“Goede seks voor iedereen”

Masturberen kan je leren. Op deze pagina vind je alles over waarom je zou masturberen, welke items je hierbij kunnen helpen en waar je dit kan leren. Er rust op masturberen helaas nogsteeds een taboe. Er wordt weinig over gesproken, niet veel over bijgeleerd, laat staan mee geëxperimenteerd. Hoogste tijd om hier eens verder in te duiken.

https://clubleduc.nl/wp-content/uploads/2022/10/24502_C_Masturberen-kan-je-leren1.jpg

Feiten

Uit onderzoek van Christine le Duc blijkt dat 3 op de 10 vrouwen zelden tot nooit een orgasme bereikt. 50% van de vrouwen faked wel eens een orgasme en maar liefst 1 op de 10 faked altijd een orgasme bij seks met een partner. 58% van de vrouwen zou graag makkelijker een orgasme bereiken. Daarnaast heeft 20% van de ondervraagden 1 jaar of langer geen seks gehad, dat aandeel loopt op naar 50%(!) bij singles. Hoogste tijd dus om iets bij te leren over je persoonlijke genot en het recht op plezier in eigen handen te nemen.

https://clubleduc.nl/wp-content/uploads/2022/10/24502_D_masturberen-kan-je-leren2.jpg

Doe het zelf

Je hebt natuurlijk helemaal geen (bed) partner nodig om je behoeftes te vervullen. Dit kan je ook prima zelf. Er zit misschien een beetje een taboe op, maar seks met jezelf is helemaal niet gek. Vibrators en dildo’s zijn echt niet alleen ontworpen als partner speeltjes maar juist om je een beetje te helpen om seks met jezelf leuker en makkelijker te maken.

https://clubleduc.nl/wp-content/uploads/2022/10/24502_E_Delights-Sfeer-v2-masturberen.jpg

Klaar voor een seksspeeltje?

Ontdek de nieuwste collectie Christine le Duc lovetoys. Speciaal voor jou (en/of je partner) hebben we onze mooiste lovetoys samen gebracht zodat de feestdagen extra spannend worden. Geef cadeau of geniet zelf van de leukste ervaringen. Zorg er voor dat jijzelf dichter bij een orgasme kunt komen.

https://clubleduc.nl/wp-content/uploads/2022/10/24502_D_masturberen_kan_je_leren_workshop.jpg

Leren masturberen

Maar als je nu echt niet weet hoe je jezelf kunt’ bevredigen, maak dan kennis met Christine le duc’s nieuwste workshop “masturberen kun je leren”. In deze workshop hebben we ingezoomd op hoe vrouwen meer genot kunnen ervaren én hun eigen genot beter leren kennen. Leer jezelf kennen, kom erachter wat voor jou werkt en wat niet. Het is belangrijk om dit soort dingen over jezelf te weten, om zo meer plezier te beleven aan je seksleven en ook aan je eventuele partner kan laten weten wat je lekker vindt. Nieuwsgierig geworden? schrijf je in en leer masturberen

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.