Erotisch verhaal – ‘Goed voornemen’

erotisch verhaal

Willemijn doet gewoonlijk niet aan goede voornemens, maar dit jaar is anders. 2023 staat volledig in het teken van nieuwe ervaringen en het ontdekken van haar seksualiteit. Haar eerste goede voornemen begint niet met één, maar twee nieuwe bedpartners. Lees dit erotisch verhaal en ontdek wat voor spannends haar te wachten staat.

Hoewel Tante Ria’s eindeloze vragen over Willemijns liefdesleven haar normaal gesproken niks deden, waren ze tijdens het laatste kerstdiner best wel… nou ja, vreselijk. Willemijn wist dat ze dit jaar heel anders zou gaan aanpakken. Het was tenslotte januari, dé tijd voor een nieuwe start. Een schone lei en goede voornemens! Eigenlijk deed ze daar niet meer aan, maar… spicy voornemens had ze nog nooit gehad. En geen partner die haar ervan zou weerhouden om toch eens haar geheime fantasieën na te jagen.

De kennismaking

Het plan was simpel. Opnieuw dating apps downloaden op haar telefoon, maar gebruiken met een iets andere insteek. Niet met als doel om een relatie te krijgen, maar om haarzelf te verzadigen op een manier waarop nog niet eerder gelukt was. Niet in de laatste paar jaar in ieder geval. Dit zou Willemijns jaar worden. Haar eerste goede voornemen? Een trio. Al wilde Willemijn stiekem wel verschillende partners proberen. Zijzelf en twee mannen of twee vrouwen erbij? Of juist een man en een vrouw? Niks werd van tafel geveegd!

Via via kwam Willemijn in contact met een koppel dat nog een tweede vrouw erbij zocht voor een spannend avondje. Vrienden van vrienden die iemand kenden, weet je wel? Na een korte kennismaking over de telefoon en wat appjes heen en weer, planden ze een date met z’n drieën. Drankjes doen om elkaar wat beter te leren kennen, en te ontdekken of ze een goede match zouden zijn. En hoe! Het moment dat ze binnenkwam was het gezellig.

Eduard was een zakenman, vaak op reis. Soms ging Paloma mee, soms ook niet. Haar werk was flexibel met thuiswerken en dan kon ook prima aan de andere kant van de wereld. De manier waarop Eduard naar Paloma keek, daar kreeg Willemijn het warm van. Ooit had haar ex ook zo naar haar gekeken, maar dat was ver in het verleden. En niet iets waar ze graag aan terugdacht. Eduard en Paloma lieten Willemijn tijdens de kennismaking nooit voelen als het vijfde wiel aan de wagen. Alsof drie vrienden bij elkaar waren.

Beiden waren bloedmooi. Het was geen verrassing dat ze elkaar hadden gevonden. Paloma was een prachtige brunette, met donkere ogen die Willemijn onder haar volle wimpers door bestudeerden. Ze was elegant in hoe ze bewoog. Bijvoorbeeld als ze haar hand kort op de knie van Willemijn legde, of het glas naar haar donkerrode lippen bracht.

Hoe zouden die lippen voelen..?

Terwijl Paloma en Willemijn ongeveer dezelfde gemiddelde lengte waren, stak Eduard een kop boven hen uit. Donker haar, een getrimde baard en heerlijke, groene ogen. Eduard was afgetraind, had een kaaklijn waar je u tegen kon zeggen. Hij zat nonchalant op de kruk tegen de bar aan, één van zijn benen altijd dichtbij genoeg dat Willemijns been erlangs wreef.

Paloma aan haar andere kant, had ook de volledige aandacht gefocust op haar. “Ik kan voor ons beiden spreken dat we je heel graag bij ons thuis uitnodigen,” zei Eduard na het derde drankje met een glimlach op zijn gezicht. Hij deelde een intieme blik met Paloma en Willemijn ontmoette de zijne met een knipoog. “Hoe sta jij erin?”

Willemijn twijfelde geen moment toen ze antwoordde: “Het lijkt mij ook erg leuk.” Nervositeit dwarrelde door haar onderbuik, maar ook meer dan dat. Anticipatie om opnieuw tussen dit koppel te zitten, maar waar haar dorst écht gelest werd.

“Sta je open voor een aantal-“ Paloma zocht het woord terwijl ze de ijsblokjes in haar glas liet ronddraaien. “… suggesties om het iets spannender te maken?”

Voorbereidend voorspel

Op de dag van de date en na de langste douchesessie ooit, trok Willemijn ietwat nerveus het lingeriesetje aan dat Eduard en Paloma bij een ophaalpunt dichtbij haar huis hadden laten bezorgen. Ze had nog nooit een open slipje gedragen en met wat gefriemel en gefrutsel hees ze zichzelf in de jarretels en stockings. Als ze dit aan haar vriend had voorgesteld, had hij haar uitgelachen. Maar Willemijn bekeek zichzelf in de spiegel en voelde zich… sexy. Mooi. Niks aan haar lichaam voelde vervelend. Het was perfect zoals ze was. Ze knipperde tranen weg, glimlachte en keek naar het doosje op haar bed. Een tweede suggestie die ze mee hadden gestuurd. Alleen als ze daar comfortabel mee was.

Ze pakte het doosje en haalde het vibrerende eitje eruit. Geen afstandsbediening. Al verbonden met een app op een telefoon aan de andere kant van de stad. Ze drukte het eitje aan, pakte wat glijmiddel en bracht het eitje langzaam bij haarzelf in. Al licht opgewonden van de anticipatie en door zich zó sexy aan te kleden. Ze checkte de tijd op haar telefoon nadat ze haar handen had gewassen. De instructie luidde als volgt: voor zeven uur het eitje inbrengen. Het was nu tien voor zeven. En de date was om acht. Ze trok haar strakke, zwarte jurkje aan, ging op het bed zitten en trok de hoge hakken aan die al jaren in de kast aan het verstoffen waren. Ze deed een laatste check in de spiegel en liet haar handen langs haar zijde glijden om de laatste kreukel uit de jurk te halen. Afzeggen was geen optie, maar god, wat was ze zenuwachtig.

Bijna tijd om te vertrekken. Wat was dit spannend…

De eerste trilling kwam als een verrassing. Ze slaakte een kreet en kneep haar benen tegen elkaar terwijl ze haar hand tegen de muur aanzette. “Holy shit,” mompelde ze toen de trilling stopte. Een notificatie verscheen op haar scherm. Een bericht van Paloma met slechts de vraag: “Werkt die?” Willemijn pakte met trillende handen haar telefoon en appte een “ja” terug. Haar telefoon glipte bijna uit haar handen toen het eitje weer begon. De trillingen waren fantastisch, maar ze wist nu al dat ze hier niet van ging klaarkomen. En het koppel had specifiek gezegd dat ze zich niet mocht aanraken, zodra het eitje zat.

Met moeite wist ze haar jas en handtas bij elkaar te rapen en een kreun ontsnapte uit haar mond toen de trillingen heftiger werden. Het was een kwartiertje fietsen en ze wist nu al dat ze compleet opgehitst bij hun voor de deur stond straks. Precies hoe zij het wilden.

De date

De hele fietstocht was een marteling. Ze was niet de enige op de weg en het was niet verstandig om luidkeels te kreunen. De patronen en trillingen werden heftiger naarmate de klok dichter bij acht uur kwam. Terwijl Willemijns orgasme uitbleef. Ze stapte af voor een groot appartementencomplex en staarde voor een goede minuut naar hoe luxe het oogde. “Jezus,” fluisterde ze en zette haar fiets op slot bij een kleine fietsenstalling. Ze belde aan en de deur werd automatisch voor haar opengedaan na een vrolijke: “Hey, twaalfde verdieping!” Voordat Willemijn iets terug kon zeggen, was de verbinding al verbroken.

Willemijn liep naar de liften toe. Het rook hier nieuw en schoon. Alsof het gebouw hier gisteren was neergezet en mensen pas net in waren getrokken. Het was steriel. Voelde niet alsof het werd geleefd. Dat was een heel contrast met haar vorige appartement waar de vuilniszakken dagen in de hoeken werden verstopt tot er eindelijk iemand – meestal Willemijn zelf – deze oppakte en wegbracht. Ze stapte de lift in en zag haar blozende gezicht in de spiegel. Een kreun ontsnapte uit haar mond. De trillingen waren intens. Zwaar ademhalend leunde ze tegen de achterkant van de lift aan, met haar handen achter haar billen, zodat ze zichzelf niet kon aanraken. De liftdeuren schoven open en ze liep met weke benen richting hun appartement. En belde aan. De zenuwen gierden nu door haar lijf. Haar hart bonsde tegen haar borstkas aan en hing half in haar keel, tot het punt dat ze bijna een beetje misselijk werd. Maar toen ging de deur open.

Die warme glimlach van Paloma, die deed wonderen.

“Welkom, kom binnen,” Paloma stapte opzij zodat Willemijn naar binnen kon stappen. De deur viel dicht. “Kan ik je jas aannemen?” Willemijn knikte en knoopte haar jas los. Voordat ze hem zelf van haar schouders kon laten glijden, had Paloma haar handen al op haar schouders, nam de jas over en hing hem aan de kapstok. Paloma nam Willemijns hand vast en slechts deze aanraking zette Willemijn al in vuur en vlam. “Wijntje?” Hier zei Willemijn geen nee tegen. Alles om iets van die spanning de kop in te drukken. Maar het kwam er niet van. Ze kon slechts een blik werpen op het appartement, voordat de trillingen sterker dan ooit terugkwamen. Willemijn kneep in Paloma’s hand en haar blik ontmoette die van Eduard door de open deur naar de slaapkamer. Hij lag nonchalant in slechts een flanellen pyjamabroek op het bed, met zijn telefoon in zijn grote handen en een speelse blik op zijn gezicht. Zijn ogen vonkelden. Zijn broek begon strak te staan.

Er was geen tijd voor wijn. Paloma’s handen raakten Willemijns schouders aan, streelden haar rug en Willemijn leunde naar haar aanraking toe. Haar ogen wilden dicht vallen. Ze wilde opgaan. Ze had geen idee dat ze zo’n huidhonger had. Paloma pakte de rits tussen haar vingers en langzaam, zo langzaam trok ze die naar beneden. Willemijn keek over haar schouder en Paloma greep met haar andere hand Willemijns heup vast. Het patroon veranderde en Willemijn kreunde. Paloma drukte haar lichaam tegen zich aan en zette haar lippen in Willemijns nek. Willemijn kantelde haar hoofd zodat ze er beter bij kon en ontmoette de ogen van Eduard, die opstond van het bed en voor haar kwam staan. Willemijn wist niet hoe ze het deden, maar woordeloos communiceerden ze met elkaar. En het jurkje van Willemijn lag niet veel later op de grond.

“Oh, heel goed,” gromde Eduard die zijn handen op Willemijns heupen legde en haar lingerie aanschouwde. “Nog beter dan gedacht.” Hij streelde haar zij en kroop hoger en hoger tot zijn vingers de onderkant van haar borsten aanraakten. Paloma nam Willemijns oorlel in haar mond en zoog, en trok Willemijn dichter tegen zich aan. Het eitje trilde in hetzelfde patroon door en Willemijn legde haar hoofd op Paloma’s schouder.

Waarom heb ik zolang gewacht..? Ik wil dit.

“Je bent heerlijk,” fluisterde Paloma in haar oor. Haar warme adem gaf Willemijn kippenvel. Eduard stapte dichterbij en drukte Willemijn tussen beide lichamen in. Ze kon zijn erectie tegen haar been aan voelen. Ze kon toch best even-

Eduard pakte haar hand, die bijna de bobbel in zijn broek had bereikt, en grijnsde. “Nog niet, Willemijn,” zei hij zachtjes. Eén van zijn handen omringde haar linkerborst en door het kant heen streelde hij in luie cirkels haar tepel. “Je bent in goede handen.” Hij greep haar borst stevig vast en begon te masseren. Willemijn kreunde en duwde haar heupen naar voren. Voor frictie. Voor iets. “En je hoeft je nergens zorgen over te maken.” Met zijn andere hand bevrijdde hij haar rechterborst en boog naar voren om de tepel in zijn mond te nemen. Hij zoog, likte, kuste. Ondertussen gleed Paloma’s hand naar voren en vond het gevoeligste plekje van allemaal.

Willemijn wist niet waar ze het zoeken moest. Het was maar goed dat ze tussen hun twee lichamen geklemd stond, want anders was ze allang door haar knieën gezakt van genot. Haar gekreun en hun twee zware ademhalingen vulden de slaapkamer terwijl op de achtergrond zacht muziek draaide. Paloma vond het uiteinde van het vibratie eitje, gaf een korte waarschuwing nadat ze haar lippen uit Willemijns nek had gehaald en trok heel langzaam het trillende eitje uit Willemijn. Paloma stapte weg en liep naar het bed waar ze het eitje uitzette. Eduard haalde zijn aandacht weg bij Willemijns borsten en gleed zijn handen naar haar billen, die hij zo stevig vastgreep dat ze een gilletje slaakte. Zijn hongerige grijns was het laatste dat ze zag voordat hij haar diep zoende. Zonder haar mond los te laten, tilde hij haar op en legde hij haar op het bed neer.

“Ik wil jullie ook verwennen,” hijgde Willemijn het moment dat ze naar adem hapte. “Verwen mij dan,” zei Paloma hees, die achter Willemijn op bed was gekropen. Naakt was ze nog mooier. Volle borsten, niet groot, maar stevig. Stijve tepels en een navelpiercing. Zonder schaamte spreidde Paloma haar benen voor Willemijn, die haar lippen aflikte. Ze draaide zich op haar buik en kroop tussen Paloma’s benen. Ze wist hoe ze het zelf lekker vond, maar had nog nooit een andere vrouw gebeft. Ze kuste haar dijen, haar onderbuik, alles behalve het uiteindelijke doel.

Ze zou Paloma gek maken van opwinding.

Eduard greep Willemijn bij de heupen en trok ze omhoog. Hij klom achter haar op het bed, deed een condoom om en al gauw voelde Willemijn zijn lid op haar bil. Zijn vingers glipten bij haar naar binnen. Willemijn verwende Paloma intussen met haar tong, die harder en harder begon te kreunen. Ze probeerde zich te concentreren, maar Eduards vingers verlieten haar en ze voelde zijn penis tegen haar aandrukken. Langzaam gleed hij bij haar naar binnen. Ze was al zo nat van het vibratie eitje, dat glijmiddel niet eens meer nodig was. Ze kreunde lang. Paloma greep Willemijns haar vast en drukte haar steviger tegen zich aan. Tot ze schreeuwde dat ze kwam. Willemijn voelde de pulsaties door Paloma heen golven terwijl zij tegen haar gezicht reed.

Met een geile blik kroop Paloma onder Willemijn vandaan en stapte naar het nachtkastje, waar ze het eitje neer had gezet. Willemijn greep intussen het dekbed vast. Eduard nam haar zo tergend langzaam. Hijgend. Complimentjes gevend hoe goed ze voelde. Zijn handen op haar heupen. Hij gleed uit haar en Paloma haalde een wand vibrator uit het nachtkastje. Willemijn had niet de kracht om overeind te komen tot hij zei- nee, meer beval: “Kom zitten.” Hij was op de rand van het bed gaan zitten en wees naar de plek tussen zijn benen.

Willemijn twijfelde voor geen seconde.

Ze kroop van het bed af en kwam tussen zijn benen staan. Hij nam haar bij de heupen en draaide haar om, hielp haar op schoot en schoof opnieuw in haar. Willemijn legde haar benen over de zijne heen en vond het ritme dat hij aannam. Willemijn hoorde de vibrator, voordat ze Paloma om hun heen zag lopen. Zonder waarschuwing drukte Paloma de vibrator tegen Willemijns clit aan. Ze schreeuwde het uit, maar als ze naar achteren wilde, hield Eduard haar tegen. Paloma speelde afwisselend met haar eigen tepels en clitoris tot ze weer kreunend klaarkwam. Willemijn voelde haar eigen orgasme opkomen. “Oh god, ik kom!” riep ze uit en het orgasme overviel haar. Heftig. Intens. Nog nooit was ze zo goed klaargekomen. Ze wist niet eens dat dit mogelijk was. Eduard beet in haar nek en kreunde toen ook zijn orgasme door zijn lichaam heenging.

Paloma hielp Willemijn van Eduard af en zei: “Eerst een wijntje. Dan ronde twee.”

Een uitnodiging

Nog hijgend en nagenietend na meer rondes dan Willemijn ooit had kunnen voorstellen, praatten ze wat na over een mogelijke tweede date. Paloma draaide zich om, drukte zich tegen haar aan en cirkelde een vinger rond Willemijns tepel. “Doe je dit vaker?” vroeg ze met een nieuwsgierige blik. Willemijn schudde haar hoofd en vertelde dat ze spicy voornemens had voor 2023. Paloma en Eduard wisselden weer één van hun blikken uit en Paloma kreeg een prachtige glimlach op haar gezicht. “Zoals?” Willemijn noemde een aantal voornemens en vroeg zich af of zij dit wilden gaan doen voor een volgende date. Ze werd direct weer warm van binnen. Eduard liet zijn lippen langs Willemijns schouder glijden en vroeg vervolgens: “Zou je een exclusief seksfeestje aan je lijstje willen toevoegen?”

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

JH
januari 7, 2023 8:33 am

👍👍👍🥰🥰🥰😜😜😋

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.