Hoe houden we het leuk in tijden van Corona?

In korte tijd staat ons leven volledig op zijn kop. De dingen die tot een paar maanden geleden zo gewoon leken, zijn dat ineens niet meer. Met vriendinnen naar de bioscoop, samen lekker uit eten of de hele nacht doorhalen in de kroeg; dat zit er even niet meer in. We zitten massaal thuis. Soms in vrijwillige sociale isolatie, soms zelfs in quarantaine wegens onze gezondheid. En dat vele thuiszitten, brengt weer andere zaken met zich mee. Misschien heb je kinderen thuiszitten die je nu zelf moet lesgeven, misschien moet je dat doen onder het thuiswerken. Misschien heb je een vitaal beroep en werk je harder dan ooit. Misschien heb je een partner en zit je de hele dag op elkaars lip. Misschien ben je single en komen de muren op je af. Deze situatie vraagt veel van ons; zowel lichamelijk als mentaal. Zeker ook wat betreft intimiteit. De vraag is hoe houd je het leuk in tijden van Corona?

Ben jij single? Dan staat jouw date-leven nu sowieso op een laag pitje. Tuurlijk; swipen naar links en naar rechts kan nog steeds, maar een echte date zit er nu even niet in. Dat een lichamelijke date nu even niet mogelijk is, is wel heel goed voor je creativiteit. Probeer de mogelijkheden van social media en de huidige techniek. Appen kan sowieso, maar videobellen is nog een stuk spannender. Je kunt ook juist weer old school de telefoon pakken en gewoon bellen. Super verfrissend eigenlijk om alleen elkaars stem te horen en te fantaseren hoe de ander eruit ziet…Leer elkaar kennen door elkaar uitdagende vragen te stellen. Klikt het over de telefoon? Misschien is telefoonflirten dan iets voor jullie. Je hoeft niet gelijk all the way te gaan, maar verleid elkaar met alleen je stem en woorden. Deel je fantasieën met de ander en bouw de spanning op door intieme details met elkaar te delen. Wanneer deze periode dan weer voorbij is, dan is de spanning tussen jullie zo enorm opgebouwd dat de vonken er waarschijnlijk meteen vanaf vliegen! Vergeet in deze stressvolle tijd vooral jezelf niet. Zelfbeminning is een hot topic en niet zonder reden! Liefde voor jezelf is onmisbaar en jezelf verwennen hoort daar absoluut bij. Je kunt een keuze maken uit talloze toys en andere verwenproducten voor zowel mannen als vrouwen dus je hoeft je echt geen moment te vervelen. Ben je een vrouw en wil je iets nieuws proberen? Dan zijn vibrators die werken met luchtdrukgolven echt iets voor jou. Deze nieuwste techniek zorgt voor intense orgasmes die erg lang aanhouden. Op onze website vind je diverse varianten. Ben jij een man en wil je graag met jezelf aan de slag? Kies dan eens voor een masturbatie eitje zoals bijvoorbeeld die van Christine le Duc. Voor een klein prijsje ontdek je nieuwe sensaties die je niet voor mogelijk had gehouden!

Wonen jullie met zijn tweetjes samen? Dan kan het zomaar zo zijn dat je elkaar nu wel achter het behang kan plakken. Geen paniek; zelfs de sterkste relaties staan nu onder hoogspanning in deze vreemde tijden. Stress, onrust en angst zijn geen goede ingrediënten voor intimiteit. Probeer juist de kansen te zien. Jullie hebben nu veel tijd voor elkaar, maak daar optimaal gebruik van! Het is belangrijk om in deze tijd elkaar weer echt te “zien”. Dus trek die joggingbroek uit, doe iets leuks aan en maak jezelf mooi. Je voelt jezelf gelijk een stuk beter wanneer je er verzorgd uitziet en ook je partner zal het zeker waarderen. Wanneer jullie allebei je best hebben gedaan om er weer sexy uit te zien, kan het genieten beginnen. Wees vooral creatief! Verstop bijvoorbeeld lieve briefjes of spannende opdrachten door het huis; bijvoorbeeld de vragen en opdrachten van Truth or Dare. Geef elkaar eens een uitgebreide massage met een heerlijke olie (op www.christineleduc.nl vind je er genoeg!) of ga samen in bad met de nieuwe producten van Shiatsu. Misschien vind je het wel leuk om juist nu te experimenteren met nieuwe dingen. Verdiep je eens in de wondere wereld van BDSM. Dit kun je zo rustig en voorzichtig aanpakken zoals jullie zelf willen. Gebruik eens een blinddoek, handboeien of een klein zweepje….Ontdek nieuwe kanten van elkaar en geniet!

Wanneer je met je gezin veel thuis zit, is het logisch dat de aandacht veelal naar de kinderen zal gaan. Thuis lesgeven, knutselen en kleuren zijn nu niet bepaald libido verhogende activiteiten. Het is ook niet gemakkelijk om overdag sexy time in te lassen met kinderen in de buurt. Zorg dus dat zodra de kinderen op bed liggen, het tijd is voor jullie. Laat die tv en die tablet uit en leg de telefoons opzij. Het is nu tijd voor aandacht voor elkaar. Seks geeft ontspanning en je voelt je simpelweg gelukkiger doordat je bepaalde gelukshormonen aanmaakt zoals endorfine. Je verbrandt er ook nog eens calorieën mee dus je bent ontzettend gezond bezig. Kun je nu toch niet wachten tot de nachtelijke uren? Draag dan allebei overdag sensuele lingerie en laat dit subtiel aan de ander merken door bijvoorbeeld een bh-bandje te laten zien. Raak elkaar gedurende de dag veel aan met subtiele aanrakingen op de armen, rug en schouders. Geef elkaar wat vaker een zoen en kijk elkaar iets dieper dan gebruikelijk in de ogen. Is dit iets te soft voor jullie? Dan kan de dame natuurlijk ook kiezen voor een trileitje op afstandsbediening. Dit eitje (zoals bijvoorbeeld artikelnummer 066575) brengt de dame vaginaal in en de partner krijgt de afstandsbediening. De afstandsbediening stuurt de verschillende vibratiepatronen aan en deze heeft een bereik van ongeveer 10 meter. Ga niet te wild te werk anders is de opwinding niet meer verborgen te houden! Veel plezier!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.