Erotisch verhaal – Een kleurrijke valentijnsdate

erotisch verhaal

Hoewel Valentijnsdag voor ons al voorbij is, hebben Tom en Milou nog een spannende Valentijnsdate op de planning staan. In dit erotisch verhaal channelen Tom en Milou hun innerlijke Leonardo di Caprio en Kate Winslet en creëren een kleurrijke en passionele avond…

De laatste schilderles

“…en met je penseel kun je nu het canvas nieuw leven inblazen…”

Ik kijk Tom aan, mijn lippen op elkaar geperst om niet in lachen uit te barsten. Mijn penseel, dat ik net in de diepste blauwe kleur verf heb gedipt, hou ik onhandig tussen mijn vingers. Tom lijkt op het eerste gezicht serieus. De les in zich op te nemen. Zijn trillende mondhoek en sprankelende bruine ogen verraden hem. Hij werpt een korte blik naar mij toe, ziet hoe ik mijn slappe lach wanhopig in hou en een grijns komt tevoorschijn. De grijns die mij na twee jaar nog steeds week van binnen maakt.

De grijns verdwijnt en hij gebaart subtiel met een ernstige uitdrukking dat ik op moet letten. Ik adem diep in en vestig mijn aandacht opnieuw op de kunstlerares. In een impulsieve bui had ik begin januari een glazen pot tussen Tom en mij op tafel gezet en gezegd: “Jij. Ik. Nieuwe dates.” Na een succesvolle date in de spa en een niet zo’n succesvolle date bij een kookcursus, had Tom deze willekeurige date uit de pot gehaald: schilderlessen.

Dit is de derde en laatste les. En ik heb wel een aantal ideeën hoe ik mijn nieuw gevonden talent (kuch, totaal niet, kuch) toe ga passen. Morgen is het Valentijnsdag en mijn plan staat allang klaar in het donkerste hoekje van de kledingkast.

We lopen na de les rustig naar huis. Met verf besmeurde hand in verf besmeurde hand. We praten een beetje over hoe de lessen zijn gegaan en onze speculaties wat de volgende date uit de pot gaat zijn. Een weddenschap wordt in het leven geroepen. Degene die het dichtstbij of de date raadt, krijgt een seksueel verzoekje naar keuze. Maar éérst de valentijnsverrassing…

Jij bent mijn canvas

Terwijl Tom de hele dag buitenshuis aan het werk is, werk ik vanuit huis. Dit geeft me ook de kans om in alle rust voorbereidingen te treffen. Het bed opmaken met extra handdoeken, alle benodigdheden klaarzetten én de slaapkamer extra romantisch maken. Kaarsjes, sfeerverlichting… ik heb zelfs rozenblaadjes! Tom komt om half zes thuis met afhaal en we hebben het over onze dag.

“Ik was dit wel even snel af,” zegt Tom als hij de borden en het bestek verzameld. “Nog een wijntje?” Ik knik. “En je weet zeker dat je niks wil doen vanavond?” Hij begint met afspoelen en werpt me een zijdelingse blik toe. “Je weet-“
“Heel zeker!” zeg ik snel, en schenk voor ons beide nog een glas wijn in. Ik nip van mijn glas en zeg: “Ik kleed me zo nog even om.”

Tom kijkt me nog een keer kort aan alsof hij niet zeker weet of het wel goed met me gaat. Logisch, want voorgaande jaren waren we altijd uit geweest met Valentijn. Ongeacht welke dag. Ik zet m’n glas neer en met vlinders in mijn buik loop ik naar de slaapkamer.

Ik steek de kaarsjes aan en bekijk nog een laatste keer mijn meesterwerk. Dan kleed ik me uit en trek ik slechts mijn kanten kimono aan, die niks aan de verbeelding over laat. Ik pak het penseel dat bij de chocolade bodypaint zit en loop zelfverzekerd de slaapkamer uit richting de woonkamer. Ik leun tegen het deurframe aan en wacht tot Tom de keuken uit loopt. Hij stopt op het moment dat hij me ziet. Zijn ogen die een double-take doen van mijn lichaam en de speelse blik in mijn ogen.

“Lou?” Zijn stem is zacht en laag. Hij neemt een paar stappen naar me toe. Opnieuw gaan zijn ogen langs mijn lichaam en ik glimlach als ik mijn effect op hem zie. Zijn broek die strakker komt te staan. Ik draai het penseel tussen mijn vingers. “Kleed je uit. Je bent mijn canvas vanavond.”

Een meesterwerk

Dat laat hij zich niet twee keer vertellen. Ik keer terug naar de slaapkamer terwijl hij kort de badkamer in verdwijnt, zijn shirt al op de grond. Tom stommelt rond en na vijf minuten loopt hij in zijn goddelijke naakte glorie de slaapkamer binnen. Het kost me alles in me om hem niet direct te bespringen.

“Ga liggen,” zeg ik met een speelse glimlach en pak ondertussen het potje chocolade bodypaint. Tom gaat liggen en zijn hand glijdt al langzaam naar zijn stijve als hij naar me kijkt. “En waarom ben jij nog niet naakt?” vraagt hij, zijn andere hand pakt een stukje kant vast en trekt me dichter naar het bed. “Geduld, mijn muze,” lach ik.

Ik klim ook het bed in en ga op Toms bovenbenen zitten. “Nog even wachten,” fluister ik en haal zijn hand bij zijn lid weg. Hij vouwt zijn handen achter zijn hoofd. Ik dip het penseel in de bodypaint en begin hartjes te schilderen in zijn nek, op zijn borstkas en net onder zijn navel. Allemaal op de plekjes waar hij helemaal wild wordt. Het potje zet ik weg en buig me over zijn lichaam heen.

Met mijn tong lik ik de hartjes bij zijn nek langzaam weg. “Fuck, Milou,” zucht Tom. Zijn handen zijn direct op mijn heupen en hij drukt me dichter naar zich toe. Ik werk me een weg naar beneden, naar de hartjes op zijn borstkas en daarna bij zijn navel. En lager. En lager tot mijn lippen langs zijn penis glijden. Tom kreunt en zijn heupen komen los van het bed. Dan kom ik overeind en dip opnieuw het penseel in de paint.

Tom kijkt me met open mond aan. Ik maak opnieuw hartjes op zijn huid, nu ook bij zijn bovenbenen en lik weer rustig naar zijn penis toe. Ik geef hem een kusje en wil beginnen aan een derde ronde, maar Toms hand verstrengeld in mijn haar. Precies hoe ik het fijn vind. “Milou, alsjeblieft.” Hij duwt zijn been omhoog tot hij de sweet spot heeft gevonden. Ik kreun zachtjes als hij precies langs mijn clitoris duwt.

Fuck it. Ik leg het penseel weg en kus hem opnieuw tussen zijn benen, onder zijn navel en zuig voorzichtig aan zijn ballen. Dan pak ik hem in mijn hand vast en lik zijn schacht in de lengte tot de eikel en neem hem kort in mijn mond. Ik wil het herhalen, maar zijn verstrengelde hand houdt me tegen en duwt me terug. De controle die ik dacht te hebben, verdwijnt. Hij vertelt me hoe hij het wil en bepaalt het tempo.

“Jouw beurt,” hijgt hij en laat mijn haar los. Hij flipt me op mijn rug en ik lach. Zijn penis drukt tegen mijn bovenbeen aan en ik ben er klaar voor. Ik wil hem. Maar dan pakt hij de bodypaint. “Tom, andere keer,” zeg ik en wil zijn hand terug duwen. “Ik wil je.”

Hij grijnst en doet precies wat ik bij hem deed. De kimono ligt op de grond en hartjes versieren mijn huid. Zijn tong glijdt over mijn gevoeligste plekjes heen. Ik heb mijn handen in zijn haar en smeek hem om meer. En eindelijk geeft hij toe. Tom draait me op mijn buik en trekt me bij de heupen omhoog. Een kussen wordt onder me gelegd. Zijn hand streelt mijn rug en ik voel zijn stijve tegen me aan drukken. “Klaar voor?” gromt hij, ik knik direct en hij glijdt langzaam naar binnen.

Ik kreun en grijp me vast in lakens en handdoeken. “Oh fuck, Tom!” Hij leunt over me heen, geeft kusjes in mijn nek en voert het tempo op. Ik probeer mijn hand tussen mij en het kussen te krijgen, maar dan krult zijn arm om me heen en hij trekt me omhoog tegen hem aan. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zijn lippen verdwijnen in mijn nek. “Jij eerst,” zegt hij terwijl zijn stoten langzamer en dieper worden.

Dat laat ik me geen twee keer vertellen. Mijn vingers vinden eindelijk mijn genotsplekje en hijgend en kreunend speel ik met mezelf. Tom neemt één van mijn borsten in zijn handen en rolt mijn tepel tussen zijn vingers terwijl hij me nog steeds langzaam neemt, totdat ik geluidloos kom. Mijn adem ontnomen terwijl het genot door mijn lichaam raast.

Tom voert het tempo weer op. En niet veel later komt hij ook met een ‘fuck’. We vallen naast elkaar in bed neer, hijgend, hier en daar nog hartjes op onze huid zichtbaar. Hij trekt me tegen zich aan. Nog heel even knuffelen tot we eruit moeten. “Dat was heel fijn,” zegt hij en kust me op mijn voorhoofd. “Milou, je bent een meesterwerk van een vrouw.”

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.