Erotisch verhaal – ‘Ik neem de controle’ deel 2

erotisch verhaal

Ben je lekker warmgedraaid..? Vandaag hebben we het tweede deel van de spannende verhalenreeks Ik neem de controle voor je klaarstaan, geschreven door Linda. In het tweede deel van het erotisch verhaal lees je hoe Cindy haar grenzen verlegt en spannende, nieuwe sensaties opzoekt.


Ik word wakker van het geluid van mijn espressomachine. Verward kijk ik om me heen, maar opeens besef ik me: ik ben niet alleen. Ik heb vannacht geslapen met iemand die ik heb leren kennen op Tinder. Snel trek ik een broek en top aan en loop op blote voeten naar de keuken…

We zijn een match!

Gisteravond zat ik een beetje doelloos op Tinder te swipen. Sinds mijn kus met Renate vorig weekend ben ik nieuwsgierig geworden. Naar vrouwen. En dus swipete ik naar rechts, toen Sandra met haar vrolijke blik en mooie blonde haar voorbij kwam op Tinder. “Ik heb nog nooit met een vrouw gedatet,” stuur ik haar direct. “Laat me raden: pas gescheiden zeker?” is haar reactie. “Oeps… guilty as charged,” typ ik. Ik denk even na voor ik het verstuur en besluit de stoute schoenen aan te trekken. “We kunnen eindeloos chatten, maar je kunt ook langskomen voor een glas wijn?” voeg ik er aan toe. Het duurt een paar minuten voor ze reageert, maar dan staat er: “Stuur je adres maar.”

Dit is mijn eerste Tinderdate

Ze begroet me met een omhelzing en een kus op mijn wang. Dit is mijn eerste Tinderdate en het valt me op dat ze veel kleiner is dan ik had verwacht. Haar haar is ook langer dan op de foto’s. Een beetje awkward zwaai ik met mijn arm richting de gang: “Kom binnen.” Ze lacht naar me – weer die stralende lach die ik ook op haar profielfoto zag. Gewapend met twee glazen en een fles wijn die ik mee gris uit de keuken, volg ik haar. Ik voel me opgelaten als ik naast haar ga zitten op mijn tweezitsbank, maar besluit alle schaamte van me af te zetten. Een flinke slok wijn helpt daarbij. “Het is ook mijn eerste Tinderdate,” zeg ik om verder te gaan waar we gebleven waren in de chat. “Maak je daar maar geen zorgen om,” zegt Sandra, terwijl ze haar glas op de tafel zet en het mijne ook uit mijn hand pakt. Ze komt steeds dichterbij en ik slik.

Ik kan niet wachten om haar borsten te zien

Haar hand brandt tegen mijn wang en ze trekt mijn gezicht dichtbij. Een gulzige kus volgt, waarbij het me weer opvalt hoe zacht de lippen van een vrouw zijn. Ze laat er geen gras over groeien. In één simpele beweging trekt ze me naar voren en lig ik bovenop haar. “Kus mijn nek,” zegt ze. Ik word opgewonden van haar dominante gedrag. Mijn lippen volgen haar vormen. Haar slanke hals, haar sleutelbeen en steeds een stukje verder naar beneden. Zo ver ben ik nog nooit gegaan en ik kan opeens niet wachten om haar borsten te zien. Ik duw haar shirt omhoog en onthul een zwarte kanten bh. Ze helpt om hem uit te trekken en nestelt zich dan weer in het kussen van de bank. Haar borsten zijn… perfect. Stevig, rond, haar tepels vragen erom om gekust te worden. Ik neem er één in mijn mond en zuig er zachtjes op. Ze kreunt en knikt me bemoedigend toe. “Ga door.” Met mijn hand wrijf ik over haar andere borst. Ik heb misschien weinig ervaring, maar ik weet wel wat ik zelf lekker vindt.

Zo te horen heb ik het juiste plekje te pakken

“Verder naar beneden,” commandeert Sandra me na een tijdje. Ze knoopt haar jeans open en onthult een rood slipje, dat ze tegelijk met haar broek afstroopt. Ik volg haar lichaam met mijn handen en druk kusjes op haar buik, liezen en bovenbenen. En dan is het moment daar: het moment waar ik over heb gedroomd sinds ik werd gekust door Renate. Ik laat mijn vingers door haar natte schaamlippen glijden. Breng mijn mond dichterbij en lik mijn lippen. Dan spreid ik haar schaamlippen een beetje en zie haar clitoris. Ik kus hem. Lik hem zachtjes. En dan draai ik rondjes met mijn tong. Zo te horen heb ik het juiste plekje gevonden. Ik lik mijn lippen nog een keer en geniet van Sandra’s smaak. Ze drukt haar heupen richting mijn gezicht, meer aanmoediging heb ik niet nodig.

Mijn tong ontdekt haar hele lichaam

Ik lik haar gulzig, overal waar mijn tong maar kan komen. Elke centimeter wil ik proeven. “Is dit oké?” vraag ik voordat met één vinger bij haar naar binnendring. Als reactie kreunt ze nog een beetje harder dan eerst. Voorzichtig breng ik een tweede vinger naar binnen. Ze is zo nat en al leunend op mijn knieën voel ik dat ik dat ook ben. Het zicht op Sandra met haar sexy, naakte lichaam en haar gekreun zorgen ervoor dat het heftig klopt tussen mijn benen. Ik kan niet wachten om haar te laten komen. Terwijl ik harder zuig op haar clitoris, grijpt ze mijn haren beet en drukt mijn gezicht nog dichter tegen haar aan. Ik til haar billen tegen me aan terwijl ik lik, zuig en kus. Net als ik er geen vertrouwen meer in heb gaat ze harder en harder kreunen. “Ga door, nog even,” zucht ze. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Pas als ze is gekomen opent ze haar ogen weer. Ze kijkt me aan alsof ze nog midden in de roes zit en lacht naar me. “Nu is het jouw beurt.”


Lees het volgende deel

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.