High On Love
Angela Mustone

Hoe High On Love is begonnen

Na een lange carrière bij CalExotics, besloot Canadeese powervrouw Angela Mustone dat het tijd was voor haar eigen project. Voor de Chinese markt ontwikkelde ze Dr Papa, een lijn seksuele wellnessproducten. Toen cannabis legaal werd in sommige delen van Noord America, besloot ze dit toe te voegen aan haar producten. “Ik wilde iets creëren dat het vooroordeel over zowel cannabis als seks zou wegnemen” vertelt Angela. Samen met scheikundigen onderzocht ze hoe cannabis glijmiddel zou kunnen verbeteren: HighOnLove werd een feit!

Vrouwvriendelijk en toegankelijk

Al vanaf het eerste moment wist Angela dat High On Love een vrouwvriendelijk merk moest worden. Andere vergelijkbare merken gebruikten vaak lelijke plastic flessen die goedkoop oogden. High On Love moest juist een chic en luxueus product zijn, dat niet alleen in sekshops verkocht zou worden. Het moest beschikbaar worden voor iedereen.


600x500-contentblock
HighOnLove

Uitdagingen als vrouwelijke ondernemer

De legalisering van cannabis in Noord-Amerika heeft High On Love een sterke boost gegeven, maar dat is zeker niet vanzelf gegaan. Bij het opstarten van een bedrijf is de financiering een eerste uitdaging, maar ook daarna is Angela een aantal ups en downs tegengekomen. Momenteel is retail erg aan het veranderen door COVID-19, waardoor ze meer focust op social media en de webshop: “Het gaat er om dat je je weet aan te passen.”

Volgens Angela zijn er twee dingen nodig om succesvol te worden: vastberadenheid en moed. Het kan soms zenuwslopend zijn om ondernemer te zijn, maar het geeft ook enorm veel energie. Angela’s tip voor andere ambitieuze vrouwen: “Blijf bij je standpunt! Als je zelf niet in je project gelooft, hoe kun je anderen er dan van overtuigen om erin te investeren of het te verkopen?”


Ontdek High On Love

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.