Erotisch verhaal – Een zalige skivakantie

erotische verhalen

Elk jaar viert Sanne kerst in de sneeuw. Als sinds ze zich kan herinneren vliegt ze over de pistes in Oostenrijk met de feestdagen. Vroeger waren dit uiteraard vakanties met de familie. Toen ze ouder was ging ze alleen met haar partner. Maar sinds haar relatie over is, gaat Sanne alleen, en als gelukkige vrijgezel komt ze al 5 jaar naar hetzelfde hotel. Dit jaar gebeurt er echter iets wat nog niet eerder is gebeurd…

How can I help you?

Ze houdt van een opgeruimde kamer en wil graag alles op orde hebben. Ze legt haar telefoon, paspoort en portemonnee altijd op de zelfde plek op het nachtkastje. Alleen… Kan ze nu haar portemonnee niet vinden. Na een haastige en ietwat paniekerige zoektocht door de kamer, concludeert ze dat haar portemonnee beneden bij de receptie moet liggen. Ze pakt de telefoon die naast het bed staat en drukt het nummer van de receptie in. In haar beste Duits legt ze haar situatie uit. De man aan de andere kant van de lijn lacht, waarschijnlijk om haar Duits, en zegt dat hij iemand naar boven stuurt om de portemonnee te brengen.

Een paar minuten later wordt er op haar deur geklopt. Sanne opent de deur en kijkt in de mooiste groene ogen die ze ooit gezien heeft. Ze is even van slag en vergeet helemaal waarom deze man voor haar deur staat. “How can I help you?” vraagt ze. De man die voor haar staat lacht, en in het Nederlands met een klein Duits accent zegt hij. “Ik kom jou helpen.” En hij steekt zijn hand uit met de paarse portemonnee van Sanne erin. “Dat is ook zo. Sorry, ik was even in de war door je prachtige ogen.” De man voor haar lacht en zijn ogen beginnen te stralen. “Dank u wel, mevrouw.” Voor ze wat kan zeggen heeft hij zich alweer omgedraaid en loopt de gang door.

“Ik was in de war door je prachtige ogen.”

Warm en rozig

Sanne besluit een warm bad te nemen. Dat is het fijne van alleen op vakantie, ze kan volledig haar eigen plan trekken. Zodra het bad volgelopen is, laat ze er wat olie in druppelen voordat ze er langzaam in glijdt. Het warme water en de geur van de vanilleolie winden haar op. Ze sluit haar ogen en fantaseert over de mooie man die net voor haar deur stond. Dan opent ze haar ogen om te kijken of ze de douchekop van de muur kan pakken. Dat kan. Met de warme, stevige stralen van de douchekop masseert ze onder water haar gevoeligste plekjes terwijl haar gedachten weer afdwalen naar de man van net.

Na een stomende sessie in bad, stapt Sanne verhit en met rode wangen de badkamer uit. Ze heeft een handdoek omgeslagen en staat voor de kast te bedenken wat ze aan zal trekken voor haar eerste diner in het hotel. Ze kijkt naar het sexy rode setje en de strakke zwarte jurk met lange mouwen die voor haar liggen. Dan bekijkt ze de thermo onderbroek, zwarte spijkerbroek en de alpaca wollen trui die ernaast liggen… Ze kiest voor dat laatste setje.

“Ze pakt de douchekop en haar gedachten dwalen af naar de mooie man van net…”

Niet veel later zit ze zonder make-up, in haar wollen trui te genieten van een goed glas wijn en een heerlijke stoofschotel. De ober komt naar haar tafel om te vragen of alles naar wens is en dat zijn dienst erop zit, dus dat zijn collega het zal overnemen. Met volle mond knikt Sanne vriendelijk. Zonder er verder aandacht aan te schenken gaat ze verder met het heerlijke bord eten dat voor haar op tafel staat tot ze voelt dat er iemand naast haar staat.
Het is die knappe man die eerder vandaag voor haar deur stond. Hij heeft een fles wijn in zijn hand en zonder woorden, maar heel duidelijk gebaart hij of hij haar moet bijschenken. Weer met haar mond vol, knikt ze vriendelijk.

“Mag ik de rekening en je naam?”

Ze is niet bang om een eerste move te maken, maar voordat ze hem wil vragen naar zijn naam, is hij alweer bij de volgende tafel. Als ze na een tijdje om de rekening vraagt, weet ze dat ze snel moet zijn dus ze laat er geen gras over groeien. “Mag ik de rekening en weten wat je naam is?”
Duidelijk verrast, reageert de ober met een brede glimlach en diezelfde stralende ogen van eerder. “Ik ben Manuel, en ik zal u de rekening brengen”.
Als hij de rekening brengt vraagt hij: “En wat is uw naam?”
“Ik ben Sanne, en je mag wel je zeggen. Zeg, Manuel… Hoe oud ben jij eigenlijk?”
“Ik ben 25 mevrouw, waarom wilt u dat weten?”
“Je.”
“Sorry, waarom wil jè dat weten?”
Glimlachend bekijkt Sanne Manuel van top tot teen. Ze is zelf 36, dus 25 moet kunnen, toch?
“Gewoon,” zegt ze onschuldig. “Heb je een vriendin?”
Het is duidelijk dat Manuel haar ook wel ziet zitten en dat hij geniet van dit gesprek. Hij komt dichterbij staan en leunt nonchalant met zijn armen op de tafel.
“Nee. Ik ben sinds een tijdje weer vrijgezel, gelukkig.”
“Hmm, oké,” mompelt Sanne terwijl ze expres extra bedenkelijk kijkt… “Goed om te weten.”
“Jij?”
“Ik ben al een lange tijd vrijgezel, gelukkig.”
“Hmmm, goed om te weten Sanne van kamer 46,” knipoogt Manuel voor hij zich abrupt omdraait en terug de keuken in loopt.

Sanne voelt zich net zoals toen ze uit het bad kwam. Warm, rozig, met rode wangetjes. Ze blijft nog even in het restaurant zitten in de hoop dat Manuel terug komt, maar dat doet hij niet. Dus een beetje teleurgesteld loopt ze naar haar kamer. Daar ploft ze op het bed neer met haar iPad.

Eén blik is genoeg

Ze scrollt minuten door de Netflix lijst met romantische kerstfilms als er op de deur wordt geklopt en ze een kriebel in haar buik voelt. Ze grist iets uit haar tas en verstopt het onder haar kussen voor ze naar de deur loopt.

Daar staat Manuel. Hij draagt zijn werkkleding niet meer, maar gewoon een simpele jeans en een T-shirt.
Eén blik is genoeg en Sanne begeleidt hem de hotelkamer in, trekt zijn T-shirt over zijn hoofd en gooit hem op het bed. Langzaam trekt ze haar broek uit en heeft even heel erg spijt dat ze het sexy rode slipje niet aan heeft getrokken. Terwijl ze daar in haar grote roze thermo onderbroek en alpaca trui staat moet ze een beetje om zichzelf lachen. Manuel ook. Hij pakt haar arm en trekt haar op zich.

“Ze trekt hem de kamer in.”

“Leuke trui,” lacht hij. “Je bent schattig.”
Daar ligt ze dan, op haar 36e, in bed met een wildvreemde jongen van 25… en hij noemt haar schattig.

“Ik zal je laten zien hoe ‘schattig’ ik ben,” gromt Sanne voor ze zijn broek in een ruk naar beneden trekt. Ze ziet zijn stijve door zijn boxershort. Ze wrijft over zijn stijve heen terwijl ze zijn borst kust, likt en zachtjes bijt. Manuel kreunt om meer, maar dat geeft ze nog niet.
Manuel trekt haar trui uit en wil haar borsten vastpakken, maar Sanne slaat zijn handen weg. “Nog niet,” fluistert ze terwijl ze hem kust. Ze daalt weer af naar beneden en trekt eindelijk zijn boxer uit. Ze trekt hem af terwijl ze met haar tong rondjes draait om zijn eikel. Terwijl hij smeekt om meer geeft ze hem eindelijk waar hij zo naar verlangt. Ze neemt zijn harde volledig in haar mond en kreunt als hij haar volledig vult. Na een paar minuten voelt ze zijn eikel harder worden en hij pakt plotseling haar hoofd vast. “Shit, je moet echt stoppen anders houd ik het niet meer. Jezus wat doe jij dit lekker.” Tevreden gaat Sanne naast hem liggen. Ze weet dat ze goed kan pijpen en dit is weer een fijne bevestiging.

Wat een man…

Manuel kruipt op haar. Hij kust haar nek en hijgt in haar oor. Hij trekt stevig aan haar haar zodat hij beter bij haar hals kan en vraagt of het oké is. Natuurlijk zegt ze ja. Het is heerlijk. Hij schuift haar grote roze thermo-onderbroek opzij en glijdt met zijn vingers bij haar naar binnen. “Sorry voor mijn onderbroek,” lacht Sanne terwijl ze hem een snelle kus op zijn lippen geeft.
“Je onderbroek is prachtig, net zoals jij,” lacht Manuel terug. Zo zeker als Sanne is over haar orale kunsten, zo zeker is Manuel van zijn handwerk. Deze jongen weet wat hij doet! Het duurt niet lang voor Sanne een orgasme op voelt komen, maar daar heeft ze nog helemaal geen zin in. Want zodra zij is klaargekomen is de hele spanning weg en hoeft de seks van haar ook niet meer. En dat zou zonde zijn want ze wil Manuel diep in haar voelen.

Sanne duwt hem op zijn rug en wil boven op hem gaan zitten. “Wacht even!” Zegt Manuel. “Heb je condooms?”
“Natuurlijk!” Sanne grijpt een condoom onder het kussen vandaan en knipoogt: “Een goede meid is voorbereid. Ik hoopte al dat je langs zou komen.” Manuel grijnst.

“Sorry voor mijn onderbroek.”

Terwijl Manuel het condoom om doet, likt zij zijn liezen en ballen. Zo is het condoom omdoen geen mood killer, maar gewoon onderdeel van hun sexy spel. Als zijn condoom om is wacht ze geen seconde en ze laat zichzelf op hem glijden. Door het sexy voorspel is ze erg nat dus hij glijdt zo naar binnen. Hij grijpt haar stevig vast met zijn warme, grote handen. Hij helpt haar op en neer bewegen, maar laat haar het tempo bepalen. Haar haren dansen, haar borsten schudden. Hij geniet van het heerlijke uitzicht.

Sanne wil eigenlijk haar ogen dichtdoen om nog meer van het gevoel te genieten, maar ze kan haar ogen niet van Manuel afhouden. Zijn groene ogen, zijn volle lippen waar hij op bijt terwijl hij haar indringend aankijkt. Zijn zwarte, halflange haren en het moedervlekje op zijn wang, zijn atletische borst met een klein beetje borsthaar. Wat een man…

Merry f*cking Christmas

Dan pakt hij haar stevig vast en terwijl hij nog in haar zit, tilt hij haar op en legt haar op haar rug zodat hij bovenop zit. Hij pakt haar benen van het bed en legt ze in zijn nek. Allebei aan de rechterkant. Terwijl hij haar voeten masseert, penetreert hij haar stevig, diep en ritmisch. Dit heeft Sanne nog niet eerder gehad, maar de voetmassage maakt de seks nóg intenser!
Dan opent hij haar benen en houdt ze ver uit elkaar vast. Hij begint harder en harder te stoten en de uitdrukking op zijn gezicht wordt steeds ernstiger. Hij fronst zijn donkere wenkbrauwen nog meer en begint harder te hijgen. “Sanne, ik houd het niet langer,” kreunt hij zwaar.
Sanne reageert hierop door met haar hand naar haar clitoris te glijden. Terwijl ze er met twee vingers snelle rondjes omdraait, pakt ze met haar andere hand een borst vast en rolt haar tepel tussen duim en wijsvinger. “Ik ga ook komen!” roept ze.

Het geile aanzicht van Sanne die met zichzelf speelt zorgt ervoor dat Manuel zich echt niet meer kan inhouden. Als hij komt, laat ook Sanne zich gaan en net na hem komt ook zij heerlijk klaar. Manuel kust haar voorhoofd.

“Holy fuck,” kreunt Sanne.
“Merry f*cking Christmas,” hijgt Manuel.

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.