook meer zin hebben in seks.

Lees ook: “5 orale seksstandjes die je moet uitproberen!”

#1 Opbouw bij beffen is erg belangrijk

Het grootste gedeelte van het vrouwelijke orgasme is mentaal. Belangrijk is dat het spel dus een langzamere opbouw heeft en dat ze in de stemming gebracht wordt. Geef haar een massage. Plaag en prikkel eerst haar andere lichaamsdelen. Zoen haar op de plekken die ze fijn vindt, zoals bijvoorbeeld haar nek of eventueel de binnenkant van haar onderarmen. Streel haar borsten en dijen. 

Langzaam kan je met je vingers naar haar vagina toe werken. Dit kan je doen door de binnenkant van haar dijen te strelen en langzaam dichterbij haar schaamlippen te komen. Je maakt het plagend door af en toe een beetje weg te bewegen van haar schaamlippen. Het is belangrijk dat ze naar je smacht en heel graag wilt dat je haar verder verwent. Dan kan je met je vingers over haar schaamlippen bewegen.

Dit kun je beter niet doen:

  • Wees niet te gehaast, houdt het rustig en plagend. Wanneer je haar het gevoel geeft dat je er haast bij hebt, zal ze druk voelen en lukt het in de meeste gevallen ook niet.
  • Penetreer niet meteen met je vingers wanneer je haar schaamlippen streelt, dit kan de volledige opbouw verpesten.

#2 De weg naar beneden

Voel je dat haar vagina nat is en is ze erg opgewonden? Werk dan langzaam je weg naar beneden, schuur zachtjes jouw bovenlichaam langs haar heen. Streel en kus onderweg. 

Voorkom hierbij deze veelgemaakte fout: blijf niet te lang hangen bij haar borsten. 

Wanneer je bent aangekomen bij de vagina, negeer je die nog even. Zo zal ze nog meer naar je smachten. Kus en streel de binnenkant van haar dijen en werk je weg kussend en likkend naar haar vagina. Je kunt ook zachtjes bijten in haar dijbenen. Geef de randen van haar schaamlippen ook nog even aandacht, deze zullen nu opgezwollen en veel gevoeliger zijn. 

Dit kun je beter niet doen:

  • Beter neem je de lakens niet mee over je hoofd, dit wordt namelijk heel erg warm. En het is tenslotte ook niet zo heel erg sexy wanneer je steeds pauzes moet nemen om naar adem moet happen.
  • Bijten is bij de schaamlippen en vagina absoluut niet fijn.

#3 De eerste lik

Het eerste wat je doet is het openen van haar schaamlippen met je vingers. Op deze manier raak je haar gevoelige zones beter.

Nu is het tijd voor het echte werk. De eerste lik doe je met een platte tong en moet langzaam zijn. Bij deze lik is het handig om een zoemend geluid te maken of te kreunen, op deze manier geef je kleine trillingen die door haar vagina gaan. Dit werkt heel erg stimulerend voor haar. De volgende paar likken kun je op deze manier doen. Aan haar reactie zul je merken hoe fijn ze dit vindt. Wanneer ze heel intens reageert en er haast stuiptrekkingen van krijgt, weet je dat ze al erg dichtbij is. Wanneer ze amper een reactie geeft, ben je nog wel even bezig.

#4 Verwen de clitoris

De clitoris kan soms een beetje onvindbaar zijn, omdat het verstopt zit achter haar binnenschaamlippen. Deze zul je in sommige gevallen een beetje moeten zoeken met je tong. De clitoris zal aanvoelen als een bobbel die je niet plat kunt drukken. 

Het beste werkt om de clitoris met je volledige tong te stimuleren. Wees hierbij wel voorzichtig, want bij sommige vrouwen is de clitoris veel gevoeliger en kan het pijn veroorzaken. Test uit hoeveel directe stimulatie haar clitoris kan hebben, let hierbij goed op haar lichamelijke reacties. Verder kan je ook je lippen erbij betrekken en gaan zuigen. 

Sommige vrouwen genieten van snelle bewegingen en hard zuigen, terwijl andere vrouwen dat absoluut niet fijn vinden en liever langzame tongbewegingen hebben. Anderen vrouwen vinden het heel fijn als je zoemt, zodat je voor vibraties zorgt. Of je sneller moet gaan of niet, zal je moeten leren merken aan haar reactie. Kreunt ze heel erg en vraagt ze om meer? Dan weet je zeker dat je harder moet gaan. Doet ze dit niet, maar geniet ze duidelijk wel? Ga dan zo door.

En sommige vrouwen vinden het heel erg stimuleren wanneer je ook de anus tegelijkertijd verwent. Hiervoor kan je het beste je duim gebruiken. Onthoud wel dat je iets heel erg ondeugends en stouts aan het doen bent, bewaar dit dus voor het laatste moment. Niet elke vrouw zal dit waarderen, dit doe je dus alleen wanneer je haar goed genoeg kent.

Lees ook: “Zo moet je anaal vingeren”

#5 Het orgasme

Wanneer je merkt dat ze bijna klaarkomt, moet je juist niet sneller gaan bewegen. Het is belangrijk om dan een constant ritme aan te houden. Wees bovendien niet te gefocust op het klaarkomen, want het kan gebeuren dat ze toch niet klaarkomt. Blijf in dat geval lief, voor vrouwen is het proces immers een heel groot onderdeel van het spel en het gaat er om dat zij erg genoten heeft. Dan komt het misschien de volgende keer wel.

Wanneer ze wel is klaargekomen, dan zal ze je daar onmiddellijk weg willen hebben. De clitoris is op zo een moment erg gevoelig. Nu kan je weer naast je partner gaan liggen en zijn jullie na een momentje rust klaar om een ander liefdesspel te gaan spelen.

Wat als je faalt?

Oh My God Images | Free Vectors, Stock Photos & PSD
Bron: Freepik.com

Wanneer je merkt dat tijdens het proces plots wordt weggeduwd, dan ging er dus iets mis en zit klaarkomen er niet meer in. Blijf in dit geval lief en zie dit vooral als een leermoment, want je deed iets niet goed. Vraag ook niet meteen wat er niet goed ging, maar vraag dit wat later. Op deze manier kom je veel begripvoller over, omdat ze dan meer op haar gemak is en vrijer kan uitleggen wat het probleem was. Zo kun je het de volgende keer beter doen. 

Dit waren de beftips van Christine le Duc, hopelijk helpen deze tips om jou om jezelf meester te maken in de kunst van het beffen. Reacties en opmerkingen zijn altijd welkom!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.